- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.581
Kızlar nasılsınız ? Neler okuyorsunuz? Ben okuyamıyorum günlerdir yaa
Nar Ağacı'na başladım dün, onu okuyorum yavaş yavaş. bu ay benim de okuduğum kitap baya az. ay başından beri ancak 2 kitap bitirdim. bide Nar Ağacını bitirsem 3le kapanış yaparım
Bende Nar ağacını okuyorum
Yeni profil foton bi garip geldi, alışmışım minnoş kızabu ay benim de pek kesat
zaten evde 1q84 okuyorum henüz 78. sayfadayım
işyerinde de sineklerin tanrısı.. ikisi de bu ay biter inşallah
bebiş hatırlatan herşeyi sildim hayatımdanYeni profil foton bi garip geldi, alışmışım minnoş kıza
bebiş hatırlatan herşeyi sildim hayatımdan
biliyorum canım o ayrı bu ayrıBunu lolisse deme o bir anne adayı
biliyorum canım o ayrı bu ayrı
ben kendimle ilgili şeyleri çıkardım hayatımdan
yoksa lolişime tam destek
Anladım canımbebiş hatırlatan herşeyi sildim hayatımdan
Aaa olur mu canım, bem özgenin kalbinin temizliğini biliyorum hiç alınmam ona, inşallah yakında o da anne adayı olacak,sen deBunu lolisse deme o bir anne adayı
Anladım canım
Aaa olur mu canım, bem özgenin kalbinin temizliğini biliyorum hiç alınmam ona, inşallah yakında o da anne adayı olacak,sen de
Öyle deme canım, şüphelendiğin bişeyler varsa bi dr hit, içini rahatlatBen özgeye espiri yapmak istemiştim ama olmadı işte beceremiyorumYoksa onun mötü niyetli olduğundan değil canım İnşallah özge en kısa zamanda hamile kalırda ama benim kendimden hiiiç ümidim yokk
Amin canım, inşallah. Çok teşekkürlerloliss kuzum hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alır, büyütürsün inşallah
_meLinDa_ @__ATALANTE kızlar sizin için de doğru zaman değildir henüz, en yakın zamanda hayırlısıyla sizden de güzel haberler alırız inşallah
kafakanın bebeği bitti. yeni kitaba başlamadım.Merhaba kızlar
Nasılsınız? Neler okuyorsunuz?
Merhaba kızlar
Nasılsınız? Neler okuyorsunuz?
kafakanın bebeği bitti. yeni kitaba başlamadım.
rica etsem bakar mısın kitapyurdu.com a giriyormuş. bende girmiyorda
ben Nar Ağacı okuyorum. hatta işyerinde işler şuan sakin o sebeple rahatça okurum bugün diye umuyorum ( aman maşallah diyeyim de ne zaman bunu desem bir yoğunluk geliyor başıma)
Kaçıncı sayfadasın ya ben 200lerdeyimde çok yavaş ilerliyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?