Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kitap Günlüğüm
- Konu Sahibi MarV-el
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
22 nisan , Jean Christophe Grange,Siyah Kan
Kitap güzel bi gerilim kitabı.Ara ara konuda kopukluk hissetsemde yine de sıkılmadan okudum.Yazar o aksiyon ve gerilimi hissetiriyor gerçekten. Ve insanın kendisini sorgulamasını sağlıyor.En çok takıntılı olduğumuz konu ne acaba? Çünkü kitaptaki karakter kendi takıntısıyla alâkalı şeyler yaşıyor.
Şimdiden okuyacak olanlara keyifli okumalar diliyorum...
Kitap güzel bi gerilim kitabı.Ara ara konuda kopukluk hissetsemde yine de sıkılmadan okudum.Yazar o aksiyon ve gerilimi hissetiriyor gerçekten. Ve insanın kendisini sorgulamasını sağlıyor.En çok takıntılı olduğumuz konu ne acaba? Çünkü kitaptaki karakter kendi takıntısıyla alâkalı şeyler yaşıyor.
Şimdiden okuyacak olanlara keyifli okumalar diliyorum...
- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
23 nisan, George Orwel,Hayvan Çiftliği
Önsözden anladığım kadarıyla yazarın amacı Joseph Stalin rejimini masalımsı bir anlatımla eleştirmek, ama kitabı bitirip üstüne düşününce bulunduğumuz zamanla da çok büyük benzerlikler taşımakta. Sürükleyici ve keyifli bir kitap.
Keyifli okumalar şimdiden
Önsözden anladığım kadarıyla yazarın amacı Joseph Stalin rejimini masalımsı bir anlatımla eleştirmek, ama kitabı bitirip üstüne düşününce bulunduğumuz zamanla da çok büyük benzerlikler taşımakta. Sürükleyici ve keyifli bir kitap.
Keyifli okumalar şimdiden
- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
17 mayıs, Michael Ende , Momo
Bu kitap tam on gündür okumaya başladığım bir kitap.Normalde hızlı okuyabilen bir insan olmama rağmen bu kitap oldukça yavaş okundu. Üstelik gerçekten sürükleyici bir masal olmasına rağmen. Ramazandandır belki diye düşündüm ama kitabı bitirdikten sonra anladım ki bu kitap öylecene bitirilecek bir kitap değil ve evren bana bu kitabı hazmederek okuttu.Zirâ zamanın kıymetini anlatan, sevdiğimiz insanlara ve şeylere daha çok zaman ayırmamızı anlatan bi kitabı hızlıca okuyup bitiremezsin. Çok güzel bir kitaptı.Rüyalarıma bile girdi Momo.Hatta kendim bile Momo oldum. Ve beni en çok etkileyen kesinlikle yazarın son sözü oldu. Mutlaka okumalısınız bu kitabı.
Bu kitap tam on gündür okumaya başladığım bir kitap.Normalde hızlı okuyabilen bir insan olmama rağmen bu kitap oldukça yavaş okundu. Üstelik gerçekten sürükleyici bir masal olmasına rağmen. Ramazandandır belki diye düşündüm ama kitabı bitirdikten sonra anladım ki bu kitap öylecene bitirilecek bir kitap değil ve evren bana bu kitabı hazmederek okuttu.Zirâ zamanın kıymetini anlatan, sevdiğimiz insanlara ve şeylere daha çok zaman ayırmamızı anlatan bi kitabı hızlıca okuyup bitiremezsin. Çok güzel bir kitaptı.Rüyalarıma bile girdi Momo.Hatta kendim bile Momo oldum. Ve beni en çok etkileyen kesinlikle yazarın son sözü oldu. Mutlaka okumalısınız bu kitabı.
- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
26 Mayıs, Jean Christophe Grange,Kurtlar İmparatorluğu
Kitap sürükleyici bir kitap fakat tam olarak oturmayan yerleri oldu bende. Kitabın başlardaki ilerleyişi ile sonu arasında çok fark vardı. Kitabın birçok karakteri sanki biranönce kitap sonlansın diye öldürüldü gibime geldi. En son kalan Azer ise kitap da çok az anlatılmıştı o da kaba hatlarıyla. Yanı keyif alarak okursunuz çerez bir kitap ama çok derin anlam beklemeyin Yine de keyifli okumalar.
Kitap sürükleyici bir kitap fakat tam olarak oturmayan yerleri oldu bende. Kitabın başlardaki ilerleyişi ile sonu arasında çok fark vardı. Kitabın birçok karakteri sanki biranönce kitap sonlansın diye öldürüldü gibime geldi. En son kalan Azer ise kitap da çok az anlatılmıştı o da kaba hatlarıyla. Yanı keyif alarak okursunuz çerez bir kitap ama çok derin anlam beklemeyin Yine de keyifli okumalar.
- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
27 Mayıs, Antoine de Saint Exupéry, Küçük Prens
Kısa ama üstüne çok düşünülmesi gereken bir kitap. Hayatı yaşarken çocukluğumdan çok mu çabuk vazgeçtim dedirtiyor insana. Hâlâ çocukken olduğu gibi niye düşünemiyorum bunu sorguluyorum şuan. Sevdiğim bir kitap oldu.Sanırım bir daha okurum.
Kısa ama üstüne çok düşünülmesi gereken bir kitap. Hayatı yaşarken çocukluğumdan çok mu çabuk vazgeçtim dedirtiyor insana. Hâlâ çocukken olduğu gibi niye düşünemiyorum bunu sorguluyorum şuan. Sevdiğim bir kitap oldu.Sanırım bir daha okurum.
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
Aslında ara vermedim ama buraya girip de yazamadim bir türlüMarV-el ne kadar hızlı ve istikrarlı bir şekilde kitap okuyormuşsunuz neden ara verdiniz?
- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
Ben kitabı artık hobi olarak değil de yemek yemek şu içmek gibi bir eylem olarak görüyorumkitap okumak dünyanın en güzel hobilerinden ben ne olursa olsun günde enaz 1-2 sayfada olsa okuyorum
Ben kitabı artık hobi olarak değil de yemek yemek şu içmek gibi bir eylem olarak görüyorum
çok fazla zamanım yok keşke olsa..
- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
Inan gündüz benim de zamanım yok ama gece uykumdan feragat ediyorum sırf okuyabilmek için uyku saatlerimi oldukça azalttım.çok fazla zamanım yok keşke olsa..
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 35
Zor değil aslında sadece alışmak lazım. Sağolsun beni oğlum alıştırdı. Hep zor uyuyan bir çocuk oldu :)Ben de uykusuz yaşayabilmek istiyorum.
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Ben çalıştığım için yorgun düşüyorum o yüzden dayanamıyorum gündüz diye uyumayı tercih ediyorumZor değil aslında sadece alışmak lazım. Sağolsun beni oğlum alıştırdı. Hep zor uyuyan bir çocuk oldu :)