Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında ara vermedim ama buraya girip de yazamadim bir türlüMarV-el ne kadar hızlı ve istikrarlı bir şekilde kitap okuyormuşsunuz neden ara verdiniz?
Ben kitabı artık hobi olarak değil de yemek yemek şu içmek gibi bir eylem olarak görüyorumkitap okumak dünyanın en güzel hobilerinden ben ne olursa olsun günde enaz 1-2 sayfada olsa okuyorum
Ben kitabı artık hobi olarak değil de yemek yemek şu içmek gibi bir eylem olarak görüyorum
Inan gündüz benim de zamanım yok ama gece uykumdan feragat ediyorum sırf okuyabilmek için uyku saatlerimi oldukça azalttım.çok fazla zamanım yok keşke olsa..
Zor değil aslında sadece alışmak lazım. Sağolsun beni oğlum alıştırdı. Hep zor uyuyan bir çocuk oldu :)Ben de uykusuz yaşayabilmek istiyorum.
Ben çalıştığım için yorgun düşüyorum o yüzden dayanamıyorum gündüz diye uyumayı tercih ediyorumZor değil aslında sadece alışmak lazım. Sağolsun beni oğlum alıştırdı. Hep zor uyuyan bir çocuk oldu :)