- Emoji Skoru
- 5.947
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi Moon Light
-
Ah bu kitap yurdu ahh nedir bu çektiğimizHediye paketi seçeneğini seçtiğim için kargoya verilmemiş tatlım. sorun bir süre daha sürecekmiş o yüzden iptal ettim yeniden verdim siparişi hediye paketsiz olarak.
Aa bu çok mantikliymis yaekran görüntüsü alıp kaydedersen de boyutu düşer canımbu da amatör bilgi tabi ama bu kadar işte
mutlu okumalar
Teşekkürler canim
Ilgincmis hediye paketi yapmak cook Zor olsa gerek onlaraHediye paketi seçeneğini seçtiğim için kargoya verilmemiş tatlım. sorun bir süre daha sürecekmiş o yüzden iptal ettim yeniden verdim siparişi hediye paketsiz olarak.
Ay ne çok sinir oldum bugünde kargoya vermediler. Temin edildi hemen kitaplar hediye paketi yok şimdiki bahaneleri ne acabaAa bu çok mantikliymis yabunu beğendim en azından daha az zahmetli
Teşekkürler canim
Ilgincmis hediye paketi yapmak cook Zor olsa gerek onlaraolsun canım gelmesi yeter paket olmasa da olur notlarınızi bana direk atabilirsiniz mesajla
Napalım ya gelir bence kötü düşünmeyelimAy ne çok sinir oldum bugünde kargoya vermediler. Temin edildi hemen kitaplar hediye paketi yok şimdiki bahaneleri ne acaba
Sana yetişmicek diye çok tedirgin oldum.
Bi de ilk sipariş verendim grupta
Kızlar ben e-ticaret sorumlusuyum, hediye paketi pek sevilmez bizde de :) bilginiz olsun :))Aa bu çok mantikliymis yabunu beğendim en azından daha az zahmetli
Teşekkürler canim
Ilgincmis hediye paketi yapmak cook Zor olsa gerek onlaraolsun canım gelmesi yeter paket olmasa da olur notlarınızi bana direk atabilirsiniz mesajla
neden ki?Kızlar ben e-ticaret sorumlusuyum, hediye paketi pek sevilmez bizde de :) bilginiz olsun :))
Gerçekten mi onu işaretlemesek mi artik o zaman boş yere insanları sinir etmeyelimKızlar ben e-ticaret sorumlusuyum, hediye paketi pek sevilmez bizde de :) bilginiz olsun :))
Tahminimce paketlemek biraz özen ve ekstra zaman kaybı oluyor ya ondandirneden ki?
Kargoya verilmiş tatlım inş sıkıntısız ulaşır sana.takip nosunu atayım dilersenGeldi gelecek kitapciklarim var mı kızlar ne alemdesiniz valla ben heyecanla bekliyorum beklemekten ölmem değil mi
Gerçekten mi onu işaretlemesek mi artik o zaman boş yere insanları sinir etmeyelim
Tahminimce paketlemek biraz özen ve ekstra zaman kaybı oluyor ya ondandir
ya temin süresi 1 gün olan kitap sipariş verdim ama hala temin edilemediGeldi gelecek kitapciklarim var mı kızlar ne alemdesiniz valla ben heyecanla bekliyorum beklemekten ölmem değil mi
Benimki kargoya verildi ama 8 inde teslim gözüküyor. O da deadline nin yaşadığı yer sebebiyle sanırım.ya temin süresi 1 gün olan kitap sipariş verdim ama hala temin edilemedi
Bana mesaj geldi sanırim senin o zaman 2 gün bekleyin ya da iptal edin diyor canım içine nasıl sinerse öyle yap kitapları arkadaşlar alır benim adima sıkıntı olmaz benim elime geç geçer sadece resimleri falan geç yüklerim sıkıntı yapma iade sıkıntısı olmaz dediğim gibi en kötü bana geç ulasirya temin süresi 1 gün olan kitap sipariş verdim ama hala temin edilemedi
Bizim gönderdiğimiz kitaplar mi geçmiş sayfalarda olması lazım canimkitap asigi kitapları nerede
Benimki kargoya verildi ama 8 inde teslim gözüküyor. O da deadline nin yaşadığı yer sebebiyle sanırım.
Ama kitap yurdu artık illallah ettiriyor.
Beğenirim de bende merak ediyorum ne gelecekBende çok heyecanlandım inş mutlu olacağım seçimler yapmışımdır
ya temin süresi 1 gün olan kitap sipariş verdim ama hala temin edilemedi
Benimki kargoya verildi ama 8 inde teslim gözüküyor. O da deadline nin yaşadığı yer sebebiyle sanırım.
Ama kitap yurdu artık illallah ettiriyor.
ya kitapların biri temin edilememiş 2 gün daha bekliyecekmiş ne yapsam ki ya karar veremedim ????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?