- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- Konu Sahibi Moon Light
Ay benim kitaplar nihayet temin edilmiş ama malesef sana yetişemeyecek deadline
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kitaplarım gelmiş çok tatlılar resmini çekip atacağı birazdan teşekkürederim simuurggBende çok heyecanlandım inş mutlu olacağım seçimler yapmışımdır
ya ben bugün herkese söyledim kitaplarım gelecek alın iyi bakın dedim ben gelene kadar bugün yola çıksa yine yarın buraya belki gelir şubeden alırım diyeceğim ama bilmiyorum işte çok heyecanlandım ne geldiğini ancak 10 gün sonra öğrenebileceğim ama 10 gün yokum ya napalım heyecanla beklerim artıkAy benim kitaplar nihayet temin edilmiş ama malesef sana yetişemeyecek deadline
kitaplarım gelmiş çok tatlılar resmini çekip atacağı birazdan teşekkürederim simuurgg
çok önceden okuyup hatırlamadığım geçen tekrar alıp okusam dediğim bir çift yürek ve kesinlikle çok okumak istediğim 1984 kitabı gerçekten çok güzel seçimler çok sağoll
Ya yok canım farketmezdi ama bir çift yürek ne zamandır almak istiyordum 1984 te ne zaman almaya kalsam bir sorun çıkmıştı çok iyi denk geldi yoksa ben bir türlü alamayacaktim onlariay yanlış anlamışım okusam diyormuşsun. Bende de var olan kitaplar okumaya fırsat bulamadım bi.
Keyifle oku tatlım.
Yok gelmedi ben bir gidip alayım bakayım şubeye o zaman@kitap_asigi kitaplar ulasti mi sana? Teslim edildi gorunuyor da :) merak ettim
Sağol canım
Ilgini cekecegini dusundum gercekten begendiysen cok mutlu oldum.Eki Görüntüle 1811051
Bence bu kitaplar Night owl den kesinlikle cok hoş seçimler ikisini de baya incelerim ben şimdi okumak için sabirsizlandim konu olarak çok ilgimi çekti teşekkür ederim çok bu harika kitaplar icin
Çok beğendim gerçekten aslında genç bir doktorun anıları kitabını daha önce görmüştüm d&r da bir ara alayım diye düşünmüştüm sonra unutmuşum kitabı görünce çok sevindim teşekkür ederimIlgini cekecegini dusundum gercekten begendiysen cok mutlu oldum.
canım güle güle oku benimde çok beğendiğim kitaplardı. Öyle böyle dedik ama çok şükür yetişti kitaplar gözümüZ aydınEki Görüntüle 1811054
Evet bu kitaplar da harika özellikle basucumda müzik kitabını kaç kere almak için düşünüp ertelemisimdir bilmiyorum gerçekten görünce çok mutlu oldum yusuf ile Züleyha yi da çok beğenen arkadaşlarım vardı alsam almasam diye düşünmeme gerek kalmadı çok teşekkür ederim en ihtimal kişi _Cassandra_ diye düşünüyorum umarım yanlış tahmin degildir
Ben senin kargoyla hiç beklemiyordum ama baya sürpriz oldu iki kargo gelince karsima ama güzel oldu ya kitapciklarima kavustumV
canım güle güle oku benimde çok beğendiğim kitaplardı. Öyle böyle dedik ama çok şükür yetişti kitaplar gözümüZ aydın