- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi Moon Light
-
Valla benimki haftaya amca gelebilir zaten internetim yok bişey oldu düzelir düzelmez siparis vereceğimgelse de bekler ya iki gün bence ay beklemez mi olmadı işyerinde birisine rica et cuma gelecek kargo olursa alırmisin diye yinede
ay komşu seni allah gönderdi bize o paket seçeneği nerde sepete eklerken mi onu bulamadım ya bize ayrıntılı anlatım yaparmısın cahilligimizi mazur gorsevgiler tatlı şirin minnak komsu
ben işim yüzünden evde bilgisayar pek açmıyorum, bazen telefondan bakıyorum sadece.Pek sessiz ama bizim başlığımız. Deadline akşamları gelebiliyor. Kitap aşıgı da ist gidecekti o yüzden ugramıyor olabilir.
Diğer arkadaşlar unuttumu bizi yoksa?
kitapkokusu
Night owl
Nerdesiniz kızlar?
Pek sessiz ama bizim başlığımız. Deadline akşamları gelebiliyor. Kitap aşıgı da ist gidecekti o yüzden ugramıyor olabilir.
Diğer arkadaşlar unuttumu bizi yoksa?
kitapkokusu
Night owl
Nerdesiniz kızlar?
8 inden sonra bana ulaşması daha iyi olur .unutmadım :) sadece çok yoğunum. ben gönderdiğimde muhtemelen 8 i gibi gelcek sana alabilecek misin? beklediğimden geç ulaşacak kitaplar bana çünkü.
Evet cilt takıntını bilmemiz de iyi oldu bakBende geçelerde bi kitap almıştım ciltli olduguna dikkat etmeden vermişim sipariş ciltli görünce hoşuma gitti. Ama benim için olmazsa olmaz değil. Biraz daha pintiyim ciltli diye ekstra ödemektense başka kitap alırım diye düşünüyorum. Kitap açı ben
O zaman o kitapları gönderecek bir yer araştırayım ben yaklasık 35-40 kitap var.
Kitap yurdu sasırttı bu sefer hepimizi. Ben gecici bir sorun olduguna inanmak istiyorum. Görmezden geliyorum sanırım.
Elimdeki kitabı bende bitirip başka kitaba geçmek istiyorum ama hızlandıramadım okumamı. Ne okuyorsun şu an?
bende arıyorum bulamadımnasıl oluyor acaba bilemedim valla hiç hediye yollamadığımdan direk siteden
Beğenmez olur muyum hiç. O kadar düşünüp benim için vakit harcıyosunuz. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Bende siteden direk yollamadım hiç bilmiyorum. yormayın kendinizi. Burdan notlarınızı yazarsınız ekran resmi alırım bende. Çözüm çok nolcak
paket seçeneğini işaretlerseniz hem paket olur hemde not yazabilirsiniz:)
not: arada sizi okuyan tatlı , şirin , minnak komşunuz:)
hi hi hi anlatim kitap yurdunda kitapları sepete ekledin
adres bilgilerini girdin diğer aşamaya geçtiğinde aşağıda hediye paketi seçenekleri var
bi paket seçiyosun alt tarafındada not yazma kısmı var orayada not yazıoysun
ama telefondan yapıyosan sadece paket kısmını görüyosun not kısmı telefondan görünmüyo laptop yada masaüstü pc den halletmen lazım:)
Daha iyi gelmesin gelmesin.
Alırlar kargoyu muhtemelen ama cumartesi calısmıyoruz sehır dısında oldugum ıcın subeden alamam o yuzden. Sanırım kitap asıgı verdı sadece sıparısı o da bahtıma artık.
Sizin haftaya sipariş vermeniz daha cok işime gelir içim rahat olur.
ben işim yüzünden evde bilgisayar pek açmıyorum, bazen telefondan bakıyorum sadece.
o yüzden sohbete muhabbete pek dahil olamıyorum, affola.
Gelin musait oldukca katilin muhabbeteunutmadım :) sadece çok yoğunum. ben gönderdiğimde muhtemelen 8 i gibi gelcek sana alabilecek misin? beklediğimden geç ulaşacak kitaplar bana çünkü.
Valla bi aksilik cikmazsa gelir diye dusunuyorummaaaaaaaa neeee gelcek mi yarınnn
Ay yarın ne harika bi gün olcak senden gelen kitabımla birlikte 3 kargo alcam. Şubat cidden benim ayımmış .
Wifiye kavustun sonunda dönmene sevindim.
İyi ki istemişsin netsiz darlanıyorum bende anlayabiliyorum seni.Valla bi aksilik cikmazsa gelir diye dusunuyorumm
Baska ne kargon gelecek oh ne guzel ya
Kavustum sonunda evet dun sifre istedim yuzsuz yuzsuzhic cekmiyor telefon napiyim
Oh oh ne guzel. Kargo yagmuru olmus. Subat gercekten seninsenin ayin olmusİyi ki istemişsin netsiz darlanıyorum bende anlayabiliyorum seni.
Hula hoop aldımBide Şampuan beni mutlu eden seylere kavuscam yarın Bide bi arkadaşım yollamış bişey ama içeriğini bilemiyorum onun.
Ama itiraf ediyorum en çok kitabımı merak ediyorum.
Oh oh ne guzel. Kargo yagmuru olmus. Subat gercekten seninsenin ayin olmus
Valla ben de acayip bunaldim burda evime gitmek istiyorum artik ya internet falan da kar etmiyorsinirim bozuluyor burda artik
Kargoya verilmis benim siparis. Tahmini teslim tarihine yarin diyorhadi bakalim
anladım canım tamam çok teşekkürler bakayım yapabilirsem notumuda ekleyim benhi hi hi anlatim kitap yurdunda kitapları sepete ekledin
adres bilgilerini girdin diğer aşamaya geçtiğinde aşağıda hediye paketi seçenekleri var
bi paket seçiyosun alt tarafındada not yazma kısmı var orayada not yazıoysun
ama telefondan yapıyosan sadece paket kısmını görüyosun not kısmı telefondan görünmüyo laptop yada masaüstü pc den halletmen lazım:)
Su an kayinvalidemlerdeyim canimSen şimdi nerdeydin? Ya türlü imkanlarda olsa evinden güzeli yok.
Aaaa yarın kesin gelcek o zaman ta taaaaHangi kargo firması? Gerçi fark etmez hepsi yarın bana calısacak
kargo fırmasına mı verceksın? sen sankı uzak yerlerdeydın gecıkme mecıkme oluyodu simdi cumaya cumartesıye getırrılerse.B BaslarsanBitirirsin için rahat olsun diye kargomu yarın vereyim ben ama bak geç gelirse sorumlu sensin
hm donus ne zaman yuvaya?Su an kayinvalidemlerdeyim canimkonyadayim.
Aynen oyle evden guzeli yok. Bi de kalabalik burasi cok bunaldim ses gurultu habire
Yurtici kargoyla gelecek kitabinn
kargoya değil canım sipariş vericemkargo fırmasına mı verceksın? sen sankı uzak yerlerdeydın gecıkme mecıkme oluyodu simdi cumaya cumartesıye getırrılerse.
hm donus ne zaman yuvaya?
kargoya değil canım sipariş vericemneyse perşembe vereyim istersen cuma tedarik etseler çarşamba falan sende olur daha iyi olur dersen benim için sıkıntı değil ama ben yine kitap değiştim sana yollayacağım artık perşembeye kadar başka kaç defa fikir değişştirirm kızlar beni öldürecek mesaj kutumuzda benim fikir değişikliklerim kol geziyor sayende neyse daha fikir değiştirmeyeceğim buraya da yazdım
kargoya değil canım sipariş vericemneyse perşembe vereyim istersen cuma tedarik etseler çarşamba falan sende olur daha iyi olur dersen benim için sıkıntı değil ama ben yine kitap değiştim sana yollayacağım artık perşembeye kadar başka kaç defa fikir değişştirirm kızlar beni öldürecek mesaj kutumuzda benim fikir değişikliklerim kol geziyor sayende neyse daha fikir değiştirmeyeceğim buraya da yazdım
Cumartesi insallah
Ayy ben de bu huhuyumu bildigim icin hemen verdim siparisi elli kere degistirir dururdum yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?