Kitap gibi ev

Ben de aynen heralde su ana dek 2kere cam silmisimdir

Ya millet.. su gelin evindeki evler gercek mi cidden? Ne biliyim siz oyle evlerde mi yasiyosunuz? Ay benim evim her daim daginik :/ b

Hergun ev supuruyorum.Hafta da uc gun yer siliyorum.Haftasini tamamlamadan cam siliyorum.Yirmi gunde bir perdeleri yikarim.Ayrica simetri takintim var.Kirlent yamuk dursa kalkar duzeltirim fermuar altda olmali onemli sonuctaDaha saymalimiyim...Biktim bu halimden iki tanede cocugum var.Tek luksum vakit buldukca cok kitap okurum.Ama bu halimle gurur duymuyorum inanin.Yoruldum artik.He bide kapali terlik havlu ve kati sabun takintim var.Belli insanlar disinda kimsenin yemegini yiyemiyorum.

aynı ben :)
ayrıca her gün temizlik yapanlara acayip uyuuuuuz oluyorum
çünkü üst kattan , yerleri silerken gelen paspas sesi çok rahatsız edici
gıııyyyyc gıııyıııc diye sesler geliyor
sonra mutfak sandalyelerini çektikçe gelen sesler de çok itici
biraz da alt katlarda oturanları düşünün :)

çamaşır suyunu sık kullanmayı insanlar temizlik gibi görse de aslında pislik sayılabilir
çünkü ciğerleri mahfediyor
arada bir kullanmakta fayda var

Fermuarın altta durması mı önemli enteresannn

Ayyy bazı yazılanları okurken ben yoruldum. Azı karar çoğu zarar. Lavabolar tuvaletler temizse, etraf toplanmış tezgah silinmişse, yerlerde kırıntılar süprülmüş şööyyle bir vileda ile üstünden geçilmişse. Denk geldikce dolapta vs leke varsa siliyorum, içini kontrol ediyorum çürüyüp kokmasın diye günlük 1 saatimi anca alıyor bir tık fazlasını hayatta yapmam.

Valla hiç kendimi yoramam cama noluyor temiz olunca kim fark ediyor (hiçkimse) o yüzden varsın pis olsun camda
Ay benden beteri de varmış
Valla ben karşı binanın camlarını görüyorum. Öyle takıntılı da değilimdir ve öyle hergün cam pencere de silmem bazeb 2 ay geçer ama yine de karşı binaya bakınca kirli temiz çok belli oluyor. Bir de cam çok kirlendiğinde tülden de belli oluyor ve ben kendim rahatsız oluyorum şahsen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…