- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
Ben de aynen heralde su ana dek 2kere cam silmisimdirBu kadar kafaya takma , tamam düzenli olmak güzel bir şey benim evimi de arada bir derleyip toparlayınca iyi oluyor. Aa bizim evimiz güzelmiş aslında diyoruz. Bak daha bunun hamileliği var çocuklu hayatı var. Şimdiden enerjini tüketme kendini bıktırma. Şahsen ben yemekle ütüyü aynı gün yaptıysam kendimi kötü hissediyorum bunun için mi yaşıyorsun bunun için mi çalışıyorsun diyorum. Ütü varsa yemek yok yemek varsa ütü yok. Kaç yıllık evliyim bir kere cam silmedim . Yapana helal olsun ama yapınca yoruyorsun benim gibi triplere giriyorsan yapma
Ya millet.. su gelin evindeki evler gercek mi cidden? Ne biliyim siz oyle evlerde mi yasiyosunuz? Ay benim evim her daim daginik :/ b
Hergun ev supuruyorum.Hafta da uc gun yer siliyorum.Haftasini tamamlamadan cam siliyorum.Yirmi gunde bir perdeleri yikarim.Ayrica simetri takintim var.Kirlent yamuk dursa kalkar duzeltirim fermuar altda olmali onemli sonuctaDaha saymalimiyim...Biktim bu halimden iki tanede cocugum var.Tek luksum vakit buldukca cok kitap okurum.Ama bu halimle gurur duymuyorum inanin.Yoruldum artik.He bide kapali terlik havlu ve kati sabun takintim var.Belli insanlar disinda kimsenin yemegini yiyemiyorum.Dün annemle konuştuk da Bi tanıdığımız haftada iki gün yerleri siliyormuş, ayda bir cam siliyormuş, kapıları üç kova su ile tekrar tekrar siliyormuş diye dedim ki anne onun aklı yok demek ki cama noluyor be ayda bir silelim canını yolda mı bulmuş Ben şuan nişanlıyım ve evlendikten sonra senede bir camları silicem, evi de ya haftada yada 15 günde bir silerim ev temiz olsun diye hergün elimde silgi beziyle dolaşamam, ben evi gereksizce temizleyeceğime oturur bi kahvemi içerim, dışarı çıkar bi gezerim kendime vakit ayırırım. Sizde canınızı yolda bulduysanız bu şekilde temizlik yapmaya devam edin
aynı ben :)Canına yazık
Camlarımı 6 ayda bir silerim
Ocağı haftada bir temizlerim
Evi haftada bir süpürürüm
Vileda- mop 15 günde bir ancak
Elde bulaşık yıkamam
Çamaşır haftada 2
Ütü sadece giyeceğim şey ütü gerektiriyorsa...
Tamam ben temiz değilim de sen de çok takıntılı gibisin...
çamaşır suyunu sık kullanmayı insanlar temizlik gibi görse de aslında pislik sayılabilirSeni Çok iyi anlıyorum .
Ne yazık ki anlatırken sanki kendimi gördüm ...
Benim de ellerim deterjandan egzama oldu.
Her gün evi süpürüyorum. Toz alıyorum .
2 tane balkon var onlarla uğraşıyorum.
Çiçekler ayrı bir iş .
Her gün mutlaka çamaşır yikiyorum.
Tuvalet ve lavoba her gün çamaşır suyu ile yikiyorum ve bu ev bana hala pis geliyor. .
Üstelik ben evli değilim .
Annem yemek yapıyor .
Arkasından bir daha giriyorum.
Bu bir hastalık bence .
Fermuarın altta durması mı önemliHergun ev supuruyorum.Hafta da uc gun yer siliyorum.Haftasini tamamlamadan cam siliyorum.Yirmi gunde bir perdeleri yikarim.Ayrica simetri takintim var.Kirlent yamuk dursa kalkar duzeltirim fermuar altda olmali onemli sonuctaDaha saymalimiyim...Biktim bu halimden iki tanede cocugum var.Tek luksum vakit buldukca cok kitap okurum.Ama bu halimle gurur duymuyorum inanin.Yoruldum artik.He bide kapali terlik havlu ve kati sabun takintim var.Belli insanlar disinda kimsenin yemegini yiyemiyorum.
Malesef benim icin oyle.Ama zaten ovunmuyorum durumumla dalga geciyorum.Fermuarın altta durması mı önemlienteresannn
Buna bende onem veriyorum valla:))Fermuarın altta durması mı önemlienteresannn
Fermuar çok onemli ne yalan soyleyimFermuarın altta durması mı önemlienteresannn
Evet ama takıntı iste.çamaşır suyunu sık kullanmayı insanlar temizlik gibi görse de aslında pislik sayılabilir
çünkü ciğerleri mahfediyor
arada bir kullanmakta fayda var
Ay benden beteri de varmışValla hiç kendimi yoramam cama noluyor temiz olunca kim fark ediyor (hiçkimse) o yüzden varsın pis olsun camda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?