- Konu Sahibi elenaferrante
-
bidahaki çekiliş haziran başında olacak..
çekiliş yapılıyor.kimin kime alacağı belli oluyor.. iletişim bilgileri gönderiliyor. tanıtma topiğindede kim ne kitaplardan hoşlandığı hangi kitapları istediğini belirtiyor. bir hafta 10 gün içindede kitapları birbimizize ulaştıyoruz.. ilk sayfada da detaylı bilgi var bakabilirsiniz
benim kanaatimce. bir dahaki çekilişte referansla üye almamızciddi diyorum mesela zeyy88 ben ona referans olurum bidaha ki çekilişe katılabilir. çünkü topiğede uğrar
Güle güle oku :) Umarım beğenirsin.
Bilemedim ben.
Ya da şöyle olabilir. Kafe kitap gibi 2 günde bir uğrayıp mesaj yazmayanlar diskalifiye edilsin gibi
Bilemedim ben.
Ya da şöyle olabilir. Kafe kitap gibi 2 günde bir uğrayıp mesaj yazmayanlar diskalifiye edilsin gibi
Diğer konuya gelirsek, o şekilde sorun olabilir. Mesela çekilişi yaptık ama sonrasındaki süreçte bir üye hiç uğramazsa ne olacak? Çekiliş iptal mi olacak?
Bence öyle değil de, çekilişin nasıl işlediğini karşımızdakine çok iyi aktaralım. Çekiliş yapılana kadarki sürede belli olur zaten kimlerin devamlılık gösterip göstermediği.
Bu arada kızlar bi arkadaşımın bebişi olacakmış, şüpheler vardı, doğrulandı.
Mutlu oldum
darısı başına diyelimmi
aaa ciddimi.. çok merak ediyodum bende seninkini sosunkini.
kitapta musmutlu yazıyormu
Mutlu oldum
çekiliş yapılıyor.kimin kime alacağı belli oluyor.. iletişim bilgileri gönderiliyor. tanıtma topiğindede kim ne kitaplardan hoşlandığı hangi kitapları istediğini belirtiyor. bir hafta 10 gün içindede kitapları birbimizize ulaştıyoruz.. ilk sayfada da detaylı bilgi var bakabilirsiniz
benim kanaatimce. bir dahaki çekilişte referansla üye almamızciddi diyorum mesela zeyy88 ben ona referans olurum bidaha ki çekilişe katılabilir. çünkü topiğede uğrar
o zaman sensin benimkiGünaydınnnnnnnnnnn
Sevgili kurbanım kitapların yarın ulaşır eline umarım beğenirsin :)
aaa ciddimi.. çok merak ediyodum bende seninkini sosunkini.
kitapta musmutlu yazıyormu
Mutlu oldum
darısı bizim başımıza Lavin bende çok istiyorumama erken daha
Allah en güzel, en verimli zamanımızda nasip etsin.
Bebek büyük sorumluluk, ve eski hayatın sonsuza kadar bitmesi demek.Tabii kendi içinde güzellikleri var ama gözümd e arkada kalsın istemem.
Gerçi sen benden bayağı küçüksün yahuu, sana erken zaten
zaten erken diye kendim için demiştim
amin canım Allah istediğimiz zaman nasip etsin aratmasın
Ben yaşını değil de yeni evli oluşunu düşünerek erken dediğini sandımdı
onun referansı benimo benim katilimdi asılma eski katilime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?