• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Çekilişi, çekilişe sohbete buyurun hanımlar.

kızlarrr hediyelerim geldiiiiii
harikalar fotolarını koyucam birazdan
bana hediye alan arkadaşım ismini yazmış ama kullanıcı adını bilmiyorum :26:
kimsin çık ortaya güzellik öpçem seni :16:

yaa size inanmıyorummmm
kitap yollamalı çekiliş yaptınız da benim haberim mi yok...
:22:

oyyy kızmakta haklısın valla :14: özür dilerim kuzum düşünemedim saf gibi
ama yine yapıcaz sık sık.. mutlaka yazıcam sana o zaman :16:
bu arada pirayeyi okuyorum şuan :16:

benimki whatsaptan bile yazmadı :26: bari sms at:26: olmadı çağrı at:27: çağrılaşalım :27::27::27:

bana alan arkadaş kimmmmm ben de burcu gibi oldum foto ekleyemiyom bak kullanıcı adını öğrenmeden :9:

$bineceimstnevuracamkrba.jpg
kurbanıma vurucam kırbacı vurucam kırbacı :27::27::27:

Son düzenleme:
kızlar çok saolun azracığımın kesesine bereket:16::16:

berfo cnm bende duymuştum serenad çok güzel diye zülfü livanelinin kitaplarını okumaya çalışıyorum en son kardeşimin hikayesini okumuştum resmen mest olmuştum umarım bu kitapta onun kadar sürükleyicidir:16::16:

soslucum sen değilsin ama çok cici bir arkadaş çıktı bana:16::16:

berfo cnm bende duymuştum serenad çok güzel diye zülfü livanelinin kitaplarını okumaya çalışıyorum en son kardeşimin hikayesini okumuştum resmen mest olmuştum umarım bu kitapta onun kadar sürükleyicidir:16::16:

benim o benim :51:

leylanın evide çok güzel. kardeşimin hikayesinide okudum.. seviyorum ben z.livaneliyi. serenadda. çok basit bi nokta belki ama kendimi çok tuaf hissettim. kitabı okuyunca söylerim :43: ağlamadım kötü hisettim sadece :27:

şiddetle katılıyorum bu uygulamaya :4:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: unutma unutturma :60:

leylanın evide çok güzel. kardeşimin hikayesinide okudum.. seviyorum ben z.livaneliyi. serenadda. çok basit bi nokta belki ama kendimi çok tuaf hissettim. kitabı okuyunca söylerim :43: ağlamadım kötü hisettim sadece :27:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: unutma unutturma :60:

pankart acalım hatta :60:
grev yapalım :24:
kitaplarım bebeklerim şimdi nerelerde hangi gurbet ellerdeler:43:
ah canlarım benimmmmm size nasıl kıydılar:5::31:

Back