Kokulu haşere ilaçlarından alın kokulu olması onları daha çabuk ortadan kaldırırNasıl rahat ne yapmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kokulu haşere ilaçlarından alın kokulu olması onları daha çabuk ortadan kaldırırNasıl rahat ne yapmam lazım
Hamileyim ama neyse maske ile yapar hemen evden çıkarımKokulu haşere ilaçlarından alın kokulu olması onları daha çabuk ortadan kaldırır
Çok dikkat edin lütfen eşiniz falan yapsa ve siz evde bulunmasanız daha güvenli olurHamileyim ama neyse maske ile yapar hemen evden çıkarım
İki gündür görmüyorum beklim görürsem yaparımÇok dikkat edin lütfen eşiniz falan yapsa ve siz evde bulunmasanız daha güvenli olur
Keşke dediğiniz gibi olsaydı eve yayılanlar bir türlü temizlenmiyor, aylardır evi ilaçlıyorum hâlâ görünüyorlar yeni yapılan evlerin temel problemi şu an kitap biti, çok hızlı yapıldıkları için hiçbir şey kurumadan yalap şap tamamlanıyor, bu da bitlerin çoğalmaları için olanak sağlıyorBence kitap biti değil bu bem bizzat kitap biti gördğm gerçekten kitaplarda ürüyor. Eve geldiğimde yatak odamda kaşınmaya başlamıstım. 1 hafta Sonra yatakta kucuk bocekler gordum tüm odayı kaldırdım temizledim nerden geliyorlar diye. Bir bakarsın ki kitaplığın rafında öbek öbek ölmüşler. Kitapları aldım balkona cıkardım birinin içinde çiçek kurutmustum allah kahretmesin. Onun içinde türemiş kitabı yemiş diğer kitaplara da geçmiş ve benim yatağıma gelmeleri baya vakit almış herhalde tüm kitaplar kıtır kıtır yenmişti neyse sonr akitapları çöp posetine bağlayıp 2 hafta balkonda tuttum böcekler öyle havasız kalıp ölüyorlar diye. Silkelesem canlılarken bütün eve yayılcaklar gibi gelmişti. 2hafta sonra kitapları iyice temizleyip silkeleyip tekrar koydum odama. Sonra bidaha cıkmadı bit falan.
Merhabalar yeniden ne durumdasınız acaba böcekler görünüyor muİki gündür görmüyorum beklim görürsem yaparım
Çok dikkat edip incelemedim ama görmüyorum uzun zamandirMerhabalar yeniden ne durumdasınız acaba böcekler görünüyor mu
Siz hala goruyormusunuzAdınıza çok sevındım darısı başıma artık
Ben banyoda hiç denk gelmedim banyoda nerde gördünEvet çok uzun zamandır bende görmemiştim aslında ama geçen banyoda ıkı tane oturma odasında da bır tane gördüm yıne
Fayansta ne garip ilk defa duyuyorum evde rutubet filan varmiTavanda bir tanede fayansta
Yavrusunu ayırt edebiliyor musun gerçekten ben hepsini genelde aynı boyutta gördümHiç yok bir tane yavru geziyordu benim mutfağımda fayans mesela yerde gezerlerdi
Evet toz kadar oluyorYavrusunu ayırt edebiliyor musun gerçekten ben hepsini genelde aynı boyutta gördüm
Merhabalar yeniden ne durumdasınız acaba hala varlar mıMümkün değil ki önlem alınmazsa sayılarının önüne geçilmez yoksa gerçekten görmezden gelmeyi çok isterdim