İlaci bir arkadasim yurtdisindan getirdi. Etken maddeleri beta cyfluthrin ve imidacloprid. Turkiyede de Bayer Solfac WP var etken maddesi cyfluthrin, bendeki beta cyfluthrin onun daha etkili olaniymis. Ben bunlari yazmistim aslinda ama belki diger basliga yazmisimdir.Ya da en azından etken maddelerine bakıp bize söyler misiniz ilacın
Ben bu siteyi pek çözemedim.bazen çoğunu göremiyorum yazılanların.teşekkür ederim olmadı bundan da deniyeyimİlaci bir arkadasim yurtdisindan getirdi. Etken maddeleri beta cyfluthrin ve imidacloprid. Turkiyede de Bayer Solfac WP var etken maddesi cyfluthrin, bendeki beta cyfluthrin onun daha etkili olaniymis. Ben bunlari yazmistim aslinda ama belki diger basliga yazmisimdir.
Pitbull 025 ec safa tarım içeriği beta cyfluthrin,kesin çözüm oldunu peki kullandığınızdaİlaci bir arkadasim yurtdisindan getirdi. Etken maddeleri beta cyfluthrin ve imidacloprid. Turkiyede de Bayer Solfac WP var etken maddesi cyfluthrin, bendeki beta cyfluthrin onun daha etkili olaniymis. Ben bunlari yazmistim aslinda ama belki diger basliga yazmisimdir.
Bu arada ilacın 1 litresi 94 lira uygunmuş da satıcı ile irtibata geçtim gerçekten işe yarıyorsa edilenimPitbull 025 ec safa tarım içeriği beta cyfluthrin,kesin çözüm oldunu peki kullandığınızda
Yapmıştım ben de ama bitmedilerMinik toz böceklerine ben de denk gelmiştim özellikle telefonun flaşını tutunca belli gözle görülmesi çok mümkün değildi kış mevsiminde daha çok oluyo ben süpürgeliklere sinek ilacı sıkıp evi sirkeli suyla(beyaz temizlik sirkesi) siliyorum hep ve daha da denk gelmedim çok sık silinince olmadı yani
Kitap bitlerinde cok etkili oldu yuzde yuz bitirmese de. 15 gun arayla 3 ilaclama yaptik. Springtaillarda da tek etkili ilac bu oldu baska hicbir ilac ise yaramiyor. Yalniz onlarda dedigim gibi gelis yollarini bulup kapatmazsaniz surekli gelmeye devam ederler ilacin bi anlami olmaz omur boyu ilac yapamiycaginiz icin.Pitbull 025 ec safa tarım içeriği beta cyfluthrin,kesin çözüm oldunu peki kullandığınızda
Üstad diyeyim sana :) üstad peki o sitelerde hep mi kimyasal önerilmiş başka yolu yokmu bununSimdi aklima geldi bu ilaci evin icine degil ama sik gordugunuz pencerelerin disina yani dis cephe duvarina ve pencere onlerine yapabilirsiniz belki. Ama koruyucu maske gozluk ve eldiven kullanin muhakkak. Havalandirma icine yapmanizi onermem ilaci hem siz hem komsulariniz soluyabilir o sekilde
Ben daha once yazmistim springtail olabilir diye sanirim o bocekten bahsediyor hoca da. Springtailler bocek ilaclarinin buyuk cogundan etkilenmiyor cunku aslinda “bocek” degiller:) disarida toprakta yasiyorlar nem ve islaklik ariyorlar, bunlarla mucadelenin en etkili yolu disaridaki kaynaklarini bulup yok etmek ve de eve giris yollarini kapatmak
Üstad diyeyim sana :) üstad peki o sitelerde hep mi kimyasal önerilmiş başka yolu yokmu bunun
İcon 10u kitap biti icin soyledim springtail degilKitap bitlerinde cok etkili oldu yuzde yuz bitirmese de. 15 gun arayla 3 ilaclama yaptik. Springtaillarda da tek etkili ilac bu oldu baska hicbir ilac ise yaramiyor. Yalniz onlarda dedigim gibi gelis yollarini bulup kapatmazsaniz surekli gelmeye devam ederler ilacin bi anlami olmaz omur boyu ilac yapamiycaginiz icin.
Bu soylediginiz urun beta cyfluthrin ama EC formulasyon, evde kesinlikle kullanilmamasi gerekir insan sagligina cok zararli. Ve birakin havalandirmayi temizlikle bile kalintilari tamamen gitmez dediler. Ozellikle kucuk cocugu olanlara onermiyorum. Ben sizin yerinizde olsam Solfac WPyi denerdim. Bir de bana icon 10 onerilmisti, hatta simdi burdan bir arkadas da onu deniyor.
en azından balkonlara sıkarım çünkü oradada görmüştüm muhtemelen dışarıdan pencere içlerine giriyor.ev için kullandığımız ilaçların tümü aynı zararda.uzun süre Eve girmeyeceğinizde yapmalıyız.en azından site bahçesi olabilir havuz kenarları.bıktım gerçekten bir ilaçlama firmasından çok ilaç ve kimyasal bilir oldum ama neye yarar.Herkese teşekkürler umarım hepimiz kurtuluruzİcon 10u kitap biti icin soyledim springtail degil
BİR de %40 altında evet yaşayamıyorlar ama insan sağlığı için hekim önerisi 50 de ne yapacağız ya onlar ölecek ya biz sağlıksız nefes alacağız hele ki alerjik bünyeniz varsa benim gibi çok zorKitap bitlerinde cok etkili oldu yuzde yuz bitirmese de. 15 gun arayla 3 ilaclama yaptik. Springtaillarda da tek etkili ilac bu oldu baska hicbir ilac ise yaramiyor. Yalniz onlarda dedigim gibi gelis yollarini bulup kapatmazsaniz surekli gelmeye devam ederler ilacin bi anlami olmaz omur boyu ilac yapamiycaginiz icin.
Bu soylediginiz urun beta cyfluthrin ama EC formulasyon, evde kesinlikle kullanilmamasi gerekir insan sagligina cok zararli. Ve birakin havalandirmayi temizlikle bile kalintilari tamamen gitmez dediler. Ozellikle kucuk cocugu olanlara onermiyorum. Ben sizin yerinizde olsam Solfac WPyi denerdim. Bir de bana icon 10 onerilmisti, hatta simdi burdan bir arkadas da onu deniyor.
Ayrıca bu ec formülasyon olanlar genelde pamuk patates tahıl ambarlarında ambar zararlılarına karşı kullanılıyor.bayer decis ec kullanmıştım baya etkili olmuştu.hatta evde tamamen bitirdi.balkona yapmamıştım bu boydan sürgülü kapılardan ve sanırım aralarından giriyorlar oraya kesinlikle uygulama yapılmalıKitap bitlerinde cok etkili oldu yuzde yuz bitirmese de. 15 gun arayla 3 ilaclama yaptik. Springtaillarda da tek etkili ilac bu oldu baska hicbir ilac ise yaramiyor. Yalniz onlarda dedigim gibi gelis yollarini bulup kapatmazsaniz surekli gelmeye devam ederler ilacin bi anlami olmaz omur boyu ilac yapamiycaginiz icin.
Ben de alerjigim aslinda yuksek nem daha kotu geliyor. Evde nem 2 aydir 30-40 arasi hatta bugun 28di, bogazim aciyo kuruluktan ama napiyim bunlardan tamamen kurtulmak icin mecbur:/ hatta nem alici cihaz aldim 40in ustune cikarsa calistirmak icinBİR de %40 altında evet yaşayamıyorlar ama insan sağlığı için hekim önerisi 50 de ne yapacağız ya onlar ölecek ya biz sağlıksız nefes alacağız hele ki alerjik bünyeniz varsa benim gibi çok zor
Ayrıca bu ec formülasyon olanlar genelde pamuk patates tahıl ambarlarında ambar zararlılarına karşı kullanılıyor.bayer decis ec kullanmıştım baya etkili olmuştu.hatta evde tamamen bitirdi.balkona yapmamıştım bu boydan sürgülü kapılardan ve sanırım aralarından giriyorlar oraya kesinlikle uygulama yapılmalı
Peki birşey daha söyleyim kıyafetlere falan dadanmasın diye yağlar falan onlardan kullanmak faydalı mıKitap bitlerinde cok etkili oldu yuzde yuz bitirmese de. 15 gun arayla 3 ilaclama yaptik. Springtaillarda da tek etkili ilac bu oldu baska hicbir ilac ise yaramiyor. Yalniz onlarda dedigim gibi gelis yollarini bulup kapatmazsaniz surekli gelmeye devam ederler ilacin bi anlami olmaz omur boyu ilac yapamiycaginiz icin.
İnşallahen azından balkonlara sıkarım çünkü oradada görmüştüm muhtemelen dışarıdan pencere içlerine giriyor.ev için kullandığımız ilaçların tümü aynı zararda.uzun süre Eve girmeyeceğinizde yapmalıyız.en azından site bahçesi olabilir havuz kenarları.bıktım gerçekten bir ilaçlama firmasından çok ilaç ve kimyasal bilir oldum ama neye yarar.Herkese teşekkürler umarım hepimiz kurtuluruz
Tamamen bitti dediğiniz Kitap biti mi acabaAyrıca bu ec formülasyon olanlar genelde pamuk patates tahıl ambarlarında ambar zararlılarına karşı kullanılıyor.bayer decis ec kullanmıştım baya etkili olmuştu.hatta evde tamamen bitirdi.balkona yapmamıştım bu boydan sürgülü kapılardan ve sanırım aralarından giriyorlar oraya kesinlikle uygulama yapılmalı
Ona ozel bisey denemedim ama ben genelde dolaplarima lavanta kokusu sikarim. Belki o uzak tutuyo olabilirPeki birşey daha söyleyim kıyafetlere falan dadanmasın diye yağlar falan onlardan kullanmak faydalı mıçocuğun dolabı bizim dolaplar