Anladim kitap bitine care bulmayi deneyecegim hocaya sormadim fakat arastirdim gercekten kitap biti o.. Sevindim suphe sardi beni acaba bu evde varmiydi diye ama 1 bucuk ayda belli ederdi kendini diyosaniz rahatladimHocaya sordunuz mu? Kitap biti ise sizdeki böcek yazın evinizde milyonlarca olacak demektir. İlaçlama yapılmazsa girmediği delik yok bu küçük böceklerin. Yakınlarda veteriner falan varsa ona da sorabilir siniz. Bence önlem alın derim. Bir de tahta kurusu genelde eşya ile taşınarak geliyor ve hemen ısırmaya başlarlar çünkü tek besinleri kan.
İkisi de var bende yani zıplayanı da zıplamayan da aşı her ne ise artık en minik yavrusu var bir odada görüyorum ok küçük o yüzden ayırt edemiyorum ne olduğunu.Deprem Covid derken ilaç da yapmıyorum epeydir.ama tek tük denk geliyor.Sevindiğim kısım oda da nem %30 da(40 ın altında yaşamaz dediler)Sizde ki sıçrar kuyruk bitti mi. Bende kitap biti var ve bitmedi ölü görüyorum bir kaç günde bir iki tane
Olabilir cunku ilk zamanlar goruyordum tek tuk simdilerde yok oldu geriİkisi de var bende yani zıplayanı da zıplamayan da aşı her ne ise artık en minik yavrusu var bir odada görüyorum ok küçük o yüzden ayırt edemiyorum ne olduğunu.Deprem Covid derken ilaç da yapmıyorum epeydir.ama tek tük denk geliyor.Sevindiğim kısım oda da nem %30 da(40 ın altında yaşamaz dediler)
Hangisi benim gonderdigimmi ona benziyor zaten tahta kurusundan cok korkuyorum evde varsa ya diye burda yeniyimbu tahtakurusuna benziyor bunlar mobilya ve yataklarda kalıp gece kan emiyorlar korkunç bir acı ule uyandırıyorlar artı iğrenç mayhoş bir kokusu olur eğer koklama şansınız varsa dediğim gibi o kokuyorsa acilen önlem alın yetağınıza gelirse gece uykusu haram olur gerekirse evi ilaçlatın 4 aydır annemin yatağında var
geçen yanyana uyumak istedim, burnumun dibine gelmiş hemen gittim odama.
Evet malesef evet yeniden varlar sizin gibi ayni tarihte yok oldu gitti bugun fark eddigim yeniden varlarUzun bir aradan sonra merhaba. Ekim ayında bir anda kaybolan tabii ilaçlama süreci hiç bitmedi ve nisan ayında bir anda ortaya çıkan bu böcekler sizde de görünüyor mu?
konu açılalı baya olmuş ama aynısından bizdede var artik sinirim bozuluyor, bide hamileyim bebeğim gelene kadar bunlardan kurtulmak istiyorum.çözüm buldunuz muEki Görüntüle 2658871
Çözüm bulan var mı?(fotoğraf çok çok büyütülmüş hali böceğin)
İlaçlama yaptırın ilaçlama sonrası 2 hafta sulu temizlik yapmayın. 2 hafta sonra yine aynı şekilde ilaçlama yaptırın. Şöyle ki yumurtalar ilaçtan etkilenmiyor toplamda 1 aylık bir süreç gerekli her türlü böcek türünden kurtulmak için. Ve ilaçları ‘su’ temizliyor. Bu yüzden mümkünse 1 ay sadece çok kullanılan yerleri paspas yapın diğer kısımları elektrik süpürgesi ile (eşya üzerleri dahil) temizleyin. Benim sürekli çalıştığım ilaçlama şirketi böyle önermişti uyguladım %100 işe yaradı. Ben çok takıntılıyım bu konuda böcek sinek vs nefret ederim. Her sene 2 kez ilaçlatıyorum evi ayda 1 de kendim ilaçlıyorumEvet bir kez yaptirdik ama cok etkili oldugunu dusunmedigim icin ikinci kez yaptirmadik cunku ilaclattigimiz yerlerden bir kac gun sonra yine cikiyorlardi
İlaclattiktan sonra eve kaç gün girmiyorsunuzİlaçlama yaptırın ilaçlama sonrası 2 hafta sulu temizlik yapmayın. 2 hafta sonra yine aynı şekilde ilaçlama yaptırın. Şöyle ki yumurtalar ilaçtan etkilenmiyor toplamda 1 aylık bir süreç gerekli her türlü böcek türünden kurtulmak için. Ve ilaçları ‘su’ temizliyor. Bu yüzden mümkünse 1 ay sadece çok kullanılan yerleri paspas yapın diğer kısımları elektrik süpürgesi ile (eşya üzerleri dahil) temizleyin. Benim sürekli çalıştığım ilaçlama şirketi böyle önermişti uyguladım %100 işe yaradı. Ben çok takıntılıyım bu konuda böcek sinek vs nefret ederim. Her sene 2 kez ilaçlatıyorum evi ayda 1 de kendim ilaçlıyorum
Giriyorsunuz 1-2 saat havalandırmak yeterli oluyor.İlaclattiktan sonra eve kaç gün girmiyorsunuz
Sürekli temizleyip toz alınca görünmüyorlar sanki, bizim azaldı ama tam olarak bitmedi ve ben apartmanın içinde gördüm bunlardan,belki de herkeste var bilmiyorum, yakın zamanda taşınacagiz inşallah bizimle beraber gelmezlerSorunu hala devam eden var mı veya bende bir kaç haftadır uğraşıyorum bitmiyorlar
inşallah gelmezler benim birden mutfağımda türedi 2 dolapta vardı ama bir gördüm yani binlerce desem az olmaz. şimdi dolaplar boş. akşamdan ilaçlıyorum sabah 20 - 30 ölü oluyor. ne zaman biter bilmiyorum. işkence gibi. tüm mutfağı başka odaya taşıdım.Sürekli temizleyip toz alınca görünmüyorlar sanki, bizim azaldı ama tam olarak bitmedi ve ben apartmanın içinde gördüm bunlardan,belki de herkeste var bilmiyorum, yakın zamanda taşınacagiz inşallah bizimle beraber gelmezler
O kadar çok değil bizdeki, ay inşallah hemen kurtulursunuzinşallah gelmezler benim birden mutfağımda türedi 2 dolapta vardı ama bir gördüm yani binlerce desem az olmaz. şimdi dolaplar boş. akşamdan ilaçlıyorum sabah 20 - 30 ölü oluyor. ne zaman biter bilmiyorum. işkence gibi. tüm mutfağı başka odaya taşıdım.
ilaçlama şirketi geldi fayda etmedi kendim ilçlıyorum şimdi başka marka ilaç alacağımO kadar çok değil bizdeki, ay inşallah hemen kurtulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?