Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba.k othrin birde icon 10 cs alin sulandirip gordugunuz oldugunu dusundugunuz yerlere sıkın hergün süpürüp ilaclamak gerekiyor.şu an ne durumda acaba azalma var miKitap bitiyle mücadele ediyorum bitirmenim yöntemi var mı hangi ilacı önerirsiniz
Merhaba bende bununla mücadele ediyorum kücük çocuğum oldugu icin sürekli ilac etkilermi onu bilemiyorum siz kendiniz bu yöntemle kurtuldunuzmu acabaMerhaba.k othrin birde icon 10 cs alin sulandirip gordugunuz oldugunu dusundugunuz yerlere sıkın hergün süpürüp ilaclamak gerekiyor.şu an ne durumda acaba azalma var mi
Merhaba ilaclayin biraz temas etmesin kuruyana kadar 1 saat flan cikin evden isterseniz.sonra havalandirin bir sorun olmaz.ama hergün süpürüyorum 2 3 gunde bir ilacliyorum.ne durumda sizin benim bitmek uzereMerhaba bende bununla mücadele ediyorum kücük çocuğum oldugu icin sürekli ilac etkilermi onu bilemiyorum siz kendiniz bu yöntemle kurtuldunuzmu acaba
Merhaba ne durumdasiniz acaba azalma var mi nereden geldigini tespi edebilizmiMerhaba bende bununla mücadele ediyorum kücük çocuğum oldugu icin sürekli ilac etkilermi onu bilemiyorum siz kendiniz bu yöntemle kurtuldunuzmu acaba
Merhaba arada görüyorum yavru yavru mutfakta tuvalette diger yerlere bakmıyorum baktıkça sinirlerim bozuluyor kızım cok alerjik sanırım ev değiştircem napcagımı bilmiyorum cok üzgünümMerhaba ne durumdasiniz acaba azalma var mi nereden geldigini tespi edebilizmi
Sizin nereden geliyor buldunuzmuMerhaba ilaclayin biraz temas etmesin kuruyana kadar 1 saat flan cikin evden isterseniz.sonra havalandirin bir sorun olmaz.ama hergün süpürüyorum 2 3 gunde bir ilacliyorum.ne durumda sizin benim bitmek uzere
Banyonun tavanindan diye dusunuyorum benSizin nereden geliyor buldunuzmu
Merhaba arada görüyorum yavru yavru mutfakta tuvalette diger yerlere bakmıyorum baktıkça sinirlerim bozuluyor kızım cok alerjik sanırım ev değiştircem napcagımı bilmiyorum cok mi
Tek tük ama baksam belki ışık tutunca daha cok görürmüyüm bilmiyorum bakmak istemiyorum siz hiç dolabınızda yatagınızda gördünüz müCok mu goruyorsunuz tek tük mü acaba
Dolapta yatakta gormedim.yani acikcasi dikkatte etmedim ama.daha cok pervazlarda ve banyoda.insana zarari yok.bence sizinde azalmistir bu kadar dert etmeyin.banyonuza ebeveyn banyosu var ise oraya bakin tuvalette banyoda oluyor geneldeTek tük ama baksam belki ışık tutunca daha cok görürmüyüm bilmiyorum bakmak istemiyorum siz hiç dolabınızda yatagınızda gördünüz mü
Ve insana zararı varmı biliyormusunuz kızım cok alerjik bişey olurmu ki
Benimde pencere kenarı ahşap araları yerde banyo tuvalette offfDolapta yatakta gormedim.yani acikcasi dikkatte etmedim ama.daha cok pervazlarda ve banyoda.insana zarari yok.bence sizinde azalmistir bu kadar dert etmeyin.banyonuza ebeveyn banyosu var ise oraya bakin tuvalette banyoda oluyor genelde
Daraltmayin gonlunuzu icon 10 alin o cok iyi geldi tek tük olmaya basladi sizde alin sıkın.gecer biraz sabir gerekliBenimde pencere kenarı ahşap araları yerde banyo tuvalette offf
Tamam cok teşekkür ederimDaraltmayin gonlunuzu icon 10 alin o cok iyi geldi tek tük olmaya basladi sizde alin sıkın.gecer biraz sabir gerekli