• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap bağışı

sempatik_kiz

Her çok, azdan olur !!!
Pro Üye
8 Aralık 2013
7.844
17.295
448
Merhaba KK bayanları ben üniversite öğrencisiyim ve okul olarak bir kitap kampanyası başlatıyoruz kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kurmak istiyoruz. Bize bu konuda destek olmak isteyen var mı
İnanın hiç bir şey kaybetmezsiniz aksine bir çok çocuğa faydanız dokunacak

çok güzel bir düşünce. ne tür kitaplar toplayacağınızı bilmiyorsanız burası bize ışık tutabilir. Çünkü arayıpta bulamadığım çoğu kitabı buradan buldum Kitap Satış

Cnm her türlü kitabı topluyoruz. Çünkü amaç sadece bir kütüphane kurmak değil. Kütüphanesi olan ama eksik kitapları olan okullarada bağış yapıyoruz. Kitapları sınıflandırıp ona göre gönderim yapıyoruz.Ama henüz hiç bir destek bulamadım burdan ve bu çok üzücü bir durum

Merhaba KK bayanları ben üniversite öğrencisiyim ve okul olarak bir kitap kampanyası başlatıyoruz kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kurmak istiyoruz. Bize bu konuda destek olmak isteyen var mı
İnanın hiç bir şey kaybetmezsiniz aksine bir çok çocuğa faydanız dokunacak

Öncelik hangi okullar olucak? İlkokul, ortaokul, lise? Ve öncelik hangi bölge veya şehir olucak? Bi de okulunuzun adını öğrenebilir miyim? Yanlış anlamayın ama kimileri "yardımsever" sıfatı kazanmak için bu işe girişiyo ve toplanan kitaplar asla yerine ulaşmıyo.

Öncelik hangi okullar olucak? İlkokul, ortaokul, lise? Ve öncelik hangi bölge veya şehir olucak? Bi de okulunuzun adını öğrenebilir miyim? Yanlış anlamayın ama kimileri "yardımsever" sıfatı kazanmak için bu işe girişiyo ve toplanan kitaplar asla yerine ulaşmıyo.

Anladim cnm nedrn yanlis anlayayim tabiki sizde haklisiniz. Akdeniz universitesi altso myo bnm okulum kitaplari direk okulada gonderebiliyorsunuz. Okulun iletisim bilgilerini alip ulasada bilirsiniz

Anladim cnm nedrn yanlis anlayayim tabiki sizde haklisiniz. Akdeniz universitesi altso myo bnm okulum kitaplari direk okulada gonderebiliyorsunuz. Okulun iletisim bilgilerini alip ulasada bilirsiniz

canım elimde yığuıınla özel çalışma kitapları,dershane çalışma kitapları vardı hepsini bağışladım elşimde sadece romanlar fln kaldı

Kampanyanızı biraz daha özelleştirseniz daha çok ilgi görür sanki...Yahut okulları falan belirleseniz? Ben katkının olacağına eminim zamanında anasınıfımız için başlık açmıştım ve başlığa yazmadıkları halde yardım gönderen arkadaşlarımız da olmuştu, beklediğimden fazla ilgi görmüştü:52:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=650008

bebek var canım kargo kolay olur diye dedim

cnm o zmn pttnin kitap kampanyası bitmediyse öyle gönderebilirsin bir koli kitap için 5 TL gibi bir fiyat istiyorlar çokda tutmuyor yani. Ayrıca desteğin için çok teşekkür ederim. Herkes okuyor ama yardım eden olmuyor. Bağış yapmak isteyenler oluyor ama onlarda otobüsle uğraşmak istemiyor 3-5 TL gibi bir kargo parasıda ödemek istemiyorlar. Kimseyi suçlamıyorum sonuçta bu birazda gönül işi insanlara zorla birşey yaptıramıyoruz

Kampanyanızı biraz daha özelleştirseniz daha çok ilgi görür sanki...Yahut okulları falan belirleseniz? Ben katkının olacağına eminim zamanında anasınıfımız için başlık açmıştım ve başlığa yazmadıkları halde yardım gönderen arkadaşlarımız da olmuştu, beklediğimden fazla ilgi görmüştü:52:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=650008

ewet cnm belkide haklısın ama okulları en son kitap toplanımı bittikten sonra belirleyecekmiş yönetim. Yani bizim dışımızda olan bir şey henüz burdan hiç destek göremedim. Ama yinede ümitliyim ümidimi yitirmek istemiyorum

cnm o zmn pttnin kitap kampanyası bitmediyse öyle gönderebilirsin bir koli kitap için 5 TL gibi bir fiyat istiyorlar çokda tutmuyor yani. Ayrıca desteğin için çok teşekkür ederim. Herkes okuyor ama yardım eden olmuyor. Bağış yapmak isteyenler oluyor ama onlarda otobüsle uğraşmak istemiyor 3-5 TL gibi bir kargo parasıda ödemek istemiyorlar. Kimseyi suçlamıyorum sonuçta bu birazda gönül işi insanlara zorla birşey yaptıramıyoruz

aynen öyle kimse kimseyi zorlayamaz eminim herkes kendince bir şeyler yapıyordur anlatmak istemeyenlerde olabilir.Ben PTTye yarın soracağım

Back