Kitap arkadaşı arıyorum!!!

mujimujgan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
186
166
37
merhaba kızlar.
Eskiden çok güzel ve düzenli bir şekilde kitap okurdum.fakat artık okumuyorum.neden bilmiyorum.alışkanlığımı kaybettim sanırım.

Şimdi birbirimizi motive edicek bir okuma arkadaşı arıyorum.

Her telden kitap okurum ama ağırlıklı olarak tasavvufi kitaplar okumayı daha çok seviyorum.

Birbirimize tavsiyelerde bulunuruz hem de. Beğendiğimiz kitaplar hakkında konuşuruz burada.yani ne bileyim bi zorlama olamadan beraberce vaktini belirleriz.

Mesela haftada 1 kitap mı yoksa 2 haftada 1 kitap mı???

İnşallah benim gibi arayışta olan bi arkadaşım olur:)

Okuduğunuz kitap türü bana uygun değil
Ben genellikle Türk Tarihi okuyorum

Ama size tavsiyem 1 kitabı bitirdikten sonra ara vermeniz 2 hafta kadar
O kitabı tamamıyla anlamak ve yaşamak için

Okuduğunuz kitap türü bana uygun değil
Ben genellikle Türk Tarihi okuyorum

Ama size tavsiyem 1 kitabı bitirdikten sonra ara vermeniz 2 hafta kadar
O kitabı tamamıyla anlamak ve yaşamak için
Teşekkürler.ama ara vermeden önce bi kitabı bitirebilsem.bu arada türk tarihi derken hangi kitaplar mesela.en beğendiğiniz olarak.

Teşekkürler.ama ara vermeden önce bi kitabı bitirebilsem.bu arada türk tarihi derken hangi kitaplar mesela.en beğendiğiniz olarak.
Hüseyin Nihâl ATSIZ Tüm kitapları
Hepsini okuyacağım
5 kitabı kaldı sanırım

Gelmiş geçmiş tüm Türk devletleri
Göktürkleri okudum araştırdım
Fotoğraf açıklayıcı olur

Merhaba mesajınızı yeni gördüm ben de sizinle aynı durumdayım tasavvuf kitapları okumam ben ama sonuçta her ikimiz de okuma alışkanlığımızı kaybetmişiz destek olursak aşabileceğimizi düşünüyorum

Olur farketmez.ama hangi kitapları okuduğumuzu birbirimize söyleyelim ve yorumlayalım. o zmn okumadığımız kitaplar hakkında da fikrimiz olur

Tamam ben daha çok roman okuyorum
Olur farketmez.ama hangi kitapları okuduğumuzu birbirimize söyleyelim ve yorumlayalım. o zmn okumadığımız kitaplar hakkında da fikrimiz olur
Ben daha çok roman okurum ayşe kulin i çok severim mesela en son onun kördüğüm isimli kitabını aldım hatta birkaç sayfa okudum sonra bıraktım

Tamam ben daha çok roman okuyorum

Ben daha çok roman okurum ayşe kulin i çok severim mesela en son onun kördüğüm isimli kitabını aldım hatta birkaç sayfa okudum sonra bıraktım
Bende çok fazla yarım bırakıyom kitapları.kendimize nasıl bi hedef koyalım.haftada bir bi kitap mı yoksa 2 haftada 1 kitap mı yapalım.bu arada çalışıyomusun yani zamanın nasıl?? Ona göre bi hedef koyalım.ay çok sevindim kitap arkadaşım olduğuna teşekkür ederim

Rica ederim ne demek çalışmıyorum ben evdeyim hep bence haftada ilk etapta bir kitap olsun daha sonra çıtayı yükseltiriz bu arada instagram ya da messenger var mı oradan da konuşabiliriz beyhan_2010 instagram hesabım istek gönderebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…