kitap ariyorum...

ftm_ibrhm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
46
4
33
Canan Tan

Serkan Özel

Sarah Jio

Elif Şafak

Kahraman Tazeoglu

Tess Gerritsen

Grange

Bu yazarlarin kitaplarini ariyorum elinde olanlar fiyatlariyla beraber benimle iletisime gecebilirler mi? Ankarada ikamet ediyorum tek kitap elden de alabilirim.. lutfen yardimci olun :KK43:

Son düzenleme:
Sarah Jio yeni aldım ben de..:KK66: hevesle bekliyorum bakalım kargoyu
Elif Şafak'tan Baba ve Piç var bende 8 TL
bir de Canan Tan'dan Pembe ve Yusuf 9 TL
bu fiyatlar üzerinden %10 indirim yaptım, ikisini 15TL verebilirim
ama tavsiyemdir arkadaşım, az alırsan kargo çok oluyor, sayı çoğaldıkça daha uyguna geliyor
ek olarak tercihlerine bakınca, Sinan Akyüz kitapları da tavsiyemdir sana..

Evet az alinca kargo parasiyla cok oluyo boyle olunca da bi tane sitede kargo bedava ve kitaplar ucuz %40indirimli ordan alasim geliyo ama insanlar da ellerindeki kitabi satarken onlarada yardimci olmak istiyorum ama bakalim :63: insallah buyuk cogunlugunu bi kisiden bulabilirim.

Tess Gerritsen'in hemen hemen bütün kitapları var sanırım bende bakmam lazım:KK70: Sarah Jio 3 kitabını takım halinde D&R den sipariş ettim,okuyunca gönderirim uygun fiyata istersen...

Tess Gerritsen'in hemen hemen bütün kitapları var sanırım bende bakmam lazım:KK70: Sarah Jio 3 kitabını takım halinde D&R den sipariş ettim,okuyunca gönderirim uygun fiyata istersen...
Tabii ki de isterim sarah jio kitaplarini okuyunca ilk benle irtibata gecin olur mu :) bide tess gerritsen in hangi kitaplari var sizde orjinal mi kitaplar acaba?

Kan gölü-çırak ve bir de cerrah kitapları kalmış elimde,diğerlerini ne yaptım bilmiyorum..ben de dün kitap konusu açtım,ilk defa kitaplarımı satıcam gerçi nasıl olacak onu da bilmiyorum :KK70: dilersen bakabilirsin konuma gerilim-polisiye ağırlıklı kitaplarım başlığında...

Kan gölü-çırak ve bir de cerrah kitapları kalmış elimde,diğerlerini ne yaptım bilmiyorum..ben de dün kitap konusu açtım,ilk defa kitaplarımı satıcam gerçi nasıl olacak onu da bilmiyorum :KK70: dilersen bakabilirsin konuma gerilim-polisiye ağırlıklı kitaplarım başlığında...

Onlar bende de var cnm yaa tsk ederim :) ama kitapliginada bakayim bi :)

X