- 23 Eylül 2014
- 427
- 379
- Konu Sahibi marilyn monroe
Bir maşallahınızı alır canım kızım iki kedi çok güzeldir.ay ben de onu yerim :) bizimkiler daha 3 yaşında, bebeler daha onlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir maşallahınızı alır canım kızım iki kedi çok güzeldir.ay ben de onu yerim :) bizimkiler daha 3 yaşında, bebeler daha onlar :)
Ben de kitabımı okuyorum tv önünde battaniyemin altında. Ama artık yaz geldim dese hiç fena olmayacakGünaydın kızlar hava tam kitap okuma havası yağmurlu havalarda ben hep birşeyler yazar yada okurum artık şu kitabı bitireyim dimi ama
Aynen haziran ayında yorgan battaniyemi olurBen de kitabımı okuyorum tv önünde battaniyemin altında. Ama artık yaz geldim dese hiç fena olmayacak
Maşallah kuzucuk çok şekerBir maşallahınızı alır canım kızım iki kedi çok güzeldir.
ay kıyamam ben ona boncuk gözlümBir maşallahınızı alır canım kızım iki kedi çok güzeldir.
Bir maşallahınızı alır canım kızım iki kedi çok güzeldir.
kedicikler çok tatlı ikinizinde nasılda masum masum bakıyorlar ya bendende onlara kocaman öpücükleray kıyamam ben ona boncuk gözlüm
ben bunun orjinalini okumuştum o çok çok kalındı bir sayfa orjinal dilde karşısında günümüz türkçesi çevirisi şeklindeydi çok çok güzeldi lisede okumuştum dönem ödevimdi uzun bir inceleme yazısı yazmıştım iki defa okumuştum o yüzden iyi okumalar sana birde ferhat ile şirini okumuştum oda çok güzeldiEki Görüntüle 1549237
Yeni kitabım kızlar
Daha yeni kalın bir kitabı bitirdiğimden ince olan bir kitap tercih ettim kitabı d&r rafta görünce bastım çığlığı leyla ile mecnun hemde fizuli yazmış
Çok heycanlıyım hemen başlıyorum
Bende kerem ile aslıyı okumuştum çok güzeldi geçen d&r dan yısuf ile züleyhayı aldım okumak için can atıyorum okunöayı beklen cillop gibi kitaplarım varben bunun orjinalini okumuştum o çok çok kalındı bir sayfa orjinal dilde karşısında günümüz türkçesi çevirisi şeklindeydi çok çok güzeldi lisede okumuştum dönem ödevimdi uzun bir inceleme yazısı yazmıştım iki defa okumuştum o yüzden iyi okumalar sana birde ferhat ile şirini okumuştum oda çok güzeldi
ay evet kerem ile aslıda güzeldi yusuf ile züleyhayı okumadım aklımda olsun onuda okuyayım evet bekleyen kitapların çok hoş keyifle okunasıBende kerem ile aslıyı okumuştum çok güzeldi geçen d&r dan yısuf ile züleyhayı aldım okumak için can atıyorum okunöayı beklen cillop gibi kitaplarım var
kızlar Tolstoy savaş ve barış okuyan var mı çok yoğun bir kitap mı yurt dışına çıkacağım haftasonu yarın başlasam bitmez ve genelde okuduğum kitabı yanımda alırım çok yoğun kitaplarda ses tantana çok olunca bazen anlamak zor oluyor bilemedim başladığım kitaba da ara vermeyi sevmem yolculukta da kitapsız yapamam
ben bitirememiştim o kitabı. başta anlatım şekli farklı ve çok hoşuma gitti ama sonra anlamsızlaştı sanki. yarım kaldı valla 1.5 sene önce bir daha da elime almadım.teşekkür ederim canım evet yavaştan herkes gelmeye başladı gibi. Ben de pazara kadar pek okuyamayacağım sanırım şehir dışında olucam ama dönüşte Hakan Günday Kınyas ve Kayra kitabına başlamayı düşünüyorum.:)
bende bu kitabı okudum güzel bir kitap ilk okuduğumda çok karışık gelmişti ikinci kez okudum ne yalan söyleyeyim çünkü sakin bir yerde okunası bir kitap bence ama benim favori iskender pala kitabım od onu okumadısan oku derim yunus emre nin hayatı ilgimi çektiğindenmidir bilmem ben onu daha çok seviyorum efsaneyi okumadım amaEki Görüntüle 1550758 Yenî kitabım ablamın tavsiyesiyle aldım yazarın efsane romanını çok beğenince bu kitabada bayılırsın dedi bende eyiii madem dedim aldım
Teşekkürler canım Od kitabını listeme ekliyorum yunus emre benimde ilgimi çekiyor efsaneyi mutlaka okumalısınbende bu kitabı okudum güzel bir kitap ilk okuduğumda çok karışık gelmişti ikinci kez okudum ne yalan söyleyeyim çünkü sakin bir yerde okunası bir kitap bence ama benim favori iskender pala kitabım od onu okumadısan oku derim yunus emre nin hayatı ilgimi çektiğindenmidir bilmem ben onu daha çok seviyorum efsaneyi okumadım ama