- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- Konu Sahibi marilyn monroe
selamlar 2 gündür selam edemedim, sizlere. Zeno'nun Bilinci bu akşam biter. inanılmaz güzel, çok keyifli bir kitap, mutlaka tavsiye ederim. sizler nasılsınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende telefondan okudum. o daha az yordu beni. basılı kitap okumanın zevki hiç bi yerde yok gerçekten:)
Sarah jio ve İskender palanın bi kaç kitabını okudum ikisinde harikalarVe sonunda bende Gözlerini Sımsıkı kapat'ı bitirdim:) müthişti:) ama 3.kitap için biraz beklemeyi düşünüyorum. sıradaki kitap için 3düşüncem var
sarah jio yağmur sonrası
Vladimir Bartol fedailerin kalesi alamut
iskender pala mihmandar.
Sizinde görüşlerinizi almak istiyorum:)
Ben 5 gündür hergün 50 sayfa mutlaka okudum semerkant bugün biter büyük ihtimal bitince detaylı yazarımmarilyn monrookudum seme: 40667940 .!.:selamlar 2 gündür selam edemedim, sizlere. Zeno'nun Bilinci bu akşam biter. inanılmaz güzel, çok keyifli bir kitap, mutlaka tavsiye ederim. sizler nasılsınız?
Sarah jionun 2kitabı kaldı okumadığım Yağmur Sonrası ve Agapi. gerçekten harika yazıyor. Ben Mihmandar a başladım bugün :) sonrada Yağmur Sonrasını okuyacam:)Sarah jio ve İskender palanın bi kaç kitabını okudum ikisinde harikalar
Kitaplar birbirinden bağımsız olduğu müddetçe kronolojik takıntım yok :) ben iceriginden dolayi kabil i 2. Jose Saramago kitabım olarak düşünmüştüm ama söylediklerinize de bakıp ona göre alayım yeni kitabımı o zaman:) yazarı gerçekten çok beğendim. Üslubu, kitabın tarzı ve yazarın tarzı tam bana göre. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Keyifli okumalar :))Sarah jionun 2kitabı kalkeyifli okumaldı okumadığım Yağmur Sonrası ve Agapi. gerçekten harika yazıyor. Ben Mihmandar a başladım bugün :) sonrada Yağmur Sonrasını okuyacam:)
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Saramago'nun bütün kitaplarını okumak istiyorum, çünkü dilini gerçekten sevdim. Ben dinlerle alakalı kitapları, farklı kurguları severim ve evet az çok bilgim de vardır diğer dinlerle alakalı. İlk Kabil'i aldım, ama mutlaka kabilden sonra sizin dediklerinizi alacağım. Teşekkürler:)her görüsten insana hitap edebilecek kitaplar oldugu icin ikisinin adını paylasmıştım;
normalde gercekci kitaplar okurum ancak saramago'nun eleştirilerini kendi kurgusu icinde sunmasını begeniyorum, o yüzden özellikle "körlük" ile baslamanızı tavsiye etmistim,
"görmek" de aynı hikayenin bir baska sekilde devamı oldugundan hemen ardından da onun ismini yazdım.
kabil de şahsen begendigim bir kitaptır fakat dinler tarihi hakkında bilginiz varsa ve diger ilahi kitapları da okuduysanız göndermelerini daha iyi anlarsınız.
Şu an idefixte büyük indirimler var. Ben genelde kitapyurdu kullanıyorum ama eğer fuara gitmeseydim idefixten alırdım. Nisan sonuna kadar %60 a kadar mı ne indirim var yayın yayın değişiyor tabi. Bir bak istersen. Bu iki siteyi çok seviyorum ben ve çok sık alışveriş yapıyorum, çok hızlı gönderim yapıyorlar.Kızlar netten kitap alıyomusunuz. Alıyosanız hangi siteyi kullanıyosunuz. Öğrenebilir miyim?
Bende kitap yurdundan yapıyorum. İdefix teki indirimleride gördüm bi bakayım belki ordan alırım istediğim kitaplar indirimdeyse:)Şu an idefixte büyük indirimler var. Ben genelde kitapyurdu kullanıyorum ama eğer fuara gitmeseydim idefixten alırdım. Nisan sonuna kadar %60 a kadar mı ne indirim var yayın yayın değişiyor tabi. Bir bak istersen. Bu iki siteyi çok seviyorum ben ve çok sık alışveriş yapıyorum, çok hızlı gönderim yapıyorlar.
Bende ablama gidince pek okuyamıyorum kırılıyorlar bizle zaman geçir diyorlar ama ben genede okuyorum dizim yok bir şeyim yok günde bi kaç saat kitap okumak benim hakkımMerhaba :) Mihmandarı okuyorum ve çok güzel gidiyo :) ama bu hafta çok okuyamam gibi çünkü kardeşlerim gelecek:)
ben kitapyurdu, okuoku, idefix falan kullanıyorum. hepsinde de memnunum hiç sorun yaşamadımKızlar netten kitap alıyomusunuz. Alıyosanız hangi siteyi kullanıyosunuz. Öğrenebilir miyim?
Benimde öyle ama misafir olarak gelcekler bide gezmeden vakit bulamıcaz gibi:)Bende ablama gidince pek okuyamıyorum kırılıyorlar bizle zaman geçir diyorlar ama ben genede okuyorum dizim yok bir şeyim yok günde bi kaç saat kitap okumak benim hakkım