kistler... :(

nurdankaya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
18
4
1
47
Merhabalar;
Ben 6 aylık evliyim fakat evlenmeden önce kadın hastalıklarına gittiğimde Çikolata kisti var deyip 3 boyunca doğum kontrol hapı kullanmamı istedi. Daha sonra da bir problem olmadı. Ama 2 aydır regl dönemini çok sancılı geçiriyorum ve ignelerle serumlarla ayakta duruyorum. Bir de regl olmasam bile ara ara sancılar giriyor. Doktora gitmekten de korkuyorum açıkcası. Çikolata kistin var ilerde çocuğun olmayabilir dediğinde çok üzülmüştüm çünkü. :( ne yapmamı önerirsiniz?

Merhabalar;
Ben 6 aylık evliyim fakat evlenmeden önce kadın hastalıklarına gittiğimde Çikolata kisti var deyip 3 boyunca doğum kontrol hapı kullanmamı istedi. Daha sonra da bir problem olmadı. Ama 2 aydır regl dönemini çok sancılı geçiriyorum ve ignelerle serumlarla ayakta duruyorum. Bir de regl olmasam bile ara ara sancılar giriyor. Doktora gitmekten de korkuyorum açıkcası. Çikolata kistin var ilerde çocuğun olmayabilir dediğinde çok üzülmüştüm çünkü. :KK43: ne yapmamı önerirsiniz?

Merhaba canım benimde ilk zamanlar öyleydi sonra sancılar çoğaldı dayanılmaz oldu 2 kere tüp bebek yaptım tutmadı ve yetmezmiş gibi tedaviden oluşan yeni kistlerimde oldu şimdi ameliyat olmak için doktor arıyorum korkuyorumda. .. umarım senin durumun benimkine benzemez cnm :(

Merhabalar;
Ben 6 aylık evliyim fakat evlenmeden önce kadın hastalıklarına gittiğimde Çikolata kisti var deyip 3 boyunca doğum kontrol hapı kullanmamı istedi. Daha sonra da bir problem olmadı. Ama 2 aydır regl dönemini çok sancılı geçiriyorum ve ignelerle serumlarla ayakta duruyorum. Bir de regl olmasam bile ara ara sancılar giriyor. Doktora gitmekten de korkuyorum açıkcası. Çikolata kistin var ilerde çocuğun olmayabilir dediğinde çok üzülmüştüm çünkü. :KK43: ne yapmamı önerirsiniz?
Öncelikle ümitsizliğe kapılma arkadaşım. Burda çikolata kisti oluşta normal yoldan tedavisiz hamile kalan çok insan var. Bendede çikolata kisti var. Bakarken öğrendim be doğum kontrol hapı kullandım 5 sene kadar. Sonra Evlenip çocuk isteyince hapı bıraktım. Kontrole gittim , listelerim yok olmuştu. 9 ay korunmadık çocuk olmadı, tekrar gittim 3 cm lik yeniden oluşmuş. Ama gebeliğe engel değil dedi Dr Um. Rahim filmi ve MR istedi. Ben korktum rahim filmi çektiremedim . Biraz daha deneyeceğiz, olmazsa yeniden gidicem Dr a. Bu arada SOĞAN suyu kürü uyguluyorum. Bu 2. Ayım. Sende iç istersen SOĞAN suyu

Merhaba
Kasık agrısı ve bel agrısı şikayetiyle doktora gittim idrar yollarında yoğun miktarda enfeksıyon ve her iki Overde de bir kaç 12 mm boyutta anekoık folıkul kıst cıktı.Doktor bilgilendirme yapmadı ilk enfeksiyonu kurutmamız lazım dedı 1 hafta sonra muhakkak gel dedi.Telaslandırmamak için mi böyle bir şey yaptı yoksa gecıstırdı mı bılmıyorum ama korkuyorum.Benım durumumda olan var mı?

Back