Kistik higroma denildi bana dua edermisiniz

Allah yardımcın olsun canım ben de 12 haftalık gebeyim ve bana da kistik higroma dediler ne olduğunu bile yeni duydum şok içindeyim
Amin canım rabbim seninde yardımcın olsun inşallah geçer gider de bebeklerimizi sağlıklı Bi şekilde kucağımıza alırız doktor bana %10 yada %15 sağlıklı bebek doğurma ihtimalin var dedi bu Bile bi umut için de beklemeye yetti dualarım seninle rabbim birdahaki kontrolün de herşey yoluna girmiş olur

Amin inşallah sizin durumunuz nasıl şu anda forumda biri var yaygın kistik higroma demişler ama 1 hafta sonra ödemler kaybolmuş böyle bir şey mümkün mü gerçekten?

Amin inşallah sizin durumunuz nasıl şu anda forumda biri var yaygın kistik higroma demişler ama 1 hafta sonra ödemler kaybolmuş böyle bir şey mümkün mü gerçekten?
Kistik higroma denildikten sonra tekrar kontrole gitmedim yarın gidicem inşallah keşke Bi mucizede bizim için gerçekleşse de kaybolmuş olsa ödemler herşeye kendimi hazırlıyorum ama duyıcaklarım dan yinede korkuyorumyarın duruma göre tekrar yazıcak size

20. Haftamdayım milimini sormadım onlarda söylemedi.. Evet 17 de öğrendim 18 de bile gittiğimde büyümüştür. Vucut altı ödemleride var dediler.. Ensesinden vucuduna yayılmış durumda kötü prognoz.. Ayrıca diyafragma hernisi de varmış bebeğimde kistik higroma zaten kromozomal anamoli yada bi hastalık yetersizlik sonucu oluşuyomuş. Bizdeki oluşma sebebi diyafragma hernisiymiş..

Bunu nereden okudunuz?? Kaybolsa bile anomali ihtimali ortadan kalkmıyor diye okudum ben de ne olur dua edin duaya çok ihtiyacım var
Öyle doğum yapan anneler ve yaşayan bebek oranları fazla.. Dedim ya iyi zanda bulunalım iyi olsun. Hem Rabbim ne derse olur doktorlar ne derse desin. Gaybı bilen Allah... Bize düşen görev tevekkül edip dua etmek. Duanın açamayacaşı kapı yok. Doğum yapana kadar sağ elinizi karnınız koyup 41 fatiha okuyun...

Size bu teşhis nasıl konuldu ense kalınlığı dışında neler söylediler yardımcı olur musunuz
Sadece detaylı ultrasonla hepsini gördüler.. Kistik higroma ve diyafragma hernisi. Ne ikili test yaptırdım ne amniyo sentez nede başka bişi..

Rabbim şifa versin inşallah
Amin cümlemize inşallah. Eğer şansınız varsa Prof Dr Arda Lembet var instagramdan bakabilirsiniz. Ben cumartesi gittim ve şok oldum diğer doktorların dediği gibi asla sonlandırılcak bi gebelik olmadığını herşeyim çözümü olduğunu ve eğer kromozamal bi anamolisi yoksa anne karnındaki müdahalelerle iyileştirilebiliceğini söyledi. Bi şans vermenizi isterim.

Umarım okursunuz kistk higroma denildi ense kalınlığı 6 mm olan bebeğim, 13. Haftada cvs yaptırdım. Temiz geldi ödem 25-26 haftalara kadar devam etti azalarak. Sonra geçti sağlıklı doğum yaptım.

Umarım okursunuz kistk higroma denildi ense kalınlığı 6 mm olan bebeğim, 13. Haftada cvs yaptırdım. Temiz geldi ödem 25-26 haftalara kadar devam etti azalarak. Sonra geçti sağlıklı doğum yaptım.
Merhaba uzun zaman geçmiş yazınızın üstünden ama umarım görürsünüz. Benim 11.haftada 3.5 mm dendi 13. Hafta 5 mm ye çıkmıştı haftaya tekrar bir randevum var bu sefer perinatoloji uzmanına aldım randevu. Ne söyleyeceğinden korkuyorum açıkçası zaten tüp bebekle oldu Allah yardımcımız olsun hepimizin. En son tüm organları çok iyi sadece ense kalınlığı var dedi doktor hatta kalbini 2 kere kontrol etti doktor da şaşırdı çok iyi tüm organları dedi. Size ne demişlerdi sadece ense kalınlığı mı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…