Kistik higroma denildi bana dua edermisiniz

Kistik higroma nasıl tespit edildi? Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kistik higroma nasıl tespit edildi? Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
11. Haftada doktor muayenesine gittigimde doktor ense kalınlığına baktı ve normalin üzerinde olduğunu boyun ve karın çevresinde ödem olduğunu söyledi kistik higroma dedi önümüzdeki hafta ikili test için tekrar gidicem rabbim bi mucize verirde kaybolur inşallah bu ödem

11. Haftada doktor muayenesine gittigimde doktor ense kalınlığına baktı ve normalin üzerinde olduğunu boyun ve karın çevresinde ödem olduğunu söyledi kistik higroma dedi önümüzdeki hafta ikili test için tekrar gidicem rabbim bi mucize verirde kaybolur inşallah bu odem
Allahım şifa versin yavruna

Allahım şifa versin yavruna
Çok teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin nolur

Merhaba kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun bende 19 haftalık hamileyim. 17 haftalıkken kondu benim bebeğimede kistik higroma ve gittikçe büyütüp vucuda yayılıyor malesef. Detaylı ultrason da diyafragma hernisi teşhisi kondu. Amniyosentez yapmak istediler ama kabul etmedim. Aldırma kararı çıkardı heyet onuda kabul etmedim. Rabbimden gelene razı olup tevekkül edip bekliyorum. Sende telaş etme korkma eğer gebeliğini sonlandırmak istemiyorsan test vs de yaptırma bunlar seni daha fazla endişelendirmekten başka bi işe yaramıycak benden tavsiye..

Çok teşekkür ederim başındann geçenleri anlattığın için bende aldırma fikri hiç olmadı rabbim Bi mucize daha verir diye bekleyip dua ediyorum

Size bu teşhis nasıl konuldu ense kalınlığı dışında neler söylediler yardımcı olur musunuz

Allah'ım size ve bebeğimize şifa versin. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nâsip etsin.

Benim de 14.haftam . Ense kalınlığını falan ölçtümedim. Siz kan mı verdiniz nasıl belli oldu?

Amin Çok teşekkür ederim kan vermedim henüz cuma günü ikili test için gidicem ama rutin muayenede 11 haftasında doktor ölçtü ense kalınlığını öyle söyledi

Çok teşekkür ederim başındann geçenleri anlattığın için bende aldırma fikri hiç olmadı rabbim Bi mucize daha verir diye bekleyip dua ediyorum
Genelde ilk trimesterda çıkan kistik higromalar kayboluyor diye okudum. Çoğu kişininde öyle olmuş.. Benimkisi ikinci trimesterda çıktı o yüzden çok ümit yok diyolar bende büyümemesi için dua ediyorum. Senin bebeğinde inşallah dua edelim yok olanlardan olsun iyi düşün herzaman Rabbim benden ümidinizi kesmeyiniz buyuruyor ayeti kerimesinde...bizi de öyle yapıcaz. Sonuçlarını benimle de paylaşırsan çok sevinirim...

Allah'ım en hayırlı olanı nasip etsin canım.
17 haftalık bir kayıp yaşadım. Doktor 13. Haftada ensesini kalın bulmuştu.
En son muayenede karnimda kalp atışı durmuştu. Başka hastanede bakan doktor yüksek ihtimalle kistik higroma dedi. Gerçekten de dogdundan ensesinde bir patlak var da sönmüş gibiydi kuzumun.
Hepimizin imtihanı farklı. Umudunu kaybetme ne olursa olsun.

Amin çok teşekkür edirim rabbim bebeklerimize sağlık versin sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin siz kaçıncı haftadasınız ense kalınlığı kaç çıktı vücudunun başka yerlerin dede ödem göründümü paylaşabilirmisiniz ben cuma günü ikili test için gidicem inşallah güzel sonuçlar alırım da sizede umut olur paylaşırım

Amin çok teşekkür ederim rabbim in mucizesi çok umut ediyorum dua ediyorum gerisi tabiki rabbime kalmış sizin için çok üzgünüm bu psikolojiyi çok iyi anlıyorum rabbim size sabır versin sağlıklı Bi evlat nasip etsin inşallah sizede

Allah katında en hayırlısı için dua edin lütfen. Benim ilk haftalar kanamam olmuştu nolur şimdi dursun falan demiştim keşke o zaman kaybetseydim diyorum bazen belki daha kolay olurdu diye.
Rabbim en hayırlısını versin hakkınızda kendinizi üzmeyin lütfen her şey olacağına varir

Piskolojik olarak çok zor Bi süreç ne oluca düşüncesiyle yaşamak zor her güne bu düşünceyle başlamak zor ama herşeyde var bir hayır

Allah yardımcın olsun canım ben de 12 haftalık gebeyim ve bana da kistik higroma dediler ne olduğunu bile yeni duydum şok içindeyim

Bunu nereden okudunuz?? Kaybolsa bile anomali ihtimali ortadan kalkmıyor diye okudum ben de ne olur dua edin duaya çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…