Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar benim 4 gün önce çok şiddetli bir şekilde ters bi hareketimden sonra karnıma ağrı girdi yumurtalıklarım şiddetli bir şekilde ağırmaya başladı midem bulandı aoğuk soğuk terledim yaklaşık 1 saat sürdü ağrısı ölücem sandım sonra gğn geçtikçe ağrılar azaldı şuan hiç ağrım kalmadi aranızda kisti patlayan var mi ne yapmalıyım şuan hiçbir sıkıntım kalmadı ama zararı olmuş mudur bilginiz varmi
Arkadaşlar benim 4 gün önce çok şiddetli bir şekilde ters bi hareketimden sonra karnıma ağrı girdi yumurtalıklarım şiddetli bir şekilde ağırmaya başladı midem bulandı aoğuk soğuk terledim yaklaşık 1 saat sürdü ağrısı ölücem sandım sonra gğn geçtikçe ağrılar azaldı şuan hiç ağrım kalmadi aranızda kisti patlayan var mi ne yapmalıyım şuan hiçbir sıkıntım kalmadı ama zararı olmuş mudur bilginiz varmi
Ayrica bizim bir tanidigin kisti patladi yumustalihini aldilar ne acilar cekti. Simdi bebek olma ihtimalide yok gibi birseeymis Allah bilir tabiki. Kist patlamasi ole gelip gecici birsey olabilirmi. Kizcaz gunlerce hastanelerde yatti.