kisti patlayan var mi

Benim buna benzer ağrılarım oluyor 3 ayda bir falan kistim de var ama patlama durumu yasamadim. Doktor bana "Yumurtlama döneminde iken olan agri." demisti.
En dogrusu doktora gitmeniz.

Valla 13cm kistim patlamadıysa kimsenin patlamaz farkında bile değildim kimbilir ne zamandır vardı sonra şans eseri farkedildi ameliyat oldum
Sen regli olucan galiba veya gaz sancısı gaz sancısınada bemziyor
Ameliyat süreci zor mu.. ameliyattan sonra ne kadar sürede toparliyorsun birde ameliyattan sonra hastanede yatış varmi

Ameliyat süreci zor mu.. ameliyattan sonra ne kadar sürede toparliyorsun birde ameliyattan sonra hastanede yatış varmi
Evet ben bir hafta yattım ama zorla bana kalsa öteki gün eve gidebilirdim ameliyattan birkaç saat sonra geziyordum ben zaten ama herkesin aynı olacak diye birşey yok odada ahlanan vahlananlar vardı bana hiç birşey olmadı sadece ilk uyandığımda ağrım vardı o geçti herşey bitti benim için sanki ameliyat olmamış gibiydim

Anladım bendede var doktor ameliyat gerekebilir dedi de ondan sordum yani ameliyattan sonra mecburi yatış varmı yoksa istersen cikabiliyon mu..

Anladım bendede var doktor ameliyat gerekebilir dedi de ondan sordum yani ameliyattan sonra mecburi yatış varmı yoksa istersen cikabiliyon mu..
Devlet hastanesinde oldum istersen çıkamıyorsun 1 hafta sonra imza atıp çıktım ben ben sezeryan gibi oldum alttan olursa nasıl olur bilmiyorum bayağı kesik vardı uzunca kasıklarımda nasıl bıraksınlar hemen :)

Anladım sagol canm bende sezaryen oldum iki gün sonra çıktım ama bu daha basit bir ameliyattır diye düşündüm yanilmisim.. bakam inşallah gerekmez.. ameliyattan sonra tekrarladı mi sizin bir daha

yalnız o kist olmayabilirde.
ismi ne şimdi aklıma gelmedi ama yumurtayı tutan bağların sıkışması diye birşey var. yumurtaya kan akışı sağlanamıyor ve tehlikeli bir durum doktora gidin.

Anladım sagol canm bende sezaryen oldum iki gün sonra çıktım ama bu daha basit bir ameliyattır diye düşündüm yanilmisim.. bakam inşallah gerekmez.. ameliyattan sonra tekrarladı mi sizin bir daha
Şimdilik bir sorunum yok canım zaten her kadında kist var sadece boyutları önemli sen ameliyatı sor kapalı yapıyorlar artık benide yapıcaklardı kilomdan dolayı açık oldu kapalı olursa 2 güne çıkarsın zaten geçmiş olsun

Sagol canım benimki büyümüş sol yumurtalikta doktor gerekebilir dedi işte ultrasonda çıktı tekrar kan istedi verdim sonuç çıkınca belli olcak...

Kendi kendime teşhis koymadım sadece ağrıların ve belirtilerin öyle olduğunu aöyledim sizden de fikir almak için yazdım
Kist ani hareketle ağrı yapmaz, regl döneminde şiddetli olmak kaydıyla sürekli ağrı yapar, sizin başınıza gelen ani harekete bağlı kramp, krampta çok şiddetli ağrı, bir süre hareket edememe, ani tansiyon düşmesine bağlı mide bulantısı ve soğuk ter dökme olur lakin buradan uzmanı olmadığımız bir konuda fikir beyanı da kendimizce yaptığımız bir yorum sadece, en kısa sürede jinekoloğa gitmelisiniz.

Ayrıca lütfen konularınızı jinekoloji bölümüne açınız.

İnş. İlaçla halledilir ama korkulacak bir ameliyat değil korkma
Korkum ameliyattan degıl hastane ortamını sevmiyorum.. bide kizimdn ayrı kalmamak için sordum yatış varmı kaç gün diye, çabuk toparlanirmiyim sonrasında ağrı acisindan bebegime bakacağım için. . çocuk olunca insan bunları daha çok umursuyo

Cocuk varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…