- 18 Aralık 2017
- 19
- 7
- 1
- Konu Sahibi meraklibirkiz
-
İnternetteki araştırmalarıma göre kist patlamasının bütün belirtilerine uyuyorum başka bir seçeneği olamaz diye düşündümKistinizin patladığını nerden biliyorsunuz? Doktora gittniz mi? Kist patladığında kanama oluyor diye biliyorum
Araştırmalarıma göre belirtilere uyuyorum başka ne olabilir kiKist olduğunu nerden anladın ki
Doktora gitseydiniz keşke, sağlık bu. Ki bence hala gitmelisiniz.İnternetteki araştırmalarıma göre kist patlamasının bütün belirtilerine uyuyorum başka bir seçeneği olamaz diye düşündüm
KORKtum gitmedim aptallık ettim ama ağrılarım kesildi çok iyiyim neden öyle oldu bilmiyorumDoktora gitseydiniz keşke, sağlık bu. Ki bence hala gitmelisiniz.
internetten mi teşhis koydunuz ben şokİnternetteki araştırmalarıma göre kist patlamasının bütün belirtilerine uyuyorum başka bir seçeneği olamaz diye düşündüm
Canım ben internete bakıyorum neler neler çıkıyor oysaki normal bir regl sancısı. Saçmalama lütfen doktora gitAraştırmalarıma göre belirtilere uyuyorum başka ne olabilir ki
Haklısın ya öyle de olabilir ama durup dururken ters hareketimden sonra oldu kist diye düşündüm ben belirtilere göre de uyduğumu düşündüm ameliyatı nasıl oldun?Valla 13cm kistim patlamadıysa kimsenin patlamazfarkında bile değildim kimbilir ne zamandır vardı sonra şans eseri farkedildi ameliyat oldum
Sen regli olucan galiba veya gaz sancısı gaz sancısınada bemziyor
Kendi kendime teşhis koymadım sadece ağrıların ve belirtilerin öyle olduğunu aöyledim sizden de fikir almak için yazdımkendi kendinize teşhis koymuşsunuz ne yapacağınıza da karar verebilirsiniz. Kadın hastalıkları uzmanı olanlar bile bi kaç tetkik yapmadan sizin kadar net tanı koymuyor, pes
Bildiğin sezeryan gibiHaklısın ya öyle de olabilir ama durup dururken ters hareketimden sonra oldu kist diye düşündüm ben belirtilere göre de uyduğumu düşündüm ameliyatı nasıl oldun?
Patladıktan sonra doktor ne yaptı bahseder misin biraz? Ne dedi?Benim patlamisti. Acidan hareket edememistim, doktorum o zaman yakinimdaki hastanedeydi de taksiye atlayip gitmistik hemen. Bende zarari olmamisti ama sen daha kistin olup olmadigini da bilmiyomussun. Belki vardi patladi, belki de baska bi sebepten agri girdi. Biz onun kararini veremeyiz, sen mutlaka bi jinekologa gorun. Umarim ciddi biseyin yoktur.
Nasil dayaniyorsunuz agrisinaValla 13cm kistim patlamadıysa kimsenin patlamazfarkında bile değildim kimbilir ne zamandır vardı sonra şans eseri farkedildi ameliyat oldum
Sen regli olucan galiba veya gaz sancısı gaz sancısınada bemziyor
ÇOK GEÇmiş olsun daha önce doktora gitmedim sadece kist oldugunu düşündüm aşırı yumurtalık ağrısı çektim ve ters hareketimden sonra oldu 2 3 gün sürdü ağrısı sonra geçti zatenBildiğin sezeryan gibisende kist mi var
8 sene falan oluyor ben ameliyat olalı zaten regli olmuyorum o yüzden oldu heralde ama hiç ağrım falan yoktu benim yoksa daha önce farkederdik heraldeNasil dayaniyorsunuz agrisina
Kiz kardesim 7cm ameliyat oldu neydi be oldu oldu dirildi
Cok kotuydu
Siz bekarmisiniz
Kuz jardesim aldiedi sukur bisey olmadi yumurtaliklara hamilelik olmaz sanirim bu kistle birde alininca tekrar ediyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?