• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kisti patlayan var mi

meraklibirkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
19
7
1
Arkadaşlar benim 4 gün önce çok şiddetli bir şekilde ters bi hareketimden sonra karnıma ağrı girdi yumurtalıklarım şiddetli bir şekilde ağırmaya başladı midem bulandı aoğuk soğuk terledim yaklaşık 1 saat sürdü ağrısı ölücem sandım sonra gğn geçtikçe ağrılar azaldı şuan hiç ağrım kalmadi aranızda kisti patlayan var mi ne yapmalıyım şuan hiçbir sıkıntım kalmadı ama zararı olmuş mudur bilginiz varmi

Valla 13cm kistim patlamadıysa kimsenin patlamaz :27: farkında bile değildim kimbilir ne zamandır vardı sonra şans eseri farkedildi ameliyat oldum ;)
Sen regli olucan galiba veya gaz sancısı gaz sancısınada bemziyor

Valla 13cm kistim patlamadıysa kimsenin patlamaz :KK53: farkında bile değildim kimbilir ne zamandır vardı sonra şans eseri farkedildi ameliyat oldum :KK66:
Haklısın ya öyle de olabilir ama durup dururken ters hareketimden sonra oldu kist diye düşündüm ben belirtilere göre de uyduğumu düşündüm ameliyatı nasıl oldun?

Benim patlamisti. Acidan hareket edememistim, doktorum o zaman yakinimdaki hastanedeydi de taksiye atlayip gitmistik hemen. Bende zarari olmamisti ama sen daha kistin olup olmadigini da bilmiyomussun. Belki vardi patladi, belki de baska bi sebepten agri girdi. Biz onun kararini veremeyiz, sen mutlaka bi jinekologa gorun. Umarim ciddi biseyin yoktur.

kendi kendinize teşhis koymuşsunuz ne yapacağınıza da karar verebilirsiniz. Kadın hastalıkları uzmanı olanlar bile bi kaç tetkik yapmadan sizin kadar net tanı koymuyor, pes
Kendi kendime teşhis koymadım sadece ağrıların ve belirtilerin öyle olduğunu aöyledim sizden de fikir almak için yazdım

Benim patlamisti. Acidan hareket edememistim, doktorum o zaman yakinimdaki hastanedeydi de taksiye atlayip gitmistik hemen. Bende zarari olmamisti ama sen daha kistin olup olmadigini da bilmiyomussun. Belki vardi patladi, belki de baska bi sebepten agri girdi. Biz onun kararini veremeyiz, sen mutlaka bi jinekologa gorun. Umarim ciddi biseyin yoktur.
Patladıktan sonra doktor ne yaptı bahseder misin biraz? Ne dedi?

Valla 13cm kistim patlamadıysa kimsenin patlamaz :KK53: farkında bile değildim kimbilir ne zamandır vardı sonra şans eseri farkedildi ameliyat oldum :KK66:
Nasil dayaniyorsunuz agrisina
Kiz kardesim 7cm ameliyat oldu neydi be oldu oldu dirildi
Cok kotuydu
Siz bekarmisiniz
Kuz jardesim aldiedi sukur bisey olmadi yumurtaliklara hamilelik olmaz sanirim bu kistle birde alininca tekrar ediyormu

Nasil dayaniyorsunuz agrisina
Kiz kardesim 7cm ameliyat oldu neydi be oldu oldu dirildi
Cok kotuydu
Siz bekarmisiniz
Kuz jardesim aldiedi sukur bisey olmadi yumurtaliklara hamilelik olmaz sanirim bu kistle birde alininca tekrar ediyormu
8 sene falan oluyor ben ameliyat olalı zaten regli olmuyorum o yüzden oldu heralde ama hiç ağrım falan yoktu benim yoksa daha önce farkederdik heralde o_O tesadüf ultrason çektirdim farkedildi banada yumurtalıklarım alınabilir dendi ama alınmadı temiz çıktı şimdi bi sorunum yok şükür ha ameliyattan sonrada regli olmuyordum son 2 aydır oluyorum çok şaşırıyorum 4 yıllık evliyim

Back