Gebeliğe Hazırlık Kisti olup soğan kürü uygulayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin kistiniz kaç cmdi? Çörekotu kürü nasıl oluyor?
Benim kistim yaklaşık 6.5 cm. Çörekotu kürü de adetin ikinci günü başlayıp 10 gün süreyle uygulanıyor. Çörekotu tarçın ve bal (miktarları internette yazıyo)karıştırılıp her sabah ve akşam aç karına yeniyor. Yumurtaların kaliteli olmasını sağlıyo ama benim miyomum olduğu için o da işe yaramadı. Miyomu küçülten bi kür var mı ya da bu mümkün mü şimdi onu araştırıyorum

Kistiniz eridimi peki?

Arkadaşlar kisti olup soğan kürü kullananlar var mı? Soğan kürü hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş doğru mu bilgisi olan var mı ????
Ben değilde kuzenim kürtaj olmuştu bebeği karnında ölmüşte bir sürü kist oluşmuştu daha sonra doktor ilaç verdi kullanmadı sürekli soğan suyu içiyordu ondan sonra Kistler yok oldu ve hamile kaldı üstüne Darısı başına inşallah

Hmm ben bu msj dan büyük bir kistiniz var zannetmiştim. İnşallah tez zamanda evladınıza kavuşursunuz.
Evet miyom yazacağıma kist yazmışım. Kusuruma bakmayın. Şimdi farkettim. Soğan kürünü miyomu büyük olanlara önermiyolar. Benim de büyük bi miyomum olduğu için bu kürü yapamadım. Sma bi yandan da merak ediyorum acaba miyomu bu kürle küçülen kimse var mı diye

Hiç bilmiyorum miyoma etki eder mi ama benim bir arkadaşım miyomu varken hamile kaldı. Doğumunda sezeryandan sonra miyomu da aldılar.

Ahh hayırlısıyla bi hamile kalabilseydim. 6 aydır kalamıyorum. Benimki bebeğin tutunacağı yerdeymiş.
Öyle düşünme kuzu kendini hep motive et olacak olduktan sonra oyle de hamile kalınır hayırlısıyla inşallah sen de bir dene bakalım benim bugün 5. Günüm kaldı 10 günnnn sende başla gelişmeleri bildirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…