- 19 Haziran 2019
- 808
- 702
- 103
- Konu Sahibi Melekhatun
-
Ya bende uygulayayım o zaman bende de kist çıktıBen de soğan kürü uyguladıktan 2,5 ay sonra hamile kaldım. Kistim de yok olmuştu. Hamile kalmayı kolaylaştırdığı doğru.
Gerçekten mi bende kullanacağım bu ay adetimi bekliyorum ben de hayatımda ilk defa kist oluştuBende de kist vardı 5 cm. Soğan kürüyle 3 cm’ye düşürdüm. Sonrasında ise hamilelik planlamadığım halde hamile kaldım
Ama düştü bebiş o ayrı.
merhaba canim sen sogan kurunu bi ay mi kullandinBende de kist vardı 5 cm. Soğan kürüyle 3 cm’ye düşürdüm. Sonrasında ise hamilelik planlamadığım halde hamile kaldım
Ama düştü bebiş o ayrı.
Üzme canını canım, soğan kürü uygula. Kist kötü bir şey değil vücudun adet kanını atamaması. Soğan kürü küçültmüştü doktora gittiğimde küçülmüş ve hala erimeye devam ediyor demişti.Gerçekten mi bende kullanacağım bu ay adetimi bekliyorum ben de hayatımda ilk defa kist oluştu
İnternette yazan şekliyle 3 hafta uyguladım diye hatırlıyorum. Sabah akşam içtim. Balta öğürüyodum sonlara doğru bağımlılık yaptımerhaba cai
merhaba canim sen sogan kurunu bi ay mi kullandin
İnşallah bebek çok istiyoruz ondan üzülüyorumÜzme canını canım, soğan kürü uygula. Kist kötü bir şey değil vücudun adet kanını atamaması. Soğan kürü küçültmüştü doktora gittiğimde küçülmüş ve hala erimeye devam ediyor demişti.
Amim inşallah başınız sağolsun diyeyim rabbim bir daha yaşatmasın çok acı birşeyMerhaba bende soğan kürü ile hamile kalanlardanım ben 2018in kasım ayında başladım soğan suyuna 15gün hiç bırakmadan devam ettim ve iş çıkışlarında hep yürüyüş yaptım bende pko hastasıyım ve 15aralık 2018de hamile olduğumu öğrendüm ve dünyanın en mutlu insanı olmuştum gerçekten işe yarıyor fakat 25mart 2019da oğlumun öldüğünü öğrendim ve ölü doğum yaptım şimdi tekrardan başladım nasibimiz ne zaman bilmiyorum verende Allah alanda Allah hepimiz en kısa zamanda inşallah bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza alırız rabbim hiç bi yuvayı evlatsız bırakmasın inşallah
Amin inşallah Rabbim kimsenin başına vermesinAmim inşallah başınız sağolsun diyeyim rabbim bir daha yaşatmasın çok acı birşey
Sadece 15 gün mü kullandınız? Birkaç ay devam ettiniz mi?Ben de soğan kürü uyguladıktan 2,5 ay sonra hamile kaldım. Kistim de yok olmuştu. Hamile kalmayı kolaylaştırdığı doğru.
15 gün kullandım evetSadece 15 gün mü kullandınız? Birkaç ay devam ettiniz mi?
Sizin kistiniz kaç cmdi? Çörekotu kürü nasıl oluyor?Soğan kürünü kisti büyük olanlara önermiyolar internette okuduğum kadarıyla. O yüzden ben uygulayamadım da çörekotu kürü yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?