• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kist

bernaaydin

Ediz ve Ela Deniz'in annesi ❤️
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
1.792
623
173
Kizlarrr selam. Bnm bi skntm var. Blki aranzda yasayan olmustur :( ben son adeti 1 aralikta oldum. Sonra adet olmayinca dr gittim kist oldugunu ogrendim. Kistim ilacla adet olduktan sonra gitti yani ilac kullanarak 25 ocakta adet oldum. 17 subatt kontrolde kist gtmisti. Gene adet olmayinca yine gttim kist geri gelmis. Primolut n verdi dr carsamba ilac bitti ve bn hala adet olmadim. Bi kist her Ay neden yeniler,?? Tsh 3,96 cikti dr normal dedi ama forumlarda normal diil yaziyo:( 2,5 alti olmasi lazimmis. Ben napayim bana akil verin. Hamile kalamiyorum

Hmmm cnm soğanla brlkte incrkürü yapp blki faydası olur bebegm ya ben brde 5ay once kostten dolayı laporoskopık amelyat oldm 7cm falan gilan en iysi btksl dene

Hmmm cnm soğanla brlkte incrkürü yapp blki faydası olur bebegm ya ben brde 5ay once kostten dolayı laporoskopık amelyat oldm 7cm falan gilan en iysi btksl dene

Cnm bnm cok buyk diil gecen ay 30 mm idi bu ay 26 mm ama her ay gidip gelio bi sag bi sol ama yumurtlamada problem yok dedi dr catlama problemi varmis ama iste hal adet olamadim olsam 2. Gunu caardi dr ama hal olamadim:(

Back