Kist ve miyom sorunu yaşayıp hamile kalanlar,aynı durumda hamile kalmak isteyenlere umut olalımmm!!

ballizencefil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2014
364
64
73
Kist ve miyom sorunu yaşayıp hamile kalanlar,aynı durumda hamile kalmak isteyenlere umut olalımmm!!

Merhaba güzel bayanlar.. Baştan söyleyim bu topikte umutsuzluk yok! Ben böyle bir sorun yaşamadım ama bundan bir süre önce bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum.. ben hiç beklemedim ve o ay adet görmeden hamile kaldım.. şimdi ben de bir anne adayıyım.. kürtaj olduğum zaman bir topik açmıştım.. orada benimle aynı dönemde kürtaj olan yada düşük yapan arkadaşlarımla dertleştik uzun uzun.. o dönemi birlikte atlattık.. benimle beraber kürtaj olan, düşük yapan arkadaşlarımın çoğunda maalesef kist, miyom sorunu ortaya çıktı.. şimdi topiğime bakıyorum daa, topikte umutsuzluk benim tatlı arkadaşlarımı yenmiş.. Hakim olmuş topiğime.. Şimdi bu topiği onlar için açıyorum.. Lütfenn desteeekkk!!

benim annem bana istediği ilk ay hamile kalmış. ultrasonun yeni çıktığı zamanlar, doktor baktığında çok şaşırmış. annemin rahminde şekil bozukluğu var ve ters. doktorların dediğine göre doğal yolla hamile kalması "imkansız". fakat kadın 2 kere gayet rahat hamile kaldı ve sağlıkla doğurdu hiç düşüğü de yok.

diyeceğim o ki; kist ve miyom çözümü olan şeyler arkadaşlar. annem yamuk rahimle hamile kalabildiğine göre hepimiz kalırız, tıp çok ilerledi. allah dermansız dert vermesin :)

aynı düşüncedeyim canım.. Allah dermansız dert vermesin.. bir akrabamın balayında yumurtalıkları iltihaplanmış.. yumurtalıklarını aldırmak zorunda kaldı.. :( kist, miyom geçici sorunlar rabbim nelerle imtihan ediyor bazılarını.. ki daha önce hamilelek geçiren arkadaşlar.. rabbim bir kere vermiş, demek ki eşinizde yada sizde bir sorun yok.. yine verir..

bendede miyom var 2 tane hemde biri 5.5 cm diğeri 3 cm gebeliğe engel değil dedi drum bütün hsg histeroskopi hepsi yapıldı çok şükür ameliyata gerek yok dediler ablamında 7 cm miyomu var çok sıkıntılı bi gebelikler yaşıyo ama şimdi 2.ye hamile hamdolsun:nazar::nazar::nazar:

bendede rahim dışında üst tarafında myom var gebeliğe engel değilmiş ama 17 aydır korunmadığımız halde gebelik oluşmadı :((((
aşılama yapalım dedik önce myomun alınması gerektiğini söledi doktorlar haftaya ameliyat olucam :110:

bendede rahim dışında üst tarafında myom var gebeliğe engel değilmiş ama 17 aydır korunmadığımız halde gebelik oluşmadı :KK43:(((
aşılama yapalım dedik önce myomun alınması gerektiğini söledi doktorlar haftaya ameliyat olucam :110:

Geçmiş olsun. Kolaylıkla arlatırsın da hamile kalırsın inşallah

mrb bndede 9 cm yumurtalık kist var 5 haftalık hamileyim dün doktor bi zararı yok bebek ve kist farklı yerlerde dedi ama içime kurt düştü şimdi :///

mrb. bende de 6cm bir miyom vardı.2 kez düşük yaptım bu miyom yüzünden.7 ay önce vajinal yoldan ameliyat olup aldırdım miyomu.ve suan 4 aylık hamileyim :) benim düşüklerim hep ilk haftalarda oluyordu,miyom yüzünden bebek gelişemiyordu. ama cok şükür bu hamileliğim sorunsuz geçiyor.demem o ki miyom yüzünden sıkıntı çektiğinize değmez,ameliyattan korkmayın ve güvenebileceginiz bir doktora emanet edin kendinizi.geçen yıl ben umutsuzluga düşerken, umarım şimdi birilerine umut olabilmişimdir...

kızlar möerhaba bende ıkı aydır korunmuyorum ama kıstım var polıkıstık over ıkıncı bebegımı ıstıyorum rabbım hayırlısıyla nasıp ederse su an adetlıyım adetım bıtınce soğankruune baslıycam

Sol tarafında 4cm kistim var cuma günü gidip Mr cekilecegim ona göre ameliyat olacak galiba. Kistimin olduğu kasigim sürekli ağrı yapıyor sizde de böyle bi durum var mı ?

hayır bende agrı yapmıyor sadece şişlik yapyo davul gıbı sısyo karnım benımkı yer yer bıde dağınık bır sekılede kıstler sag tarafımda

Merhaba güzel bayanlar.. Baştan söyleyim bu topikte umutsuzluk yok! Ben böyle bir sorun yaşamadım ama bundan bir süre önce bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum.. ben hiç beklemedim ve o ay adet görmeden hamile kaldım.. şimdi ben de bir anne adayıyım.. kürtaj olduğum zaman bir topik açmıştım.. orada benimle aynı dönemde kürtaj olan yada düşük yapan arkadaşlarımla dertleştik uzun uzun.. o dönemi birlikte atlattık.. benimle beraber kürtaj olan, düşük yapan arkadaşlarımın çoğunda maalesef kist, miyom sorunu ortaya çıktı.. şimdi topiğime bakıyorum daa, topikte umutsuzluk benim tatlı arkadaşlarımı yenmiş.. Hakim olmuş topiğime.. Şimdi bu topiği onlar için açıyorum.. Lütfenn desteeekkk!!

canım benim bu topiği açtığın için çok teşekkür ederimmmm beni biliyorsun bende kürtaj oldum ve şuan kistlerim var hamile kalmayı bekliyorum inşallah oda olacak

Sol tarafında 4cm kistim var cuma günü gidip Mr cekilecegim ona göre ameliyat olacak galiba. Kistimin olduğu kasigim sürekli ağrı yapıyor sizde de böyle bi durum var mı ?

4cmlik kistte ameliyat mı dediler sakın ha sakınn yatma ameliyat masasına arkadaşım benim doktrum 8cm ve üzeri kistleri ameliyat ediyoruz dedi.

4cmlik kistte ameliyat mı dediler sakın ha sakınn yatma ameliyat masasına arkadaşım benim doktrum 8cm ve üzeri kistleri ameliyat ediyoruz dedi.
Canim zaten 2 ay soğan kürü uyguladım ve kist falan kalmadı çok şükür. Ama yine soğan kurune devam edeceğim her ihtimale karşı

Back