• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kist sorunum

aksn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
84
21
38
Diğer
iyi akşamlar arkadaşlar
benim bu ay adetimde gecikme oldu 35. günümde oldum önceden de ara ara düzensizlik yaşıyordum
bugün doktora göründüm ve sol tarafta kist çıktı doktor küçük olduğunu söyledi ama verilen kağıtta L 5.11, d 10.55 yazıyor bunlar ne anlama geliyor ve neler yapmam lazım yardımcı olur musunuz korkuyorum:25:

canım küçükse hiç korkma benim nur topu gibi 6,5 cmdi:1: kendiliğinden eridi
verdiğin değerleri bilmiyorum kan tahlil sonuçları olabilir. çok geçmiş olsun

teşekkür ederm sana da geçmiş olsun canım:(
yok kan tahlili değil bunlar yazıyor oranın görüntüsünün olduğu kağıtta bende anlayamadım 5 cm mi 10 cm olduğunu:(
doktor baktı hiçbir ilaç falan vermedi diğer ay tekrar gel büyüme olacak mı bakalım dedi:( moralim çok kötü:( bir aya kadar büyüme olursa durum daha kötüye gidebilir neden vermedi herhangi bir ilaç ya:((

ultrasona girdin demi yazmıyomu orda kaç mm yada cm olduğu. buyuk olsaydı ilaç verirdi zaten. benimki görünce dr ameliyat sıınırı bu demişti ne kadar üzülmüştüm şükürler olsunki geçti.
senini korklcak bişey değildir merak etme

doktora sorsaydın keşke kaç cm olduğunu
benimde 5 cm kistim vardı dk hapına başlattı hemen doktorum diğer ay gittiğimde 3 cm düşmüştü ilaca devam etmeme rağmen diğer ay 6 cm e geri büyümüş
ilacımı değiştirdi o ay eridi temizlenmişti
doktor korkulacak bişey yok dediyse sıkıntı yapma :ssz:

ultrasona girdin demi yazmıyomu orda kaç mm yada cm olduğu. buyuk olsaydı ilaç verirdi zaten. benimki görünce dr ameliyat sıınırı bu demişti ne kadar üzülmüştüm şükürler olsunki geçti.
senini korklcak bişey değildir merak etme

evet ultrasonla baktı işte sol tarafta varmış ilk gidişimdi o yüzden ilaç vermedi sanırım diğer ay gel tekrar bakalım dedi bu arada ne güzel geçmiş senin inşallah benimde geçer neyse artık takmayayım kafama ya olacağı ne ise olur zaten

doktora sorsaydın keşke kaç cm olduğunu
benimde 5 cm kistim vardı dk hapına başlattı hemen doktorum diğer ay gittiğimde 3 cm düşmüştü ilaca devam etmeme rağmen diğer ay 6 cm e geri büyümüş
ilacımı değiştirdi o ay eridi temizlenmişti
doktor korkulacak bişey yok dediyse sıkıntı yapma :ssz:

benim ilk gidişimdi baktık kist çıktı kist hakkında da bilgim yoktu eve gelince netten okudum araştırdım yani sormakta geç kaldım:( doktor küçük dedi ama aklıma takıldı kağıtta bi 5 cm bi simgede 10 cm yazıyor yani anlayamadım 5 mi 10 mu olduğunu acaba eni ve boyu mu oluyor? yani 10 cm ise fazla değil mi hiç ilaçta vermedi ya of

arkadaşlar başka yardımcı olacak yok mu doktor kağıdın arkasına 5cm lik kist yazmış 10 cm başka bir şey galiba her neyse..
sonuç olarak 5 cm lik kistim var ne yapmam lazım?:44:

canım 10 cm değildir o. 5 cm olmasına rağmen herhangi bi ilaç vermediyse belki adet gununu bekliyordur. olmazsa doktorunu değiştir. ve soğan kurunu mutlaka dene. kistleri eritiyo ben 5 gun içtim işe yaradığına inanıyorum yani kistimin kaybolmaısnda etkisi var bence
bu arada 5 cm küçük değil hatta ameliyat sınırına yakın ama doktor kuçuk dedi diyosun cm değilde mm olmasın o

canım 10 cm değildir o. 5 cm olmasına rağmen herhangi bi ilaç vermediyse belki adet gununu bekliyordur. olmazsa doktorunu değiştir. ve soğan kurunu mutlaka dene. kistleri eritiyo ben 5 gun içtim işe yaradığına inanıyorum yani kistimin kaybolmaısnda etkisi var bence
bu arada 5 cm küçük değil hatta ameliyat sınırına yakın ama doktor kuçuk dedi diyosun cm değilde mm olmasın o

cm canım:((((((((((((((((

bir de doktor benden bhcg testi yaptırmamı istedi netten araştırdım gebelik testiymiş ama neden bunu istedi ki? henüz 21 yasındayım

benim folikistik over çıktı.2yıılık evliyim.2 düsük yasdım.suan hamile kalamıyorum.folikistik over hakkında bilgisi olan var mı?

Back