canım sen doktorun verdiğini kullan.benim 1ayda dkhapıyla geçti.korkma kiminin 1 ayda kiminin 2-3 ayda eriyor.soğan kürüne gelince herkeste farklı kimi içtim geçti demiş kimi içtim fayda etmedi demiş bnce kullanma.bende 8 aylık evliyim kasıklarımdaki ağrıdan dolayı doktora gittim sağ yumurtalığımda 3 cm sol 2,5 cm kıst varmış doğum kontrol hapı verdi kullanmaya başlıcam çok tedirgin oldum soğan suyu iyimi geliyo yorumlarda buna benzer bişey okudum bilgisi olna varmı?
kullandığın hapın yan etkisi fazla demekki kaçıncıyı içtin sonlardaysan bitir doktora danışarak başka hap kullan derim ben yazz24+4 kullandım hiç yan etki yapmadı.kızlar, sorumu bilen varsa cevaplasın lütfen.. dr um seminere gittiği için haftaya gelecek.. yurtdışında şuan.. bende de hem sağ hem solda 4,5 ve 3.0 lük iki kist oluşmuş.. geçen ay gynelle doğum kontrol habına başladım.. son bir haftadır, habı içtikten iki üç saat sonra midemde ne varsa afedersiniz çıkarıyorum.. ilaç mı ağır geliyor nedir, ama mahvetmeye başladı beni.. akşama kadar birşeyim yok, akşam hergün aynı saatte içtikten sonra 11 gibi filan çıkarmaya başlıyorum, neden acaba? bu ilacı kullanan oldumu?
aa canım hoşgeldin :)) sen nasılsın? çalışmalar nasıl gidiyo? kistin mi var?
olsun olsun :) yaşın kaç? kaç yıllık evlisin?benim vardı ama geçti şuan bebiş düşünmüyorum ama olabilirde :)))))
beste sana yan etki yapmış olabilir biraz ara ver bulantıların geçecekmi
canım sen doktorun verdiğini kullan.benim 1ayda dkhapıyla geçti.korkma kiminin 1 ayda kiminin 2-3 ayda eriyor.soğan kürüne gelince herkeste farklı kimi içtim geçti demiş kimi içtim fayda etmedi demiş bnce kullanma.
kullandığın hapın yan etkisi fazla demekki kaçıncıyı içtin sonlardaysan bitir doktora danışarak başka hap kullan derim ben yazz24+4 kullandım hiç yan etki yapmadı.
teşekkür ederim arkadaşlar a.s... dr 'uma ulaştım..hemen kesmemi söyledi.. hap ağır geliyor demekki dedi.. midemi bile delebilirmiş bu gidişle.. bıraktım.. bugün yasmin aldım.. bunu dene bir hafta bakalım.. gelince kontrole gel dedi.. yasmin de ağır gelirse, gultün senin dediği habı söylerim dr'a ..off.. ne zor şeymiş bu kistler yaaa...geçmiş olsun herkese...inşallah giderler bir daha da geri gelmezler:Saruboceq:
olsun olsun :) yaşın kaç? kaç yıllık evlisin?
26 yaşındayım canım 5 aylık da evliyim daha çok yeni :))))
evet canım daha yeniymiş,mutluluklar :)
genel bi kontrolünü yaptırdın di mi?
teşekkür ederim canım o okontrol ne oluyor acaba
merhabalar
benim de kistim var 6.5 cm büyüklüğünde=(
benim olay biraz karışık aslında
ilk doktorum 7.5 cm kistim olduğunu söyledi sonra hap verdi küçülmedi aksine büyüdü 8 cm e yaklaştı ameliyat dedi.ailem başka doktora da görünelim dedi ertesi gün başka doktora gittik o doktor 6.5 cm kistimin olduğunu söyledi yasmin verdi 1 ay kullandım 8 gün de soğan suyu kullandım ama sadece yarım cm küçülmüş kistim
işte 2 ay daha yasmin kullanacağım küçülmezse ameliyat dedi
işin garibi 1 gün arayla 2 doktorda nasıl farklı büyüklükler çıktı
bi de bu kist bana hiç ağrı ypmıyor üstelik doktor ağır kaldırma patlayabilir dedi ben çoğu zaman unutuyorum bunları doktorun dediklerine uymuyorum nasıl oluyor da patlamıyor veya ağrı yapmıyor
çok uzattım kızlar kusura bakmayın ama inanın artık doktorlara bile güvenemiyorum:çok üzgünüm::1no2:
tatlım jinekolojik muayeneden bahsediyorum, hani bi sorun var mı diye, hormonlarına bakılır, rahim ve yumurtalıklarına ultrasonda bi bakar, muayeneni yapar, basit bikaç test işte.. tedbir amaçlı
merhaba ben yaklasık 3 4 yıldır kıst sorunu yasıyordum bana bır tanıdık tavsıye etmıstı ben amelıyat olmak ıstemedıgım ıcın denemek ıstedım 1 ay kullandım ve kıstımde 3 4 cmlık erıme meydana geldı
kucuk kavanoz bala 10 yemek kasıgı falan ısırgan otu tohumu koyup karıstırdım zaten kıvam halıne gelıyo sabah aksam ac karna kullandım tabı yanında doktorun verdıgı ılacı da aldım ben hıc bır yan etkısını gormedım tavsıye ederım ama tabı gene sızın kararınız iyi aksamlar(özelden msj atamadım kusura bakma)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?