kist probleminiz ne kadar surede geçti ne tedavi uygulandı??

gultun

allahım şükürler olsun
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
2.336
1
116
Ankara
slm arkadaşlar 7 aydır bebek istiyoruz hiç hap kullanmadım evlendiğimden beri.1,5 yıllık evliyim.ocak ayında adet olmadım hayatımda ilk kez ve doktora gittim 3,5cmlik kist oluşmuş bu yuzden olmamış adetim ve sokturucu kullandım adet oldum.adetimin 4.gunu gittim ama kaybolmamış kist 3cme duşmuş.bana doğum kontrol hapı yazdı yazz marka.bir ay kullancam tekrar bakacak.benim gibi kisti olanlar varmı ne gibi tedaviler kullandınız lütfen yazarmısınız.

merhab canım bemnim ilaç kuladıyım için klomen yumurta büyüt
cü bi sürü kistim oldu hatta bi taneside patladı sağda solda vardı hemde 6 santimdi ilaç aldım doğum kontrol hapı geçmedi adete soğan suyu içtim 10 gün ve kontrole gitiyimde kistler yoktu ve yeni yumursaalr olmuş daha ge kalmadım am kistler yok oldu sanada avsiye edrim bide geb kalmda yardımcı oluyor

canım aralıkta adetimin 15-16-17gunlerinde içtim sadece akşamları soğan suyunu yemekten evvel.ve ocak ayında adet olamadım 2şubatta doktora gittim kist oluşmuş dedi.daha once hiç olmamıştı kist problemim.acaba soğan suyu buyuttude bırakınca çatlayamadımı yumurta diede duşunuorum aslında ama bilemiorum.normalde ocak sonunda adet olmalıydım gelmedi sokturucu içtimde oldum bu hafta.
peki sana doğum kontrol hapı verdide sen onun yerinemi soğan suyunu içtin?

ben doğum kontrol apı içtim bi ay geçmedi sadec 1 santim küçüldü am 10 gün soğan suy içtim geçti

kızlar soğan suyunu bende içiyorum ama bende kist yok sanırım belirtisi nedir acaba ayın 24ünde usg çekilcek o zaman öğrencem ama gecen yıl yoktu.

bende de sağ tarafta kist varmış 3 cm arada sağ tarafta baskısını hissediyorum hafif adet ağrısı gibi..doktor kist varken ilaç tedavisine başlayamayız dedi..ilaç tesavisi kisti daha çok büyütüyormuş..tek taraftan hamile kalabilirsin dedi 2-3 ay daha süre verdi..hamile kalamazsam tedaviye başlicakmış..eee ne tedavisi bu anlamadım doğrusu..kisti yoketme diye bişey varsa niye ona başlamadı...

slm arkadaşlar 7 aydır bebek istiyoruz hiç hap kullanmadım evlendiğimden beri.1,5 yıllık evliyim.ocak ayında adet olmadım hayatımda ilk kez ve doktora gittim 3,5cmlik kist oluşmuş bu yuzden olmamış adetim ve sokturucu kullandım adet oldum.adetimin 4.gunu gittim ama kaybolmamış kist 3cme duşmuş.bana doğum kontrol hapı yazdı yazz marka.bir ay kullancam tekrar bakacak.benim gibi kisti olanlar varmı ne gibi tedaviler kullandınız lütfen yazarmısınız.

canım meajını aldım ama ben özel mesaj yollayamıyorum ben lokman hekime gittim ama bana bişey yapmadı doktor kendiliğinden geçti daha önceleri hep akay hastanesine gittim gül hanım var gayet iyi ilgilendi ama şuan bendede adetim çok azaldı sanki olmuyor artık ped bile kullanmıyorum okadar azaldı linayı duydum sen memnunmusun bende oraya gitmeye karar vermiştim

Geçmiş olsun.Bende de 2 tane 4cm lik kist vardı.Dr doğum kontrol hapı verdi.2 ay kullandım.Sonraki kontrolde geçmişti.

bende de sağ tarafta kist varmış 3 cm arada sağ tarafta baskısını hissediyorum hafif adet ağrısı gibi..doktor kist varken ilaç tedavisine başlayamayız dedi..ilaç tesavisi kisti daha çok büyütüyormuş..tek taraftan hamile kalabilirsin dedi 2-3 ay daha süre verdi..hamile kalamazsam tedaviye başlicakmış..eee ne tedavisi bu anlamadım doğrusu..kisti yoketme diye bişey varsa niye ona başlamadı...[/QUOTE

başka bir sorununmu varki ilaç tedavisine başlamayalım dedi.bende gebe kalmak istediğim için doktor once kisti yok edip tedavimize devam edelim dedi.doğum kontrol hapı verdi eritelim die.]

canım meajını aldım ama ben özel mesaj yollayamıyorum ben lokman hekime gittim ama bana bişey yapmadı doktor kendiliğinden geçti daha önceleri hep akay hastanesine gittim gül hanım var gayet iyi ilgilendi ama şuan bendede adetim çok azaldı sanki olmuyor artık ped bile kullanmıyorum okadar azaldı linayı duydum sen memnunmusun bende oraya gitmeye karar vermiştim

bence biran evvel git canım doktora adet olmaman sorun.mine hanıma gidiorum memnunum inşallah hamile kalınca dahada memnun olacam:)kendiliğinden geçti demişsinya peki kisti oğrendiğin zamanla geçtiğini oğrendiğin zaman arası çokmu ?

Geçmiş olsun.Bende de 2 tane 4cm lik kist vardı.Dr doğum kontrol hapı verdi.2 ay kullandım.Sonraki kontrolde geçmişti.

sanada geçmiş olsun canım ne guzel atlatmışsın inşallah bir daha olmaz bende atlatırım.kaydirigubbakcemile5

kızlar soğan suyunu bende içiyorum ama bende kist yok sanırım belirtisi nedir acaba ayın 24ünde usg çekilcek o zaman öğrencem ama gecen yıl yoktu.

canım hiç belli olmuoki ben kasımda gittim doktora yoktu, aralıkta adet oldum ocakta kist oluşmuş adet olamadım.ama hiç belirtisi yoktu adet olamadım die doktora gidince ultrasonda gorduk.inşallah yoktur canım herkeste olacak die bişey yok ama nasıl oluşuo onu bende bilmiorum

bence biran evvel git canım doktora adet olmaman sorun.mine hanıma gidiorum memnunum inşallah hamile kalınca dahada memnun olacam:)kendiliğinden geçti demişsinya peki kisti oğrendiğin zamanla geçtiğini oğrendiğin zaman arası çokmu ?

ben aralık başında öğrendim adet olduktan sonra yine gel bakalım demişti doktor gittim ve bişi yok dedi yani 15 günlük bi zamandı birde mesela 2 ay önce bakmıştı bişi yoktu 2 ay sonra başka bir rahatsızlıktan dolayı gittim kist çıktı stresten üzüntüden çıkarmıl genelde vücut kendi yaparmış ama ciddi birşey değilmiş çoğu zamanda adetle atılırmış bende randevu aldım haftaya cumartesiye mine hanıma bakalım aslında yarına alıcaktım ama doktor ilk gittiğinde muayene ediyormuş adetliyim ama çok az oluyor beni çok üzüyor bu durum gerçekten

ben aralık başında öğrendim adet olduktan sonra yine gel bakalım demişti doktor gittim ve bişi yok dedi yani 15 günlük bi zamandı birde mesela 2 ay önce bakmıştı bişi yoktu 2 ay sonra başka bir rahatsızlıktan dolayı gittim kist çıktı stresten üzüntüden çıkarmıl genelde vücut kendi yaparmış ama ciddi birşey değilmiş çoğu zamanda adetle atılırmış bende randevu aldım haftaya cumartesiye mine hanıma bakalım aslında yarına alıcaktım ama doktor ilk gittiğinde muayene ediyormuş adetliyim ama çok az oluyor beni çok üzüyor bu durum gerçekten

canım ya kendini uzupte kistleri oluşturma.rahat ol mine hnmın dediklerinide yap muhakkak bilgili ve uzman bi bayan.hoca bugun oğlen yarın oğlen ve cumartesi oğlen yokmuş zaten doğumu varmış.ayrıca hastanız gülden in tavsiyesiyle geldim demeyide unutma:)benimkide kesin stresten bebek olmuo die stres yapıoruım çünkü.

canım ya kendini uzupte kistleri oluşturma.rahat ol mine hnmın dediklerinide yap muhakkak bilgili ve uzman bi bayan.hoca bugun oğlen yarın oğlen ve cumartesi oğlen yokmuş zaten doğumu varmış.ayrıca hastanız gülden in tavsiyesiyle geldim demeyide unutma:)benimkide kesin stresten bebek olmuo die stres yapıoruım çünkü.
sölerim canım buarada bende elif memnun oldum tanıştığıma inşallah problemler geçerde rahatlarız bende yaza doğru çocuk istiyorum ama böle bi sıkıntı varken olmaz sanırım hayırlısı bakalım

sölerim canım buarada bende elif memnun oldum tanıştığıma inşallah problemler geçerde rahatlarız bende yaza doğru çocuk istiyorum ama böle bi sıkıntı varken olmaz sanırım hayırlısı bakalım

bende memnun oldum elifcim.hemen kotu duşunme orası belli olmaz kısmet.sen once bi doktora git bakalım tedavini ol oda olur inşallah

hayırlısı olsun güldencim haftaya aldım bakalım randevuyu ne olacak çok sıkıldım artık bu 4. oldu doktora gideli 4 aylık evliyim üzüyo beni başka başka bişilerin çıkması

hayırlısı olsun güldencim haftaya aldım bakalım randevuyu ne olacak çok sıkıldım artık bu 4. oldu doktora gideli 4 aylık evliyim üzüyo beni başka başka bişilerin çıkması

evet canım evlenince problermler çıkıo bekarken hiç problemim olmamıştı.kist nedir bilmezdim bu ay çıktı başıma.inşallah daha onemli şeyler çıkmaz canım duamızı eksik etmeyelim.daha yeni evliymişsin sanırım henuz bebek duşunmuosunuz dahada erken yaşını bilmiorum ama.ben 27 yaşındayım 19 aylık evliyim.7aydır bebek istioruz vakit uzadıkça sinir bozucu oluo.sanırdımki hemen olacak ama olmayınca olmuo demekki zamanım var.hayırlısı olsun

Back