Kist patlaması veya oyle bişey bi bakar mısınız ?😒

Aaa büyük geçmiş olsun bazen kendiliğinde de patlayabiliyormus diye duydum ..
Evet canim benim o zamandan sonra adetle atılan basit kistlerden cikti 2017de mart ayinda hamile kalmadan 2ay oncesinde bitti bi daha yasamadim tabi bebegim de dusuk yaptim

Kanamaniz var ve olmayan bir sey uzerinden gidiyorsunuz..
Kist patlarsa cok agri yapar yerinizde duramazsiniz..
Doktorunuz sizi bilgilendirir muayene sonucunda.
Ben sadece oyle bişey olabilir mi diye merak ettim bire bir öyledir demedim ki cmm

Evet bende suan öğrendim cok ağrılı oluyırmus ben sadece ihtimal verdim

Kist patlaması değildir..Eğer kist patlaması olsaydı çok aşırı şiddette bir ağrın olurdu ve iki saat içinde kan değerin seni acile götürecek kadar düşerdi..Buyuk ihtimal bir kistin vardır veyahut myom dediğimiz bir iyi huylu kitle var ondan ötürü olmuştur..

Şu gibi konulara da biz doktor değiliz buraya yazmayı bırakın gibi şeyleri de yazmayı bırakın artık..Endişelenip soruyor insanlar..Ve burda doktor olmamasına rağmen aynı şeyleri yaşayıp tecrübeli olanlar da var..Konuya yorum yapmazsınız olur biter..

Arkadaşlar belki bilmiyomustur zaruri olmadikca adet kanının başkasının görmesini haram olduğunu.
Sonuç olarak benim de adet olmadan ve biterken kahve rengi akintim olur.
Ha aradalar çok nadiren olur o da fazla strese girdigim zamanlar kahverengi gelir . Ve adetim erken olmaya başlar. Ondandan insana değişebilir fakat güzel kardeşim benim aklıma ilk Bu geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…