Kist patlaması veya oyle bişey bi bakar mısınız ?😒

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.738
14.697
248
Selam aleyküm kızlar ya ben yaklaşık 8 ay önce koyu kahverengi akıntı yaşadım adetime daha varken böyle gün içinde 4 5 günlük ped değiştirecek şekilde kana benzer kahverengi akıntım geldi baya ... neyse sonrasında adet oldum zaten ama şimdi yine yaşıyorum aynı akıntıntıyı ve normal akıntı da cok geliyor .. bu neden olabilir kist mi patladı yoksa başka birsey mi . Burda doktor yok gidemedim o yüzden benzer durum yaşayan var mı ? Ek olarak bel agrısı yaşıyorum adet olacakmışım gibi üşüyorum birde daha adetime 12 gün var

Son düzenleme:
Bacim anlatsan yeterdi ya valla kendiminkini görmeye tahammülüm yok bu ağır oldu. Doktora gidin tabiki boyle akıntı normal degl ara kanama olabilir

Bakın fotoyu kaldırdım lütfen aynı durumu yaşayan varsa bana yazabilir mi tedirgin oldum kusura bakmayın doktor foto istemişti diye koydum . Sindi konuyu bırakıp fotoyu sormayın . Kist patlaması yada benzeri bişey yaşayan var mı ?

biz doktor değiliz ve başkasının kanlı pedini görmek haliyle sinir bozucu oluyor.
Hastaneye gidin. Bir doktordan başka kimse size yardımcı olamaz bu konuda.

Kıst patlama olduğunu zannetmiyorum. Ara kanamalarin çeşitli nedenleri olabiliyor. Hormon dengesizlikler, Kıst gibi. Burdan size kimse yardim edemez. En iyisi doktora gidip baktırmaniz. Eski kana benzediği için bir kıs patlama gibi durum olduğunu sahsen zannetmiyorum ama doktor değilim tabi ki

biz doktor değiliz ve başkasının kanlı pedini görmek haliyle sinir bozucu oluyor.
Hastaneye gidin. Bir doktordan başka kimse size yardımcı olamaz bu konuda.
Canım ben merkeze 2 buçuk saat uzaklıktayım maalesef ve yollar sürekli kapanıyor diye buraya sordum kanlı değil ya akıntı şeklini attım ve lütfen kimse kusura bakmasın .

Cok teşekkür ederim sanırım ara akıntı dediğiniz olabilir . Ya merkeze cok uzağız burda da doktor yok ondan burda konu açtım sağolun

Adetinize 12 gün kala böyle bir kanama görüyorsanız, bel ve kasık ağrısı gibi şikayetleriniz varsa, Yumurtalık lar ile ilgili sorununuz olabilir. Bu kanlı akıntı, aynı zamanda kötü kokuluysa, enfeksiyonunuzda vardır. Bütün bunlar için kadın doğum uzmanına muayene olmanız gerekir. Geçmiş olsun.
Ayrıca, ben mesleğim gereği alışkınım, bana tuhaf gelmiyor. Ama,kanlı pedlerin resmini görmek, başkalarına tuhaf gelebilir.

Cok teşekkür ederim merkeze uzak olduğumdan buraya sormak istedim kanlı değildi sadece akıntı rengi ni göstermek istedim önce ki yaşadığımda doktor istemişti ondan attım bilemeyerek .

Kist patlamasında dayanılmaz bir ağrı olduğunu duymuştum. Ama bu sizin içinizi rahatlatmasın bence. Normal diye gitmemezlik yapacak bi durum değil bu belki rahim kanserisiniz? Sağlık ihmale gelmez. İnternet bağlantısı olacak kadar gelişmiş bir yerde yaşıyorsanız eminim bi şekilde doktora da gidebilirsiniz. Pazartesi için bir kadın doğum uzmanından randevu alın ve gidin lütfen.

Sadece bel agrısı ve üşüme hissediyorum tabiki de bende oyle kulak ardı etmem ha bire yollar kapanıyor merkeze uzak olunca da buraya yazma gereği duydum .. teşekkürler

Sadece bel agrısı ve üşüme hissediyorum tabiki de bende oyle kulak ardı etmem ha bire yollar kapanıyor merkeze uzak olunca da buraya yazma gereği duydum .. teşekkürler
8 ay önce olmuşsunuz aynı şekilde. 8 ay önce gittiniz mi?

Kızıyorum ama inanın iyiliğiniz için söylüyorum. İnanın sağlık şakaya gelecek iş değil. Yani belli ki buraya akıntınızı atacak kadar korkuyorsunuz. Kendinizin kıymetini bilin.

Gittim canım Hatta doktor fotosunu istemişti ondan buraya da attım tabiki de ihmale gelmez bende ihmal etmem cok sağol canım

Cok teşekkür ederim merkeze uzak olduğumdan buraya sormak istedim kanlı değildi sadece akıntı rengi ni göstermek istedim önce ki yaşadığımda doktor istemişti ondan attım bilemeyerek .
Ben kanlıymış gibi algıladım o zaman.
Yumurtlama zamanınız muhtemelen. Yumurtlama zamanı akıntıda artma, kasıklarda ağrı olması normaldir aslında. Ama, her aykinden farklı olduğunu düşünüyorsanız ve kötü kokuda varsa, enfeksiyonunuzda olabilir. Doktora hemen gitme imkanınız yoksa, istirahat edin, ağır işler yapmayın, ağrınız giderek artarsa, daha fazla beklemeyin en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. İstirahatle bir süre sonra geçerse, yumurtlama ağrısı çekiyormuş olduğunuza kanaat getirebilirsiniz. Ama, yumurtlama zamanı akıntı yoğunlaşsada, rengi saydam olur. Enfeksiyon durumunu gözardı etmeyin. Gidebileceğiniz uygun zamanda bunun için muayene mutlaka olun. Tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…