Kist patlaması veya oyle bişey bi bakar mısınız ?😒

Cok teşekkür ederim canım bende uzanıyorum suan çünkü bel ağrısı da olunca mecbur yattım .. yumurtlama akıntısı gibi değil maalesef ya enfeksiyon yada kist diye düşündüm birde bu ay klomen kullandım sonra doktor tayine gidince iğne kaldı ya inş onla ilgilidir

Kist patlamasının çok şiddetli ağrısı oluyor diye biliyorum. Ama ihmal etmeyin bence bir an önce randevu alıp gidin doktora.

Canim ben kist patlaması yasadim ayiptr soylemesi iliski sırasındaoldu ama ne kan ne akinti hissetmedim tani za zor kalkip kimildayamiyordum bile dus aldim hastaneye gittim ertesi gun ameliyat oldum 13cm di

Benim çikolata kist ım vardı bundan olabilir anlattiklarin geçmiş olsun

Klomen kullandıysanız, yumurtalarınız her zamankinden fazla sayıda ve büyüklükte olacağından, yumurtlama ağrınızda ona bağlı fazla olabilir. Ama, ağrınız istirahatle geçmezse, bulantı, kusma ve ağrıda artış olursa diye yinede dikkat edin.Böyle şeyler olursa, en yakın sağlık kuruluşu nereyse, oraya mutlaka başvurun.

Canim ben kist patlaması yasadim ayiptr soylemesi iliski sırasındaoldu ama ne kan ne akinti hissetmedim tani za zor kalkip kimildayamiyordum bile dus aldim hastaneye gittim ertesi gun ameliyat oldum 13cm di
Aaa büyük geçmiş olsun bazen kendiliğinde de patlayabiliyormus diye duydum ..

Cok teşekkür ederim dikkat edeceğim bakalım şansa doktor da gitti

Konu başlığını ve konuyu her gördüğümde bayılacak gibi oluyorum. Bu ne fobisi bilmiyorum ama cidden bayılmak üzereyim

Çikolata kisti ise normal bendede oluyor

Adet öncesi sonrası geliyor canım yinede için rahat etsin doktora gidebilirsiniz

Kist patladigi zaman agri yasarsaniz cok siddetli kistin icindeki sıvı agriya sebep olur kanama cogalir ama dediniz kadar abartılı olmaz doktora gorunmenizde fayda var

Kist patladigi zaman agri yasarsaniz cok siddetli kistin icindeki sıvı agriya sebep olur kanama cogalir ama dediniz kadar abartılı olmaz doktora gorunmenizde fayda var
Teşekkür ederim cnm oyle yapacağım aşırı Ağrım yok bel agrısı var sadece ..

Ay yok artık ne kist patlamasi. Benim de baslangicina yakın ve bitisine yakın oluyor. Vücudundaki kirli kanın veya eski kanın temizlendiği anlamına geliyormuş. Bir ara adetim cok gecikmişti bir hafta kadar siyah akıntım olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…