Cok teşekkür ederim canım bende uzanıyorum suan çünkü bel ağrısı da olunca mecbur yattım .. yumurtlama akıntısı gibi değil maalesef ya enfeksiyon yada kist diye düşündüm birde bu ay klomen kullandım sonra doktor tayine gidince iğne kaldı ya inş onla ilgilidirBen kanlıymış gibi algıladım o zaman.
Yumurtlama zamanınız muhtemelen. Yumurtlama zamanı akıntıda artma, kasıklarda ağrı olması normaldir aslında. Ama, her aykinden farklı olduğunu düşünüyorsanız ve kötü kokuda varsa, enfeksiyonunuzda olabilir. Doktora hemen gitme imkanınız yoksa, istirahat edin, ağır işler yapmayın, ağrınız giderek artarsa, daha fazla beklemeyin en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. İstirahatle bir süre sonra geçerse, yumurtlama ağrısı çekiyormuş olduğunuza kanaat getirebilirsiniz. Ama, yumurtlama zamanı akıntı yoğunlaşsada, rengi saydam olur. Enfeksiyon durumunu gözardı etmeyin. Gidebileceğiniz uygun zamanda bunun için muayene mutlaka olun. Tekrar geçmiş olsun.
Canim ben kist patlaması yasadim ayiptr soylemesi iliski sırasındaoldu ama ne kan ne akinti hissetmedim tani za zor kalkip kimildayamiyordum bile dus aldim hastaneye gittim ertesi gun ameliyat oldum 13cm diBakın fotoyu kaldırdım lütfen aynı durumu yaşayan varsa bana yazabilir mi tedirgin oldum kusura bakmayın doktor foto istemişti diye koydum . Sindi konuyu bırakıp fotoyu sormayın . Kist patlaması yada benzeri bişey yaşayan var mı ?
Klomen kullandıysanız, yumurtalarınız her zamankinden fazla sayıda ve büyüklükte olacağından, yumurtlama ağrınızda ona bağlı fazla olabilir. Ama, ağrınız istirahatle geçmezse, bulantı, kusma ve ağrıda artış olursa diye yinede dikkat edin.Böyle şeyler olursa, en yakın sağlık kuruluşu nereyse, oraya mutlaka başvurun.Cok teşekkür ederim canım bende uzanıyorum suan çünkü bel ağrısı da olunca mecbur yattım .. yumurtlama akıntısı gibi değil maalesef ya enfeksiyon yada kist diye düşündüm birde bu ay klomen kullandım sonra doktor tayine gidince iğne kaldı ya inş onla ilgilidir
Aaa büyük geçmiş olsun bazen kendiliğinde de patlayabiliyormus diye duydum ..Canim ben kist patlaması yasadim ayiptr soylemesi iliski sırasındaoldu ama ne kan ne akinti hissetmedim tani za zor kalkip kimildayamiyordum bile dus aldim hastaneye gittim ertesi gun ameliyat oldum 13cm di
Cok teşekkür ederim dikkat edeceğimKlomen kullandıysanız, yumurtalarınız her zamankinden fazla sayıda ve büyüklükte olacağından, yumurtlama ağrınızda ona bağlı fazla olabilir. Ama, ağrınız istirahatle geçmezse, bulantı, kusma ve ağrıda artış olursa diye yinede dikkat edin.Böyle şeyler olursa, en yakın sağlık kuruluşu nereyse, oraya mutlaka başvurun.
Cok sağol canım doktora gitmeye karar verdim uzakta olsa ..Benim çikolata kist ım vardı bundan olabilir anlattiklarin geçmiş olsun
Niye ki kızKonu başlığını ve konuyu her gördüğümde bayılacak gibi oluyorum. Bu ne fobisi bilmiyorum ama cidden bayılmak üzereyim
Çikolata kisti ise normal bendede oluyorSelam aleyküm kızlar ya ben yaklaşık 8 ay önce koyu kahverengi akıntı yaşadım adetime daha varken böyle gün içinde 4 5 günlük ped değiştirecek şekilde kana benzer kahverengi akıntım geldi baya ... neyse sonrasında adet oldum zaten ama şimdi yine yaşıyorum aynı akıntıntıyı ve normal akıntı da cok geliyor .. bu neden olabilir kist mi patladı yoksa başka birsey mi . Burda doktor yok gidemedim o yüzden benzer durum yaşayan var mı ? Ek olarak bel agrısı yaşıyorum adet olacakmışım gibi üşüyorum birde daha adetime 12 gün var
Bende yok diye biliyorum ama tabi her an hersey olabilirÇikolata kisti ise normal bendede oluyor
Adet öncesi sonrası geliyor canım yinede için rahat etsin doktora gidebilirsinizSelam aleyküm kızlar ya ben yaklaşık 8 ay önce koyu kahverengi akıntı yaşadım adetime daha varken böyle gün içinde 4 5 günlük ped değiştirecek şekilde kana benzer kahverengi akıntım geldi baya ... neyse sonrasında adet oldum zaten ama şimdi yine yaşıyorum aynı akıntıntıyı ve normal akıntı da cok geliyor .. bu neden olabilir kist mi patladı yoksa başka birsey mi . Burda doktor yok gidemedim o yüzden benzer durum yaşayan var mı ? Ek olarak bel agrısı yaşıyorum adet olacakmışım gibi üşüyorum birde daha adetime 12 gün var
Bakın fotoyu kaldırdım lütfen aynı durumu yaşayan varsa bana yazabilir mi tedirgin oldum kusura bakmayın doktor foto istemişti diye koydum . Sindi konuyu bırakıp fotoyu sormayın . Kist patlaması yada benzeri bişey yaşayan var mı ?
Teşekkür ederim cnm oyle yapacağım aşırı Ağrım yok bel agrısı var sadece ..Kist patladigi zaman agri yasarsaniz cok siddetli kistin icindeki sıvı agriya sebep olur kanama cogalir ama dediniz kadar abartılı olmaz doktora gorunmenizde fayda var
Cok sağol canımAdet öncesi sonrası geliyor canım yinede için rahat etsin doktora gidebilirsiniz
En son yok diye biliyorum ama şuan olabilir diye düşündümKistin mı vardi ki patlayacak?
Kanamaniz var ve olmayan bir sey uzerinden gidiyorsunuz..En son yok diye biliyorum ama şuan olabilir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?