• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KİST IDRAR TESTINDE POZITIF CIKARTIR MI?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GzmMasiva

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
377
155
303
Arkadaslar adetim 12 gun gecikti. Genelde duzenli olur sadece bir kez 8gun gecikmisti fakat o zaman negatif cikmisti zaten adet oldum. Bu sefer 12 gun gecikti ve test pozitif cikti. Fakat kist problemim vardi. Sizce kist pozitif cikarmis olabilir mi. Birinin basina gelmis o yuzden heveslenmek istemiyorum. Hafta basi kan verecegim.

Eklentiler

• 20180303_144758.webp
    20180303_144758.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 1.075
Arkadaslar adetim 12 gun gecikti. Genelde duzenli olur sadece bir kez 8gun gecikmisti fakat o zaman negatif cikmisti zaten adet oldum. Bu sefer 12 gun gecikti ve test pozitif cikti. Fakat kist problemim vardi. Sizce kist pozitif cikarmis olabilir mi. Birinin basina gelmis o yuzden heveslenmek istemiyorum. Hafta basi kan verecegim.
Bence pozitif. Hcg ile kistin alakası yok. İdrar yolu enfeksiyonu desen anlarım. Bi kan ver için rahat etsin. Hayırlısı olsun hakkında.

hayır kist niye pozitif yapsın
bu test direkt pozitif :)
hadi hakkında hayırlısı

Merhaba canım merak ettim hamilemisin bende test yaptım adetim 3 gün sürdü miğde bulantı olunca test yaptım 3 tane pozitif kist mi yaptı bilmiyorum allah çıkardı karşıma mesajını

Merhaba canım merak ettim hamilemisin bende test yaptım adetim 3 gün sürdü miğde bulantı olunca test yaptım 3 tane pozitif kist mi yaptı bilmiyorum allah çıkardı karşıma mesajını
Canim ben hamileyim. Genelde pozitifse yanilma olmuyormus. Sanirim ustune gormussun sen.

Canim gebe kaldinmi aynı durumu bende yaşıyorum şuan bilgi verirmisin

Back