- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
İçtiğim ilacın üzerinde d. kontrol hapı değildir yazıo canım adını hatırlayamadım okla göstermiş sırayla içilio kahverengi ve beyaz draje. Darısı başıma inşKist için verdiği ilaç genelde Doğum kontrol hapı olur, onu kullanırken zaten hamile kalamazsın.
Ama kist engel değil kendimden biliyorum. Ben kendimi bildim bileli kistim var. En son iki tarafta 3,5 ve 4 cm lik kist vardı, bir ay sonra hamile kaldım hamdolsun
Ben zaten hamilelik ve Doğumda gidiyor diye ilaç kullanmamıştım öncesinde. Doktorumda benim kafamdan önce deneyelim sonra ilaç gerekirse alırız demişti.İçtiğim ilacın üzerinde d. kontrol hapı değildir yazıo canım adını hatırlayamadım okla göstermiş sırayla içilio kahverengi ve beyaz draje. Darısı başıma inş
cyclo-progynova ilaç bu, basit kist sanırımKistinizin ne kisti olduğu önemli. Mesela basit kistse gebeliği engellemez ama endometrioma (çikolata kisti) ise gebeliği engeller mesela. Ve kullandığınız ilaç ne doğum kontrol hapımı? Genelde kistler için doğum kontrol hapı veriliyor. Eğer doğum kontrol hapıysa, kullandığınız süre zarfında hamile kalamazsınız.
İnşallah çok saolunBen zaten hamilelik ve Doğumda gidiyor diye ilaç kullanmamıştım öncesinde. Doktorumda benim kafamdan önce deneyelim sonra ilaç gerekirse alırız demişti.
Doğum yaptığımda 3,5 cm olan kist yoktu 4 cm olan 1 cm kalmıştı.
İnşallah kısa süre sonra hamilelik haberinide alırsın
Aa gercekten mi masallah ne guzel ins bizede nasip olur..Benim 7 cm cikolata kistim var gebeliğe engel diyorlarİlaç durumunu bilmiyorum fakat kistle hamile kaldım. Çikolata kistim 8 ya da 9 cmdi.
Evet hem kistler alındı hemde yapışıklık varmış onlar açıldı. Sonrasında kanamam kesilmedği için adet düzenlyci ilaç kullandım şimdi tekrarBasit kistse endişelenmeyin ilaç kullanımıyla geçecektir. Kullandığınız ilaç doğum kontrol içinde kullanılıyor sanırım ve adet düzenleyici. Ameliyatınızdamı basit kistten dolayıydı? Çikolata kisti ile normal yoldan hamilelik imkansız değil elbette ama zor oluyor.
Aa gercekten mi masallah ne guzel ins bizede nasip olur..Benim 7 cm cikolata kistim var gebeliğe engel diyorlar
Herhangi bir kür yaptınız mı peki?
Kuzenim ve en yakın arkadaşım.... ikiside geçenlerde doğum yaptılar. Bu kişiler kist ilacı içerken Dr imkansız dediği inanmadığı bi mucizeye hamile kaldılar.allah istesin yeter.Kızlar mrb,
Bir ay önce laparskpi yapıldı iki tane kistim vardı onları aldı dr, yapışıklıklar açıldı bi kaç gün önce kontrole gittim dr tekrar 3 bçk santmlk bi kist olştgnu söyledi, eritsin diye bi ilaç yazdı benim ilacı kullanırken hamile kalma ihtimalim var mı? Kist engelmi gebeliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?