• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kist gebeliğe engel mi?

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
Kızlar mrb,
Bir ay önce laparskpi yapıldı iki tane kistim vardı onları aldı dr, yapışıklıklar açıldı bi kaç gün önce kontrole gittim dr tekrar 3 bçk santmlk bi kist olştgnu söyledi, eritsin diye bi ilaç yazdı benim ilacı kullanırken hamile kalma ihtimalim var mı? Kist engelmi gebeliğe

Kist için verdiği ilaç genelde Doğum kontrol hapı olur, onu kullanırken zaten hamile kalamazsın.

Ama kist engel değil kendimden biliyorum. Ben kendimi bildim bileli kistim var. En son iki tarafta 3,5 ve 4 cm lik kist vardı, bir ay sonra hamile kaldım hamdolsun :dua:
İçtiğim ilacın üzerinde d. kontrol hapı değildir yazıo canım adını hatırlayamadım okla göstermiş sırayla içilio kahverengi ve beyaz draje. Darısı başıma inş

Kistinizin ne kisti olduğu önemli. Mesela basit kistse gebeliği engellemez ama endometrioma (çikolata kisti) ise gebeliği engeller mesela. Ve kullandığınız ilaç ne doğum kontrol hapımı? Genelde kistler için doğum kontrol hapı veriliyor. Eğer doğum kontrol hapıysa, kullandığınız süre zarfında hamile kalamazsınız.

İçtiğim ilacın üzerinde d. kontrol hapı değildir yazıo canım adını hatırlayamadım okla göstermiş sırayla içilio kahverengi ve beyaz draje. Darısı başıma inş
Ben zaten hamilelik ve Doğumda gidiyor diye ilaç kullanmamıştım öncesinde. Doktorumda benim kafamdan önce deneyelim sonra ilaç gerekirse alırız demişti. :KK49:
Doğum yaptığımda 3,5 cm olan kist yoktu 4 cm olan 1 cm kalmıştı.
İnşallah kısa süre sonra hamilelik haberinide alırsın :KK46:

Kistinizin ne kisti olduğu önemli. Mesela basit kistse gebeliği engellemez ama endometrioma (çikolata kisti) ise gebeliği engeller mesela. Ve kullandığınız ilaç ne doğum kontrol hapımı? Genelde kistler için doğum kontrol hapı veriliyor. Eğer doğum kontrol hapıysa, kullandığınız süre zarfında hamile kalamazsınız.
cyclo-progynova ilaç bu, basit kist sanırım

Ben zaten hamilelik ve Doğumda gidiyor diye ilaç kullanmamıştım öncesinde. Doktorumda benim kafamdan önce deneyelim sonra ilaç gerekirse alırız demişti. :KK49:
Doğum yaptığımda 3,5 cm olan kist yoktu 4 cm olan 1 cm kalmıştı.
İnşallah kısa süre sonra hamilelik haberinide alırsın :KK46:
İnşallah çok saolun

birkaç doktora görünün

tanıdık da kist vardı
öğrendikten 3 yıl sonra evlendi normal yolla 3.ayda hamile kaldı

ama ilacı kullanıyormuydu bilmiyorum birkaç doktora git

Basit kistse endişelenmeyin ilaç kullanımıyla geçecektir. Kullandığınız ilaç doğum kontrol içinde kullanılıyor sanırım ve adet düzenleyici. Ameliyatınızdamı basit kistten dolayıydı? Çikolata kisti ile normal yoldan hamilelik imkansız değil elbette ama zor oluyor.

Basit kistse endişelenmeyin ilaç kullanımıyla geçecektir. Kullandığınız ilaç doğum kontrol içinde kullanılıyor sanırım ve adet düzenleyici. Ameliyatınızdamı basit kistten dolayıydı? Çikolata kisti ile normal yoldan hamilelik imkansız değil elbette ama zor oluyor.
Evet hem kistler alındı hemde yapışıklık varmış onlar açıldı. Sonrasında kanamam kesilmedği için adet düzenlyci ilaç kullandım şimdi tekrar:( umarım düzelir ne zormuş :(

Kızlar mrb,
Bir ay önce laparskpi yapıldı iki tane kistim vardı onları aldı dr, yapışıklıklar açıldı bi kaç gün önce kontrole gittim dr tekrar 3 bçk santmlk bi kist olştgnu söyledi, eritsin diye bi ilaç yazdı benim ilacı kullanırken hamile kalma ihtimalim var mı? Kist engelmi gebeliğe
Kuzenim ve en yakın arkadaşım.... ikiside geçenlerde doğum yaptılar. Bu kişiler kist ilacı içerken Dr imkansız dediği inanmadığı bi mucizeye hamile kaldılar.allah istesin yeter.

Back