Kısmetse olur Kanal D

Bitek ben mi inanıyorum bunlara ya peki emrenin teyzeside mi yalan koskoca kadın ağlıyo orda ayrıca emrenin kalp acısı her halinden belli rol olamaz yaaaaa
oyuncuların bıle ıyı rol yapamadıkları oluyo
bunlarda olsa olsa figuran grubuna gırerler
yani banada cok oyun gıbı gelmıyo
bırde ben emrenın seçen degılde seçilen olmasına cok sasırmıstım
ayçayla ne medeni durumları ne yaşları ne tahsilleri nede hayat tazrları birbirine uymuyodu
ayça onu seçtiği için ona yöneldi başka kimseye şans vermedi
benim dusuncem ayca eski nişanlısını kıskandırmak için ilk gördüğünde emre dedi bilerek . hiç bekleyıp vakit kaybetmek istemedi bir an önce eski nişanlısına nispet yapmak için emreyi kullandı onun duygularıyla oynadı
bide bugun eskı nişanlısının da programa katılacagını soyledi heralde bıle bıle onu o programa sokmazlar eger sokarlarsa o zaman ınandırıcılıgına ınanmam ben bu yarısmanın

Son düzenleme:
Yeni gelen erkek kim izleyemedim

Kısmetse Olur evinden elenen Ercan'ın yerine damatlar evine yeni gelen yarışmacı Gürkan Demirci. 33 yaşında olan Gürkan Demirci Türkiye- ABD arasında gidip geldiğini söyledi. 7 yaşında bir oğlu olan Gürkan Demirci, 'oğlu için yaşadığını' söyledi. Sivaslı olan Gürkan Demirci futbolcu.

Ayça buna kayacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…