Kısmetse olur Kanal D

oohh iyi olduu ay eser beni öldürüyor nasıl konuşma tarzı o ya

Daniella da hemen emreye yoneldi.demekki aklinda varmis.ozmn nasil canseli destekliyodu ne bicim insanlar.eger emreye yonelirse canselle nasil arkadaslik etcek hala.
Hemen de tankuta yok asigim demedim demeler.tankutun dediklerine icerlemeler.

Ayca ve kuzeni zaten degisik .bide kuzeni ben ayarladim diyo ya nasil yuzsuzluk utanmazlik bide oraya gelmis.
kurmaca olsun zaten bunlar degilse rezalet.
gercek hayatta olmuyomu oluyo hatta daha beteri ama.yinede kotu goruntu.

programın sunucusu star tv de sabah haberleri sunuyordu önceki senelerde .Onun sayesinde haber izliordum , normalde sevmem ... Bu programı sunmayı nasıl kabul etmiş şaşırıyorum .. programın hiçbir inandırıcılığı yok .. kim kimile sevgili kim kime aşık . kim kimden hoşlanıor belli değil ..

Bugunkı olayları ağzm açık izledim walla neler oldu ya ayça çk yanlış yaptı emredn soğudu bence we emrebaya kaptırmış kendını çk uzuldum ya bence bu program gerçek bukadar on numara oyuncu olamazlar

Ya ben emrye cok inandim bilmiyorum cok.durust biri belli ama ben aycayi nail sebiyor anlamiyorum cok yakisikli ve genc aycanin durumu ortada bilemiyorum
Emre orda hep taklit felan yapiyo.oyuncu galiba ama.bana hic inandirici gelmedi emrenin dunku hali sanki heran gulecek gibiydi.kendini tutuyo gibiydi:)

senaryomu değilmi bilmem ama annesi ayçaya bır kere bile bağırmadıgını söylemişti emreye
keşke biraz bağırsaymış
bence ayçada sevgi görmeden aynı zamanda başına buyruk büyümüş bu yüzden cok asi
yanı duzenli bi hayat yasamamış gibi görünüyo bariz
yegeni mi kuzenimi her kimse o bile belli soytarı birine benziyo
velhasılı hiç iyi bi aile gibi durmuyolar

Bitek ben mi inanıyorum bunlara ya peki emrenin teyzeside mi yalan koskoca kadın ağlıyo orda ayrıca emrenin kalp acısı her halinden belli rol olamaz yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…