- 24 Ağustos 2018
- 4.000
- 9.910
- 158
- Konu Sahibi gizemlikiz_
-
Keşke benimde cikmasaydiMerhaba, ben 24 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Çevrem hep evlenenlerle dolu. Benim kısmetim neden çıkmıyor? Birinin bana karşı ilgisi olsa bile, ilgisini kaybediyor bir süre sonra. Kısmetim mi kapalı yada zamanı mı gelmedi? Hayırlısı evlenmemek mi benim için yoksa?
İş hayatına atıl kendi paranı kazan gerisi gelir merak etme hem napıcan zamanı gelinceye kadar kimse olmasın en temizi ye iç keyfine bak bu günleri çok arıyor insanAyrıca benimle ilgilenen bir süre sonra ilgisini kaybediyor
Okuyorum. Yaşadığım yerden kimseyi istemiyorum açıkçası
çıkmıyorsa ne yapsın? evde oturup yas mı tutsun?Ye gez eğlen oku diyenleri anlamıyorum. Bunu doğru eşle de yapabilir?
hayatı kaçırıyorlar üzülerek kısmet kısmet diye.bir yerdedir insanın eşi bir gün çıkar karşısına .ya da hiç çıkmaz ömür boyunca bekar olunur.insan herşeye alışıyor ölüme bile.bekar olmaya çocuksuz olmaya eşsiz olmaya neden alışamasın ki?çıkmıyorsa ne yapsın? evde oturup yas mı tutsun?
Okulda bir çevreniz yok mu? Gidin bir çimlerde oturun, öğrenci topluluklarına katılın. İlla ki sizinle ilgilenen, yanaşan biri çıkar gibi geliyor bana.Umudum yok artık. Girmiyor hayatıma kimse. Belki de en hayırlısı bu
Sebep?Yakın çevreden kimseyi istemiyorum. Üni bitince taşınacağım buradan zaten
Tabi ki hayır. Ama evlenme, ne evlenmesi, deli misin? gez toz eğlen evliliğin antitezi değil demek istiyorum.çıkmıyorsa ne yapsın? evde oturup yas mı tutsun?
evlenip de ne yapacaksın bizler evlendik de ne oldu diyenler asıl tuhafTabi ki hayır. Ama evlenme, ne evlenmesi, deli misin? gez toz eğlen evliliğin antitezi değil demek istiyorum.
İşte tam benim düşüncem bu. İnsanlar bu konuya neden bu kadar çok takılıyor anlamıyorum. İnsanız, şu hayatta her şey olası. Ömür boyu da bekar kalinabilir, evlilik düşünmezken birisi çıkabilir.. Düşünerek evlenilmiyor. Akışına bırakın deniliyor ya aslında çok basit bir cümle ama çok da dolu bir cümle. Ne gelirse onu yaşa. Ayağına top gelirse vur gol olsun. Hani insanlar sosyal olun vs vs diyor ya. Bunun onla da alakası yok. Ne kadar çok umursamayınca o kadar çok oluyorhayatı kaçırıyorlar üzülerek kısmet kısmet diye.bir yerdedir insanın eşi bir gün çıkar karşısına .ya da hiç çıkmaz ömür boyunca bekar olunur.insan herşeye alışıyor ölüme bile.bekar olmaya çocuksuz olmaya eşsiz olmaya neden alışamasın ki?
Ben artık boşanın diyorum bir şey yokmuş gördülerevlenip de ne yapacaksın bizler evlendik de ne oldu diyenler asıl tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?