- 25 Ekim 2022
- 17
- 6
- 6
- 26
- Konu Sahibi gizemlikiz_
-
Çok fazla mı üstüne düşüyorum belki? Bilmiyorum ki. Nasıl anlayabilirim ki bunu ve nasıl değiştirlir ki böyle birşey? Ama konuştuğum biri vardı birkaç ay önce, o da sonradan ilgisini kaybetti. İyi ki de kaybetmiş diyorum. Sonradan anladım ki bende istemezdim öyle biriyle sevgili olmak. Ama ne çevremden ne yakın bir yerden birini istemediğimi fark ettim.E bak kendin diyorsun, çıkıyormuş ama ilgisini bi yerden sonra kaybediyormuş. Acaba istemediğin bi izlenim mi veriyorsun, sohbetin mi sıkıyor ya da başka bi şey mi var neden sonradan ilgilerini kaybediyorlar?
Ben okuduğum üniden kimseyi istemiyorum. Buradan kimseyi istemiyorum daha doğrusuHerkesin nasibi farklı. Farklı yaşlarda karşılaşıyoruz. Arkadaşım 20, ben 27, bir tanıdığım 40 yaşında evlendi. Sosyal olun, okuyorsanız okuldan birisi çıkabilir. Aktivitelere katılın, tanışın kaynaşın. Bu arada benim evlendiğim kişi üniden sınıf arkadaşımdı. Üniden olmasa ben de zor evlenirdim gibi.
Ama nasıl anlayacağım bunu o an? Beni seven biri olduğum gibi sevmesi gerekmez mi? Karşımdakiler ama değişikti, iyiki de olmadı diyorum şimdi.İlgisini kaybediyorsa belki davranışınızdan dolayı olabilir. Belki de karşınızdakiler değişiktir
Yaşaya yaşaya anlayacaksınız gibi geliyor bana.Ama nasıl anlayacağım bunu o an? Beni seven biri olduğum gibi sevmesi gerekmez mi? Karşımdakiler ama değişikti, iyiki de olmadı diyorum şimdi.
Ee ne güzel işte. Gerçekten seven birini bulmak zor bu zamanda. İyi düşün taşın. Gerçekten onu sevip sevmediğine karar ver. Ama hem seven hem güvenilir birini bulmak bu devirde çok zorlaştı. Yoksa kendini onun sevgisine layık görmüyor musun? Kendi sevgini yetersiz mi görüyorsun?O beni çok seviyor da ben onu yeterince seviyor muyum ondan emin değilim.yoksa aşırı güvenilir biri.
Bir an önce çıksa da karşıma, hiç böyle şeylere gerek kalmasa keşkeYaşaya yaşaya anlayacaksınız gibi geliyor bana.
bu cümle çok sıkıntılı neden kaybediyor mesela çok mu güzelsin güzelliğine geliyor sonra kafa mı sanıyor ya da insanlara farklı farklı kişilik mi gösteriyorsun ya da ilgi görünce şımarıp karşındakini mi bıktırıyorsunAyrıca benimle ilgilenen bir süre sonra ilgisini kaybediyor
Çünkü artık kısmet çıkması diye bişey kalmadı, herkes kendisi buluyor..Merhaba, ben 24 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Çevrem hep evlenenlerle dolu. Benim kısmetim neden çıkmıyor? Birinin bana karşı ilgisi olsa bile, ilgisini kaybediyor bir süre sonra. Kısmetim mi kapalı yada zamanı mı gelmedi? Hayırlısı evlenmemek mi benim için yoksa?
İyi bir üniversitede okuyan gencecik bir insan kısmetin çıktı mı cümlesini nasıl kurar? Tam bir ninem zamanı cümle. Sizin yaşınızda bir öğrenci, kendi arkadaşı, arkadaş grupları olan sosyal bir hayatı olan insandır. Kısmet yerine çevresinde adayları hoşlandıkları onun hoşlandıkları en azından flörtleri olur yani. Hiç mi çevreniz yok?Doğru dünyanın sonu değil sonuçta. Ama ne bileyim çıksın artık. Senin kısmetin çıktı mı, evlendin mi peki
Kısmetten kasıt görücü usûlü değil zaten.hayatına girmesi yani.Çünkü artık kısmet çıkması diye bişey kalmadı, herkes kendisi buluyor..
Üni yada iş ortamı olur genelde yada arkadaş çevresinden olabilir. Kısmet valla siz sosyal olun olacağı varsa zaten olurBen okuduğum üniden kimseyi istemiyorum. Buradan kimseyi istemiyorum daha doğrusu
Üni yada iş ortamı olur genelde yada arkadaş çevresinden olabilir. Kısmet valla siz sosyal olun olacağı varsa zaten oluyakın çevreden kimseyi istemiyorum. Üni bitince buradan taşınacağım zaten
Yakın çevreden kimseyi istemiyorum. Üni bitince taşınacağım buradan zatenÜni yada iş ortamı olur genelde yada arkadaş çevresinden olabilir. Kısmet valla siz sosyal olun olacağı varsa zaten olur
Ne alakaKpss yi kazan ..bak nasıl açılıyor kısmetin
Umudum yok artık. Girmiyor hayatıma kimse. Belki de en hayırlısı buKısmetten kasıt görücü usûlü değil zaten.hayatına girmesi yani.
Sen kazan..devlet memuru ol..İlk maaşını da al ne demek istediğimi anlarsınNe alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?