Kısmetim neden çıkmıyor?

E bak kendin diyorsun, çıkıyormuş ama ilgisini bi yerden sonra kaybediyormuş. Acaba istemediğin bi izlenim mi veriyorsun, sohbetin mi sıkıyor ya da başka bi şey mi var neden sonradan ilgilerini kaybediyorlar?
Çok fazla mı üstüne düşüyorum belki? Bilmiyorum ki. Nasıl anlayabilirim ki bunu ve nasıl değiştirlir ki böyle birşey? Ama konuştuğum biri vardı birkaç ay önce, o da sonradan ilgisini kaybetti. İyi ki de kaybetmiş diyorum. Sonradan anladım ki bende istemezdim öyle biriyle sevgili olmak. Ama ne çevremden ne yakın bir yerden birini istemediğimi fark ettim.

Ben okuduğum üniden kimseyi istemiyorum. Buradan kimseyi istemiyorum daha doğrusu

İlgisini kaybediyorsa belki davranışınızdan dolayı olabilir. Belki de karşınızdakiler değişiktir

İlgisini kaybediyorsa belki davranışınızdan dolayı olabilir. Belki de karşınızdakiler değişiktir
Ama nasıl anlayacağım bunu o an? Beni seven biri olduğum gibi sevmesi gerekmez mi? Karşımdakiler ama değişikti, iyiki de olmadı diyorum şimdi.

O beni çok seviyor da ben onu yeterince seviyor muyum ondan emin değilim.yoksa aşırı güvenilir biri.
Ee ne güzel işte. Gerçekten seven birini bulmak zor bu zamanda. İyi düşün taşın. Gerçekten onu sevip sevmediğine karar ver. Ama hem seven hem güvenilir birini bulmak bu devirde çok zorlaştı. Yoksa kendini onun sevgisine layık görmüyor musun? Kendi sevgini yetersiz mi görüyorsun?

Ayrıca benimle ilgilenen bir süre sonra ilgisini kaybediyor
bu cümle çok sıkıntılı neden kaybediyor mesela çok mu güzelsin güzelliğine geliyor sonra kafa mı sanıyor ya da insanlara farklı farklı kişilik mi gösteriyorsun ya da ilgi görünce şımarıp karşındakini mi bıktırıyorsun

Çünkü artık kısmet çıkması diye bişey kalmadı, herkes kendisi buluyor..

Zamanı gelmemiş daha doğrusu sizin icin doğru kişi karşınıza henüz çıkmamış.
İlişki yoruyorsa,partnerinizin sizden sıkılıp uzaklaştırdığını düşündürüyorsa veya tersi siz sıkılıyorsanız mevcut ilişkiden,biseyler olmamış demekki.
Evlenen partneri olup mutlu olan herkes çok mu hatasız,mükemmel insanlar sanki. Doğru frekansta buluşabilmişler büyük ihtimal.
Olmayanı zorlayanlarda evlendim, pişmanım, ayrılıyoruz içerikli konular açıyor burada.
Oldurmaya çalışmaktan ziyade.Sosyal çevrenizi genişletip "Bir" olabileceğiniz,ortak paydada buluşup, hoş vakit geçirebileceğiniz adayları biraz süzgeçten geçirip öyle start alın derim.

Son düzenleme:
Doğru dünyanın sonu değil sonuçta. Ama ne bileyim çıksın artık. Senin kısmetin çıktı mı, evlendin mi peki
İyi bir üniversitede okuyan gencecik bir insan kısmetin çıktı mı cümlesini nasıl kurar? Tam bir ninem zamanı cümle. Sizin yaşınızda bir öğrenci, kendi arkadaşı, arkadaş grupları olan sosyal bir hayatı olan insandır. Kısmet yerine çevresinde adayları hoşlandıkları onun hoşlandıkları en azından flörtleri olur yani. Hiç mi çevreniz yok?
Gençsiniz, sevgiliniz karşı cinsle etkileşiminiz yoksa bu da tuhaf. En kadın erkek ilişkilerinin çok olduğu yer üniversitelerdir. Okulunuzda kimse yok mu mesela? Yada yurt kurs vb arkadaşlarınız gibi çevrenizin çevresi yok mu? başka aktivitelere girmiyor musunuz? İlgi alanınız olan okul kulüplerine katılabilirsiniz. Efsad Afsad gibi kulüplere de katılabilirsiniz. Sevgiliniz olmasa da en azından geniş bir arkadaş grubunuz olur kısmet cümlesiyle evlenmeyi beklemezsiniz.

Üni yada iş ortamı olur genelde yada arkadaş çevresinden olabilir. Kısmet valla siz sosyal olun olacağı varsa zaten oluyakın çevreden kimseyi istemiyorum. Üni bitince buradan taşınacağım zaten

Üni yada iş ortamı olur genelde yada arkadaş çevresinden olabilir. Kısmet valla siz sosyal olun olacağı varsa zaten olur
Yakın çevreden kimseyi istemiyorum. Üni bitince taşınacağım buradan zaten

Bende 24 yaşındayım, benimde hiç sevgilim olmadı. Beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim de beni beğenmez durumu oldu Uzun bir süredir ne beğenen çıkıyor ne de ben birini beğeniyorum. Resesyon dönemine girdim hepten Bankada gişe memuruyum günde farklı farklı belki 50 60 insan geliyor gene de yok yani Hiç takma zamanı gelince olur diye bak geç yani kafana taktıkça hiç olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…