• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetim neden çıkmıyor?

Merhaba, ben 24 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Çevrem hep evlenenlerle dolu. Benim kısmetim neden çıkmıyor? Birinin bana karşı ilgisi olsa bile, ilgisini kaybediyor bir süre sonra. Kısmetim mi kapalı yada zamanı mı gelmedi? Hayırlısı evlenmemek mi benim için yoksa?
Keşke benimde cikmasaydi😂 yahu kimi babasının evinde bırakmışlar. Daha kaç yaşındasın.daha bugün yerleri supururken bekar olsaydim acaba hollandayami ilngiletereyemi vize alırdım merveylemi giderrdim eliflemi giderdim diye güzel hayaller kuruyorum.ama gerçeği ne biliyomusn eşimle tam 25, gün onun köyünde olacağız bu kadarını soyleyeyim.olabildigince geç evlen

Her hafta bu konular rutinleşti ben akışı ezberledim artık. Yalnızım diyen bekar güzel kadınlara , gez toz evlenmekte ne var sanki akışına bırak hayat karşına çıkarır diyen kadınlar . İki taraf da haklı valla . Ama yalnız insan da takıyor zaman zaman bu duruma . Fizyolojik bir ihtiyaç bence o yüzden olabilir .

Ayrıca benimle ilgilenen bir süre sonra ilgisini kaybediyor

Okuyorum. Yaşadığım yerden kimseyi istemiyorum açıkçası
İş hayatına atıl kendi paranı kazan gerisi gelir merak etme hem napıcan zamanı gelinceye kadar kimse olmasın en temizi ye iç keyfine bak bu günleri çok arıyor insan

Ah yarabbim keşke Allah beni 3 günlüğüne bekar halime gönderse bir kafa dinlesem tek kalsam

Ben de aynı derttten muzdaribim.Hayatım işe gidip gelmekten oluşuyor.Sosyal aktivitem yok.Yeni insanlarla tanışmak , yeni ortamlara girmek istiyorum ama çalışma saatlerimden imkansız.Napmam gerekiyor.Isteyen özelden yazabilir.Dertleşebiliriz

çıkmıyorsa ne yapsın? evde oturup yas mı tutsun?
hayatı kaçırıyorlar üzülerek kısmet kısmet diye.bir yerdedir insanın eşi bir gün çıkar karşısına .ya da hiç çıkmaz ömür boyunca bekar olunur.insan herşeye alışıyor ölüme bile.bekar olmaya çocuksuz olmaya eşsiz olmaya neden alışamasın ki?

Umudum yok artık. Girmiyor hayatıma kimse. Belki de en hayırlısı bu
Okulda bir çevreniz yok mu? Gidin bir çimlerde oturun, öğrenci topluluklarına katılın. İlla ki sizinle ilgilenen, yanaşan biri çıkar gibi geliyor bana.

"Yaşadığım yerde kimseyi istemiyorum" ne demek ki? Çok mu kötü bir yerde oturuyorsunuz, anlamadım.

hayatı kaçırıyorlar üzülerek kısmet kısmet diye.bir yerdedir insanın eşi bir gün çıkar karşısına .ya da hiç çıkmaz ömür boyunca bekar olunur.insan herşeye alışıyor ölüme bile.bekar olmaya çocuksuz olmaya eşsiz olmaya neden alışamasın ki?
İşte tam benim düşüncem bu. İnsanlar bu konuya neden bu kadar çok takılıyor anlamıyorum. İnsanız, şu hayatta her şey olası. Ömür boyu da bekar kalinabilir, evlilik düşünmezken birisi çıkabilir.. Düşünerek evlenilmiyor. Akışına bırakın deniliyor ya aslında çok basit bir cümle ama çok da dolu bir cümle. Ne gelirse onu yaşa. Ayağına top gelirse vur gol olsun. Hani insanlar sosyal olun vs vs diyor ya. Bunun onla da alakası yok. Ne kadar çok umursamayınca o kadar çok oluyor

Bu konuya uygun tam da bir şey paylaşmak istiyorum:) geçenler de Instagram'da geziyorum. Kişisel bı blog çıktı karşıma. Bir erkek. Takipçi sayısı 50 :)). Tüm paylaşımları evlilik üzerine. Fakat resim paylaş bırak değil. Resim altına paragraf şeklinde kendi duygularini yazmış. Sevgilim ne zaman geleceksin vs vs :) yalnız o kadar fazla iyi niyet barındırıyor ki şaşırır kalırsınız :)) kafayı evlilik ile bozmuş derler ya hah o cinsten iste. Arkadaşlar bu tür şeylere gerek yok. Hayaller vs.. Evlilik gözünüzde büyüttüğüz kadar da önemli bir şey değil. Evlilik sizi anlayan, yükünüzü paylaşan bir insan varsa hayatınızdaki yalnızlığı alıyor. Yoksa sorumluluk , inişler, çıkışlar yine var. Hatta bu sefer tek kendi derdin olmuyor. Bir de eşinin derdi oluyor. Sanirim yaşanmışlıklarım beni bu kadar realist düşünmeye ve kendi kendime yetebilmeye itti. Ama olması gereken de bu. Kovalamayın ya bırakın ne olacaksa olsun bakalım. İzleyin... Çöküyor musunuz. Çıkıyor musunuz. Bence bekleyin ve seyredin. Çırpınmaya gerek yok. Cirpinsaniz da o olmayacaksa yine olmaz.

Kısmetin kapalı demek için erkek bir yaş değil mi 24 ?
Okul iş ?
Ne durumdasın bilmiyorum ama bu konuları akışa bırak
Hayatta bir şeyi çok isteyince olmuyor

Back