Bu konuya uygun tam da bir şey paylaşmak istiyorum:) geçenler de Instagram'da geziyorum. Kişisel bı blog çıktı karşıma. Bir erkek. Takipçi sayısı 50 :)). Tüm paylaşımları evlilik üzerine. Fakat resim paylaş bırak değil. Resim altına paragraf şeklinde kendi duygularini yazmış. Sevgilim ne zaman geleceksin vs vs :) yalnız o kadar fazla iyi niyet barındırıyor ki şaşırır kalırsınız :)) kafayı evlilik ile bozmuş derler ya hah o cinsten iste. Arkadaşlar bu tür şeylere gerek yok. Hayaller vs.. Evlilik gözünüzde büyüttüğüz kadar da önemli bir şey değil. Evlilik sizi anlayan, yükünüzü paylaşan bir insan varsa hayatınızdaki yalnızlığı alıyor. Yoksa sorumluluk , inişler, çıkışlar yine var. Hatta bu sefer tek kendi derdin olmuyor. Bir de eşinin derdi oluyor. Sanirim yaşanmışlıklarım beni bu kadar realist düşünmeye ve kendi kendime yetebilmeye itti. Ama olması gereken de bu. Kovalamayın ya bırakın ne olacaksa olsun bakalım. İzleyin... Çöküyor musunuz. Çıkıyor musunuz. Bence bekleyin ve seyredin. Çırpınmaya gerek yok. Cirpinsaniz da o olmayacaksa yine olmaz.