• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetim neden çıkmıyor?

gizemlikiz_

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2022
17
6
6
26
Merhaba, ben 24 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Çevrem hep evlenenlerle dolu. Benim kısmetim neden çıkmıyor? Birinin bana karşı ilgisi olsa bile, ilgisini kaybediyor bir süre sonra. Kısmetim mi kapalı yada zamanı mı gelmedi? Hayırlısı evlenmemek mi benim için yoksa?

Daha çok gençsin boşver ne kadar geç o kadar iyi 😌 önemli olan iyi birinin karşına çıkması
O iyi biri de karşıma çıkmıyor ki.. herkes şaşırıyor hiç sevgilim olmadı diyince. O kişi en azından karşıma çıksa artık. Hemen evlenmek zorunda değiliz zaten, sadece artık karşıma çıksın istiyorum

Sevgilim olmadı derken hiçbir erkek sizle ilgilenmedi mi? Yoksa ilgilenen erkekler oldu ama sizin beğendiğiniz türden mi

O zaman demek ki hoşlandığınız erkeklerin standartına uygun değilsiniz. Belki standartlarınızı değiştirmeniz gerekiyordur.
Nasıl? Beni seven olduğum gibi sevsin. Kendimi niye değiştireyim başka biri için.

O iyi biri de karşıma çıkmıyor ki.. herkes şaşırıyor hiç sevgilim olmadı diyince. O kişi en azından karşıma çıksa artık. Hemen evlenmek zorunda değiliz zaten, sadece artık karşıma çıksın istiyorum..
Çalışıyor musun küçük yerde yaşıyorsan oda etkili olabilir arkadaş çevreni genişlet nasip bu işler

O zaman demek ki hoşlandığınız erkeklerin standartına uygun değilsiniz. Belki standartlarınızı değiştirmeniz gerekiyordur.
Ayrıca benimle ilgilenen bir süre sonra ilgisini kaybediyor
Çalışıyor musun küçük yerde yaşıyorsan oda etkili olabilir arkadaş çevreni genişlet nasip bu işler
Okuyorum. Yaşadığım yerden kimseyi istemiyorum açıkçası

Merhaba, ben 24 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Çevrem hep evlenenlerle dolu. Benim kısmetim neden çıkmıyor? Birinin bana karşı ilgisi olsa bile, ilgisini kaybediyor bir süre sonra. Kısmetim mi kapalı yada zamanı mı gelmedi? Hayırlısı evlenmemek mi benim için yoksa?
Ne bileyim işte çıkmayınca çıkmıyor. Benim kısmet de 26 yaşında açıldı biraz.yapacak birşey yok.ben de ağlayıp, zırlayıp oturuyordum ne yapayım.intihar edecek hâlimiz yok.allahtan son 3 sene biraz toparladım.

Ne bileyim işte çıkmayınca çıkmıyor. Benim kısmet de 26 yaşında açıldı biraz.yapacak birşey yok.ben de ağlayıp, zırlayıp oturuyordum ne yapayım.intihar edecek hâlimiz yok.allahtan son 3 sene biraz toparladım.
Doğru dünyanın sonu değil sonuçta. Ama ne bileyim çıksın artık. Senin kısmetin çıktı mı, evlendin mi peki

Nasıl? Beni seven olduğum gibi sevsin. Kendimi niye değiştireyim başka biri için.
E başka biri neden sizin için standartlarını değiştirsin? Herkesin beğendiği dikkat çekici veya ekonomik açıdan güçlü veya fiziği boyu posu dikkat çeken ya da akademik anlamda kariyer anlamında çok parlak kişilerden hoşlanıyorsanız onların ilgisini çekmemiş olabilirsiniz zaten çok ilgi gördükleri için, bu çok normal arkadaş ondan bahsetmiş

E başka biri neden sizin için standartlarını değiştirsin? Herkesin beğendiği dikkat çekici veya ekonomik açıdan güçlü veya fiziği boyu posu dikkat çeken ya da akademik anlamda kariyer anlamında çok parlak kişilerden hoşlanıyorsanız onların ilgisini çekmemiş olabilirsiniz zaten çok ilgi gördükleri için, bu çok normal arkadaş ondan bahsetmiş
İyi de benim hoşlandığım normal bir kişiydi. Ekonomik açıdan o kadar da güçlü değildi. Hem ben de şu an kariyer yapıyorum zaten. İyi bir ünide okuyorum

E bak kendin diyorsun, çıkıyormuş ama ilgisini bi yerden sonra kaybediyormuş. Acaba istemediğin bi izlenim mi veriyorsun, sohbetin mi sıkıyor ya da başka bi şey mi var neden sonradan ilgilerini kaybediyorlar?

Herkesin nasibi farklı. Farklı yaşlarda karşılaşıyoruz. Arkadaşım 20, ben 27, bir tanıdığım 40 yaşında evlendi. Sosyal olun, okuyorsanız okuldan birisi çıkabilir. Aktivitelere katılın, tanışın kaynaşın. Bu arada benim evlendiğim kişi üniden sınıf arkadaşımdı. Üniden olmasa ben de zor evlenirdim gibi.

Back