Kısmetim mi kapalı, sorun ne olabilir.O kadar yoruldum ki, depresyona girmek üzereyim. Gizemli bir konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Online ya da yüz yüze farketmez, ayağımı pointe alamadığım için ders vermem çok zor. En azından öğrencilere haksızlık olur, önce benim nasıl yaptıgımı görmeleri gerek

ekşi sözlükte, burası için, uzun zamandır üye olup forumun agası gibi takılan devamlı ters yorum atanlar var demişlerdi. Doğruymuş.Dediginiz gibi, tanımadığınız biri bir soru soruyor, size saçma gelebilir anlarım. Ama bu kadar uzun methiyeler dizmek , üst üste yorumlar atıp üst perdeden konuşmak.Tanımadıgınız birini suçlamak vs bence papatya çayı içmeniz gereken konular var. Ben, bana gelen özel mesajlardan kimlerin

Bence siz, buralarda pro üye olup bu kadar kafa yoracagınıza gidin bir psikoloji falan okuyun ya :) Pro üye ne demek ? Tüm vaktiniz burada.Ben bu soruyu açmak için geldim bir süre sonra girip bakmayacağım bile. Açıkçası sizi tanımıyorum. Ve ne düşündüğünüz zerre umrumda degil. İçimi dökmek için yanlış yer seçmiş olabilirim.Ki aldığım özel mesajlar ile güzel bir kaç insan da tanıdım.
İstediğiniz kadar yorum yapın, yaptırın :)
Tatmin edin kendinizi.Zira kendinizi önemli hissedebileceginiz, yan yana dahi gelemeyeceğiniz kişilerle üst perdeden konuşacağınız tek yer burası :) Sıkıldıkça bunaldıkça girin yazın yorum.İçinizi dökün. Arada bir papatya çayı da içmeyi ihmal etmeyin ama :)

Arkadasiniz tatile yaniniza gelecegini soylediginde “aa cok sasirdim, cok mutlu oldum. Ne zaman geliyorsun?” gibi memnuniyetinizi belli ettiniz, degil mi?

Konu sahibi 2 ayrı terapiste gittim yazmışsınız ama burda üyeler etkili iletişimle ilgili çok olağan şeyleri söyleyince “aa evet öyle olabilir” demişsiniz. Ben terapiste gittiğinize de inanmıyorum. Bence bale eğitiminiz bile yok. Yaralayıcı yorum yapmayanlara bile kendinizce kısmetsiz kalın da görün diye beddua etmişsiniz.

Üst perdeden konuşmamış ki.

Kız niye yalan söylesin?

Zamanı gelmemiştir burda kadere inanırım ve birşeyi bu manada istedikçe onun kactigina inanırım Yogayi öneririm mistik alandaki düşünce frekans yogasina.Bende blokajlara inanıyorum yada katmaya toksik düşüncelerin sistemden atılması gerekli.Tek boynuzlu at görelim mistik anlamda değil ama .Kendimde denedigim olumlu sonuclarina bizzat şahit olduğum birşey bu .Meslek anlamında çok calisiriz ama ruhsal anlamda bazen bedenin spor ihtiyaci gibi fikirlerimizi düzenlemeye kendimizi açmaya yaşadığımız olumsuzlukları kendimizden arındırmaya ihtiyacımız var.Duada güzeldir kendini dinlemekte.Bir yerde tıkalı olanı açmanız dileğiyle.

Ben spiritüel konulara inanmıyorum ama evreni anlamak sadece akılla da mümkün olmayabilir. Siz deneyimlisiniz, orasını bilirsiniz.
Talihsizlikler herkesin başına gelir ama romantik ilişkilerde insanlar ya sosyal medyadan, uygulamalardan, iş yerinden, arkadaş vasıtasıyla veya spor vs. sayesinde tanışıyor. Sizin inşa ettiğiniz hayat bu açıdan dezavantajlı duruyor. Karşınıza az kişi çıktığı için de bitişler fazla aklınızı kurcalıyor. Karşınızdakilerin hayatı daha rahat akıyor ve savrulurken size değmiş olabilirler.
Ketum vs. olduğunuz için olmadığını sanmıyorum açıkçası. Sivil toplum örgütlerine vs. üye olabilirsiniz. Topluluk içinde ve amaç için olduğu için daha kolay bağlar kurulabiliyor. Dans konusunda da bilgilisiniz çocuklara falan da yararınız dokunur. Kaygılandıkça bu hislere daha çok gömülüyor insan.

Neyi tutarsız mesela terapiste gittiğine mi balerin olduğuna mı inanmadın yoksa ikisi birden mi ?
İki terapist değiştirdim diyip insanlar belki de flörtleşirken mesafeli duruyorsun dediğinde aaa öyle olabilir diyip kendini yeni tanımaya başlıyormuş gibi davrandığından diye belirttim ama okumamışsınız

Hiç bişey belirtmemişsin sadece tutarsız yazmışsın ve herkese de okumamışsın yazıyorsun ikincisi bu yargıya varman için terapist psikolog filan olman gerekir kendine göre bir çıkarım yapmışsın burda kızın zaten pskolojisi bozuk kendisi de bunu ifade etmiş neyi irdeledin ki bilirkişi gibi ayrıca inansan ne olur inanmasan ne olur kız derdini yazmış konu da terapi alması balerin olması değil anlayalım çözüm bulalım diye detay vermiş durumu ile ilgili yok tutarsız yok yalan yardımcı olabileceğin bir fikrin yoksa yazma geç bu kadar basit

Kendinizi müthiş güzel ifade ediyorsunuz. Öncelikle bu konuda takdir ederim.
Direkt konuya girmek isterim.
Sizinle aynı durumu yaşayan birini tanıyorum. Kendisi yengemin samimi arkadaşı olur. Ve sizin mevzunuza çok benziyor. Kendisi 75 doğumlu ve bekar. Güzel de bir kadın. Ama sizin gibi hep görüştükleri olumsuz olmuş. Ona da zamanında biri takmış kafayı. O istememiş. Ondan sonra görüştüğü herkesle hep olumsuz olmuş.
O da bir çok yola başvurmuş bu sorunu çözmek için ama ne yazık ki sonuç alamamış.
Umarım siz bir sonuç alırsınız. Cidden zor bir durum. Allah yardımcınız olsun.
Tavsiye niteliğinde bir şey diyemiyorum.
Sadece diyeceğim şu ki bol bol zikir okuyun. Dua okuyun. Allah sizinle olsun.

Diğer yorumlarımı okumadınız hala aynı şeyleri söylüyorsunuz. Allah göz vermiş bir de yalanlıyor şakasınız cidden. Kıza büyüye inanma yazmışım beddua etmiş hayırdır siz de mi büyücü bedduacı kocasızlıktan ölen tayfadansınız

Nasıl yollara başvurmuş çözmek için

Ah canım benim 6 yıl oldu ben evleneli bak bunu da bilemedin :)

Her kelimesine katıldığım yorum. Çünkü internet imkanı sosyal hayatta egosunu tatmin etme imkanı bulamayanlara o imkanı tanıyor. Sizi sosyal hayatımda tanımak isterdim. Dili kullanımınız bile boş biri olmadığınızı gösteriyor. Umarım hayatta her şey gönlünüzce olur. Güzel yollar açılsın diliyorum.

Kk kim konu açarsa açsın hareket ,alay edilme ,küçümseme yaşıyor bir toplu çeteler var birlikte hareket edip alay eden bunları direk kk atacaksın
çünkü dünyayı sadece kendi inandıkları şeyden ibaret sanıyorlar. O kadar sığ bir kafa ki bu koskoca evrenin sadece kendi algıları ile sınırlı olamayacağının bilincine ulaşamamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…