Kısmetim mi bağlı şansız mıyım ?

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Yurt dışında yaşıyorum Almanya'da ve şunu farkettim ki pek de kısmetim açık değilmiş 24 yaşındayım bu senem çok kötü geçti işlerim olmadı hiç..Ehliyet sınavına girdim kazanamadım..bu son şansımdı..şimdi bir kaç testlere girip tekrardan başlamam lazım uzun hikaye.. okumak için bir okula sınavına girmem lazım da maalesef onu da kazanamadım oda kıl payı.. Ondan evvel bir işyerine başvurmuştum çok istediğim ondan da daha cevap gelmedi.. Aşk hayatıma bakıyorum..bugüne kadar tamam mı birkaç ilişkim oldu Sevgili durumları falan ama böyle gerçekten adam gibi gönülden seven benim de sevdiğim kafalarimizin uyuştu çıkmadı bundan iki sene evvel birisini çok sevdim Fakat o yüreksiz çıktı ve benden ayrıldı Ondan sonra Ayrıldıktan Bir sene sonra birisiyle tanıştım o beni çok sevdi Fakat ben onu istemedim bir türlü Çünkü ona aşık değildim.. Gönlümün de sevdiği gözümün de sevdiği aklımızında uyuştuğu kişiyle karşılaşır mıyım sizce? yapayalnızım.. bende geldim buraya yazdım düşünün artık ne kadar yalnız olduğumu.. ne arkadaş kaldı ne dost kaldı.. aile desen kopuk.. Ne bileyim aşkta da şansım yok.. okulda olmadı.. işte bulamıyorum yani hayat iyice bana vurdu geçirdi... bunalımdayım resmen en son 1 hafta evvel başvurduğum bir diğer işyeri redd gönderdi.. o artîk bardağı damlatan son damla oldu 1 haftadır kabuğuma cekildim zaten yengeç burcuyum en hafif rüzgarda yıkılıyorun... kimsem yok birşeylere sahip değilim belki bir zamanlar olan paralarımı da kaybettim ..ama.. cok sükür BIR TEK RABBIM var...

Hayat bu inişli çıkışlı.
Malesef her zaman yolunda gitmiyor işler.
Daha çok gençsin,azimlisin. Bak bir sürü şeyle uğraşıyorsun,isteklisin.
Kendine biraz süre tanı. Kafanı dağıt,yenilen tazelen. Sonra tekrar başla kaldığın yerden.
Ayrıca bu gönül işlerinde hesap kitap işe yaramıyor. Beklemediğin anda çıkıyor karşına o kişi zaten.
O yüzden sabırlı ol ve genç ve güzel hayatının tadını çıkar canım

Bazen her şey üst üste gelir. Demek ki böyle bir döneme denk gelmişsiniz. Ümidinizi kırmayın daha iyileri olacağı için beklemeniz gerek. Benim de 1 yıldır işim yok hatta çalışmaya hevesim bile yok. Aşk hayatı desen berbat. Bir sürü kursa gitmem gerek sudan çıkmış balık gibiyim. Ama biz ne yaparsak yapalım dünya dönüyor. O yüzden hayatı akışına bırakmak gerek. Her şey olacağına varır, kederlenmeyin :)

Güzel ablacigim cok ama cok tesekkür ediyorum bu güzel yorumun icin bi nevi ferahlatti beni.. hele ki su kendine biraz süre tanı kısmı. Gerçekten de öyle bir çok şeye heves ediyorum Azim ediyorum ve Galiba biraz artık yavaşlamam gerekiyor ve ve akışına bırakmam gerekiyor hayatı resmen bunalıma girdim doğaya çıkıyorum gezmeye O gün iyi geliyor fakat uzun süreli olmuyor maalesef

Çok teşekkür ederim..Umarım Sizin de her şey istediğiniz gibi olur..Bıraktık bakalım akışına En güzeli bizi bulsun inşallah :)

Canımcım benim aslında ben senden küçüğüm inan,aramızda bir iki yaş var ama ben seni gerçekten anlıyorum.
Herkes gibi ben de bazen yaşadım böyle şeyler. Kendimi biraz dinlendirdim,geriye çekilip hayatımı izledim önce. Sakinleştim.
Sonrasında daha emin adımlarla ilerledim.
Aynısını yapmanı tavsiye ederim ,asıl sensin benim güzel ablacığım

Ay öyle mii olsun kucük ablam ol sende :)) tekrar sagol canim

Ehliyet sınavıyla kısmetsizliğin zerre alakası olabileceğini düşünmüyorum.
Yeterince çalışmamışsındır.
Hatalar yaptığın için de sınavı geçemedin.
Arbeiten!
Viel Glück

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…