- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
Yurt dışında yaşıyorum Almanya'da ve şunu farkettim ki pek de kısmetim açık değilmiş 24 yaşındayım bu senem çok kötü geçti işlerim olmadı hiç..Ehliyet sınavına girdim kazanamadım..bu son şansımdı..şimdi bir kaç testlere girip tekrardan başlamam lazım uzun hikaye.. okumak için bir okula sınavına girmem lazım da maalesef onu da kazanamadım oda kıl payı.. Ondan evvel bir işyerine başvurmuştum çok istediğim ondan da daha cevap gelmedi.. Aşk hayatıma bakıyorum..bugüne kadar tamam mı birkaç ilişkim oldu Sevgili durumları falan ama böyle gerçekten adam gibi gönülden seven benim de sevdiğim kafalarimizin uyuştu çıkmadı bundan iki sene evvel birisini çok sevdim Fakat o yüreksiz çıktı ve benden ayrıldı Ondan sonra Ayrıldıktan Bir sene sonra birisiyle tanıştım o beni çok sevdi Fakat ben onu istemedim bir türlü Çünkü ona aşık değildim.. Gönlümün de sevdiği gözümün de sevdiği aklımızında uyuştuğu kişiyle karşılaşır mıyım sizce? yapayalnızım.. bende geldim buraya yazdım düşünün artık ne kadar yalnız olduğumu.. ne arkadaş kaldı ne dost kaldı.. aile desen kopuk.. Ne bileyim aşkta da şansım yok.. okulda olmadı.. işte bulamıyorum yani hayat iyice bana vurdu geçirdi... bunalımdayım resmen en son 1 hafta evvel başvurduğum bir diğer işyeri redd gönderdi.. o artîk bardağı damlatan son damla oldu 1 haftadır kabuğuma cekildim zaten yengeç burcuyum en hafif rüzgarda yıkılıyorun... kimsem yok birşeylere sahip değilim belki bir zamanlar olan paralarımı da kaybettim ..ama.. cok sükür BIR TEK RABBIM var...