- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.337
- 518
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Pahalıya geldi.Abimi neden evlendirmedik sanıyorsun bekarlığım canına tak dediği hatunlara başlık parasıyla vermek için. Kızlar inanın enflasyonun altında bile kaldı abim bundan 5 sene önce olsaydı bi çorba parasına veriyorduk ama zam zam zam yani
Biz alırız sen adres ve özellik belirtsen yeterBen bu Ramazan mübarek ayda vebal alamam
Arsayla takas olur.Pahalıya geldi.
Aşk olsun normal insan ne kadar az bulunuyo bu hayattaDamat beyefendiden bunu isteyeceğiz ama seni nasıl anlatcaz sadece insan mı dicezazııck özellik sayman lazım. Fıstık 6362527 gündür bu konunun peşinde hakkını yediremem onu bir halledelim hayırlısıyla sana da bakarız
Tokatlı hallederAmcamın oğlu var 32 yaşında, aşırı derecede bakir, sonra cinsellik bölümüne konu açar maçar aman diyim.
Fıstık gibi hatun dicez. Kafii benceDamat beyefendiden bunu isteyeceğiz ama seni nasıl anlatcaz sadece insan mı dicezazııck özellik sayman lazım. Fıstık 6362527 gündür bu konunun peşinde hakkını yediremem onu bir halledelim hayırlısıyla sana da bakarız
Öyle de canımcığım yetmiyor işte beni de anlaAşk olsun normal insan ne kadar az bulunuyo bu hayatta
Önce büyükler sonra küçüklerYa sen yeni ayrılmadın mı? Sen bir dur hele önce rainy. Yıllardır didiniyor kız burada.
Bence de gelmis rainy bacımın kısmetini kapatacak aklıncaYa sen yeni ayrılmadın mı? Sen bir dur hele önce rainy. Yıllardır didiniyor kız burada.
Ohoo o zaman önce ben. Çekilin bakayımÖnce büyükler sonra küçükler
Benim öncelik Fıstık valla, ışığı onda görüyorumYa sen yeni ayrılmadın mı? Sen bir dur hele önce rainy. Yıllardır didiniyor kız burada.
Sen de olmasan iyice bekar kalacağım.Benim öncelik Fıstık valla, ışığı onda görüyorum
Geçen gördüm ben fıstığı bulur zaten boşa zincirler oluşturuyorBenim öncelik Fıstık valla, ışığı onda görüyorum
Dur bacım halletcez o işi,Sen de olmasan iyice bekar kalacağım.
Sana ben bile aday olurum be emmiiiiiiOhoo o zaman önce ben. Çekilin bakayım
Ee ama ben görmedim şuan büyük bir kumarda oynuyor olabilirim B Burhan BurhanittoGeçen gördüm ben fıstığı bulur zaten boşa zincirler oluşturuyor
Senin profildeki hani masallah anam babam ol sen ol bana aday olSana ben bile aday olurum be emmiiiiii
Evet ya kendimden biliyorum ben deArkadaşlar güzellerin kısmeti kapalı olur nazardan bunu hiç bir zaman unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?