- 26 Kasım 2009
- 878
- 314
- 123
- 37
- Konu Sahibi askperisi87
-
Merhaba bit pazarı sakinleriHepinizin dükkanını özenle gezip bolca alışveriş yaparım burdan buseferkiler annem için, makul fiyatla temiz kullanılmış ürünlerinizi bekliyorum
42 beden yüksek bel boru paça kadife yada kot pantolonlar
Dolgu topuk 38 numara kısa botlar (siyah)
42 XL beden gömlekler ve boğazlıların üzerine giyebileceği dökümlü süveterler arıyorum Not: süslü şeyleri pek severiz
Canım bi topiğme bak istersen orda var bir sürü şeyy :)
Pantolonları sattım ama 40-42 uyumlu böyle bir ince ceket var elimde..
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/672455-42-44-beden-gomlek-pantolon-etek-elbise.html
BİRDE BUNLARA BAKIN İSTERSENİZ
sendeki siyah mont gozume carpmisti kac beden acaba bide ustte nasil durdugunu gosteren bi resim varmi?
Örgü yelek,kalın uzun tunikleriniz varsa görmek isterim ,salaş rahat giyimleri çok seviyorum.Ayrıca hamile tayt ve eşofman altı tarzı pantolonlarınız varsa fotolarını paylaşın lütfen
Eki Görüntüle 961984 bende bu var ca bide lcw tunik var
bu örgü yelek var beğenirseniz,sıfırdır...Yok klasik değilde daha çok sport eşofman tarzı alt istiyorum , tuniklerde örgü olmalı sendekine baktım penye gibi sanırsam
kalın değil ama bir de bu var.yine sıfır,aldım eşim izin vermediğiiçin giyemedim....salaş bir modeli var...çok hoş bence..Yok canım evde değil daha çok gezmelerde kullanabileceğim yeleklerden istiyorum. Örneğin;Eki Görüntüle 962103 daha uzunu & kalını olur,kapşonlusu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?