• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kışlık tunik yelek hamile pantolonu ariyorum

askperisi87

σ мємє вυяαуα gєℓє¢єк
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
878
314
123
37
Örgü yelek,kalın uzun tunikleriniz varsa görmek isterim ,salaş rahat giyimleri çok seviyorum.Ayrıca hamile tayt ve eşofman altı tarzı pantolonlarınız varsa fotolarını paylaşın lütfen :54:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bit pazarı sakinleri :3: Hepinizin dükkanını özenle gezip bolca alışveriş yaparım burdan buseferkiler annem için, makul fiyatla temiz kullanılmış ürünlerinizi bekliyorum:kkk:

42 beden yüksek bel boru paça kadife yada kot pantolonlar
Dolgu topuk 38 numara kısa botlar (siyah)
42 XL beden gömlekler ve boğazlıların üzerine giyebileceği dökümlü süveterler arıyorum Not: süslü şeyleri pek severiz:52:

Canım bi topiğme bak istersen orda var bir sürü şeyy :)

attachment.php

Pantolonları sattım ama 40-42 uyumlu böyle bir ince ceket var elimde..

Sitede olan neredeyse bütün topiklere hergün bakıyorum hep takipteyim gözüme çarpanları aldım :51:
Yeni ürünler ekleyecek olanları bekliyorum

Yok klasik değilde daha çok sport eşofman tarzı alt istiyorum , tuniklerde örgü olmalı sendekine baktım penye gibi sanırsam
bu örgü yelek var beğenirseniz,sıfırdır...

Eklentiler

• $yelek örgü.jpg
    $yelek örgü.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $yelek örgü 2.jpg
    $yelek örgü 2.jpg
    128 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Yok canım evde değil daha çok gezmelerde kullanabileceğim yeleklerden istiyorum. Örneğin;Eki Görüntüle 962103 daha uzunu & kalını olur,kapşonlusu olur
kalın değil ama bir de bu var.yine sıfır,aldım eşim izin vermediğiiçin giyemedim....salaş bir modeli var...çok hoş bence..

Eklentiler

• $beyaz hýrka.jpg
    $beyaz hýrka.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 59
Çook güzelmiş ama çok ince anca baharda giyilir :((
:37: Kalın kışlık triko ürünler bekliyorum kızlarr .Tunikler yarım kol olabilir yeterki örgü olsunlar

Back