Nikah Kıslar hadi gelin nikahıma!!!..... :-D

çok güzel olmuşsun süper87 opuyorumnanaktan
evlilik cüzdanı da kapmışsın hehe sırnaşık şey
bir ömür mutluluklar dilerim canım opuyorumnanaktan :nazar:

mutluluklar dilerim bütün ömrünüz boyunca hep böyle gülersiniz inş gülen yüzünüz hiç solmasın biz salonda yaptırmıştık nikahı benden çok eşim heyecanlıydı bizim nikah memuruda şakacıydı saolsun abimin adını sordu eşime kekeledi kaldı sonradan söyledi:)

mutluluklar annelerimiz dediği gibi bi laf ii yakışır şimdi işte bi yastıkda kocayınn emiiiyerimseniben

mutluluklar dilerim canım eminim çok heyecanlı olmuştur. biz nikahı düğün salonunda yapacağımız için hem düğün hem nikah heyecanı bir arada çıkmış olur kaydirigubbakcemile3

çok güzel olmuşsun süper87 opuyorumnanaktan
evlilik cüzdanı da kapmışsın hehe sırnaşık şey
bir ömür mutluluklar dilerim canım opuyorumnanaktan :nazar:

o senin güselliğin canımcım..çok teşekkürler begenmene sevindim.:sm_cool:
kaptık cüzdanı hi.ç sorma...:hulya:
ayagınada bastımkaydirigubbakcemile3
darısı sana tatlımopuyorumnanaktan

mutluluklar dilerim bütün ömrünüz boyunca hep böyle gülersiniz inş gülen yüzünüz hiç solmasın biz salonda yaptırmıştık nikahı benden çok eşim heyecanlıydı bizim nikah memuruda şakacıydı saolsun abimin adını sordu eşime kekeledi kaldı sonradan söyledi:)

aminnnnnn:nazar:
teşekkür ederrim çok sagol......
bende otururken degil ayakta bastım ayagına..unuttum sonradan geldi aklımakaydirigubbakcemile3

mutluluklar annelerimiz dediği gibi bi laf ii yakışır şimdi işte bi yastıkda kocayınn emiiiyerimseniben

aminnnnnnnnnn. canım benim çok sagol...:nazar:
herkes mutlu olsun inş.
kıslar ilginize ve o güsel dileklerinize çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

mutluluklar dilerim canım eminim çok heyecanlı olmuştur. biz nikahı düğün salonunda yapacağımız için hem düğün hem nikah heyecanı bir arada çıkmış olur kaydirigubbakcemile3

aynen canım acayip farklı ve jkeyifli bişeydihihoyyyt
çifte double olcak heyecan sizde desene...
şimdiden tebrikler canım...vereliniortak

ömür boyu hep mutlu olun canım inşallah, çok güzel olmuşsun nerden aldın takımını bulamıyorum ben açık renk takım ya:( benim de 20 nisanda nikahım var da:) allah bir yastıkta kocatsın sizi:))

Back